Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
czarna ja korzystałam z piłki i wyszły mi hermany po niej, lekarz potwierdził, że faktycznie może mieć to związek, więc przestałam i zniknęły (buore tez cyclo3fort wiec w sumie nie wiadomo po czym zniknęły)
Moka ja piję harbate z pokrzywy w dzień, pomaga tylko troche, stopy dalej spuchnięte:/
Carolline ja miałam wibracje w pochwie przez 2 tyg w 7 mcu- mówiłąm o tym gin, a ona na to,że pacjentki zgłaszają czasem bardzo dziwne objawy i żebym się nie przejmowała, bo dzidzi zdrowa i wszystko było w normie. -
nick nieaktualny
-
Łoj dziewczynki powiem Wam ze dluzy mi sie ta koncowka, plecy mi dokuczaja juz bardzo i nocne bole nog wykanczaja.i wkurza mnie ta niepewnosc, nie moge sie doczekac wizyty 3 wrzesnia zeby wiedziec czy cc czy sn.nie umiem okreslic jak hrabina siedzibo ostatnio bylam pewna ze sie przekrecila a jednk nie wiec juz nie zgaduje:Pa ruchy czuje wszedzie wiec nie wiem. niech juz lekarz powie tego 3ego co robimy:)wszystko naszykowane, przydalyby sie jeszcze jakies ogolne porzadki i mozna rodzic.troche niedowierzam ze za 2-3 tygodnie nasze zycie sie zmieni
a w ogole zdecydowalismy w koncu z imieniem.Mimo ze bardziej podoba nam sie Nela to jednak bedzie Lila.mam ogromny sentyment i jeszcze przed ciaza sobie obiecalam ze jesli kiedys bedzie dziewczynka to bedzie po mojej ukochanej babci i wlasnie nie Liliana czy Lilianna tylko Lila,bo babcia tak miala na imie,byly wahania ale sentyment wygral no i dajemy tez 2 imie bo kazdy u nas ma i tutaj juz wybieral maz, poczytal o znaczeniu i dobral:) takze bedzie Lila Laura Mazurkiewiczladnie?
magdalenkaihelenka, Misi@, Czarna_88 lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie oddelegowalam koleżankę z kolejnymi pytaniami.
Urodziłaś juz?
A kiedy?
A jak się czujesz?
A coś juz wiesz? Itd
Boszsz litości nie mają.! Napisałam jej ze jeżeli urodze to na pewno dam znać! A teraz chce spokoju!Carolline, Bruma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje nastepnych narodzin,
Ja przed 32 laty przyszlam 3 tygodnie po terminie, zostalam wyjeta z brzucha bo lekaze niechcieli dluzej ryzykowac ale mnie bylo calkiem dobrze, dlatego niedowiezam mojemu lekazowi je moja coreczka juz zaraz bedzie sie rodzic -
agatka196 wrote:A ja właśnie oddelegowalam koleżankę z kolejnymi pytaniami.
Urodziłaś juz?
A kiedy?
A jak się czujesz?
A coś juz wiesz? Itd
Boszsz litości nie mają.! Napisałam jej ze jeżeli urodze to na pewno dam znać! A teraz chce spokoju! -
przyszła mama wrote:Witam:) juz Kacperek jest na swiecie od wczoraj przez cc. 3300gram wazy i 55 cm mierzy. Urodzil sie wczoraj o 14:10. Zaczelismy silami natury bylo bardzo ciezko i malemu wahnelo sie tetno wiec nie chcielu ryzykowac i piszlam na stol
Gratulacje -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, ja jestem w szpitalu. O 11 rano chlusnęło ze mnie podczas wstawania z krzesła (ok. 1 szklanki). Sprawdziłam papierkiem lakmusowym, który zabarwił się na niebiesko. W szpitalu sprawdzili i wyszło im pół na pół (cokolwiek to znaczy)... Lekarz powiedział, ze raczej nie rodze... Jestem załamana:( póki co skurcze są niewielkie i dupy nie urywają. Już mam tego serdecznie dosyć
-
SweetCherryPie wrote:Hej dziewczyny, ja jestem w szpitalu. O 11 rano chlusnęło ze mnie podczas wstawania z krzesła (ok. 1 szklanki). Sprawdziłam papierkiem lakmusowym, który zabarwił się na niebiesko. W szpitalu sprawdzili i wyszło im pół na pół (cokolwiek to znaczy)... Lekarz powiedział, ze raczej nie rodze... Jestem załamana:( póki co skurcze są niewielkie i dupy nie urywają. Już mam tego serdecznie dosyć
Sweet trzymam kciuki. Już niedługo się pewnie rozpakujecie. -
nick nieaktualnySweetcherryPie Trzymaj się kochana, jestes pod dobrą opieką!
Nancy ja mam dziś podobnie. Czasem mam bóle w dole brzucha, ale takie raczej kłucie i zrzucam to jednak na jelita.
Dziś pojechałam na badania, potem małe spożywcze zakupy, pranie, prasowanie, objad, nawet podkurzałam podłogi ( czego od wieków nie robiłam).
Musimy jednak czekaćJa bym chciała ur.pod koniec sierpnia. Pełnia jest mą nadzieją