Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
przyszła mama wrote:Witam:) juz Kacperek jest na swiecie od wczoraj przez cc. 3300gram wazy i 55 cm mierzy. Urodzil sie wczoraj o 14:10. Zaczelismy silami natury bylo bardzo ciezko i malemu wahnelo sie tetno wiec nie chcielu ryzykowac i piszlam na stol
-
przyszła mama wrote:Witam:) juz Kacperek jest na swiecie od wczoraj przez cc. 3300gram wazy i 55 cm mierzy. Urodzil sie wczoraj o 14:10. Zaczelismy silami natury bylo bardzo ciezko i malemu wahnelo sie tetno wiec nie chcielu ryzykowac i piszlam na stol
I kolejny chłopiec z zaskoczenia, gratuluję!
Dominika masz rację to sie zaczyna robić troszkę nudne, że tak nas dziewczyny biorą teraz z zaskoczenia... nie ma tych emocji, tego łapania co chwile za telefon i patrzenia na forumDominka92 lubi tę wiadomość
-
.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
Sowa, przyszła mama Gratuluję!!
Skabarka A jak Syn, przeżywa bardzo pojawienie się siostry w domu?
Dziewczyny mam wózek baby design lupo comfort i pytanko do posiadaczek tego wózka. Czy tą białą wyściółkę gondoli wraz z szarym materacykiem ze spacerówki mogę uprać w pralce na 30(mam taki program pranie ręczne/materiały bardzo delikatne)? W instrukcji jest napisane żeby ręcznie to prać na 30, bez płynu do płukania... czy już to prałyście? -
nick nieaktualnybento wrote:Sowa, przyszła mama Gratuluję!!
Skabarka A jak Syn, przeżywa bardzo pojawienie się siostry w domu?
Dziewczyny mam wózek baby design lupo comfort i pytanko do posiadaczek tego wózka. Czy tą białą wyściółkę gondoli wraz z szarym materacykiem ze spacerówki mogę uprać w pralce na 30(mam taki program pranie ręczne/materiały bardzo delikatne)? W instrukcji jest napisane żeby ręcznie to prać na 30, bez płynu do płukania... czy już to prałyście?bento lubi tę wiadomość