Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
diatomka wrote:Easymum teraz trwa tam kontrola z zusu. Jak ustala mi ta platnosc i kjto mi wyplaci zaleglosc to ide do sadu,inspekcja pracy powiedziala ze to nie ich dzialka bo, dotyczy zasilku.
Ale mam nerrwy szok!
Współczuję Ci, bo akurat teraz takie akcje sa Ci najmniej potrzebne, ale nie możesz odpuścić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 13:13
-
Przyszła mamo - gratulacje
Staraczka - a jak ciocia moka pisała o tym, żeby najpierw wprowadzić do domu dziecko a pózniej psa, to nie słuchały!
Ja tak wlasnie zamierzam zrobić, bo mój buldożer jest bardzo skoczny i swoją radością chce się dzielić z każdym
Bento - ja mam taki wózek i tylko go wywietrzyłam, dziecko i tak będę kładła na kocyku albo flanelce, wiec odpuściłam pranie
Wiecie, co... Zamiast dawkować w nas emocje i wpływać na wydzielanie się u nas hormonów porodowych, to wy Bach! Urodziłam!nie macie dla nas litości
Co na opuchnięte stopy? Nie ma upałów a moje stopy są wielkiebolą, pod skórą czuję wodę.. Jak siadam w klęku, to nie mogę swobodnie stop oprzeć
Żel z bielendy sexy mama, bardziej grzeje niż chłodzi
heeeeelp!
-
nick nieaktualny
-
moka89 wrote:Co na opuchnięte stopy? Nie ma upałów a moje stopy są wielkie
bolą, pod skórą czuję wodę.. Jak siadam w klęku, to nie mogę swobodnie stop oprzeć
Żel z bielendy sexy mama, bardziej grzeje niż chłodzi
heeeeelp!
marlenak_me, Gusiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja, gratulując wszystkim mamom
Jednocześnie solidaryzuję się z tymi, co mają terminy na koniec września... ależ się naczekamy i teraz to dopiero zacznie nam się dłużyć
Ja to chyba jestem jedyna, które w ogóle jeszcze nie wie, na czym stoi ;/ Mój lekarz miał cały sierpień urlopu i dopiero w poniedziałek pójdę na wizytę... może wtedy dowiem się, kiedy ściągamy pessar, odstawiamy luteinę i kiedy ten mój szkrab zechce się ze mną przywitaćCoś lekarz wcześniej przebąkiwał, że z tą pępowiną długo mnie trzymać nie będzie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 13:26
MadziaRatMed lubi tę wiadomość
-
wiaraczynicuda wrote:Kurcze cos moja Lilka się poobracała w nocy i tak jak zawsze miała nóżki po prawymi zebrami to teraz sa chyba po lewej stronie.. boje się żeby nie obróciła się pupa do dolu bo od 2 miesięcy lezy glowka na dol...
moze probuje sie obrocic czy cos:P
-
Hejka:)
Gratuluje nowym Mamusiom))
My też już odliczamy.
Czy któraś z Was ma nacisk na nerw kulszowy??i kłucie jakby na owulacje?
Mój Mąż ojcowski wykorzysta później a teraz weźmie tydzień urlopu, bo ma bardzo dużo pracy i odpowiedzialne stanowisko nie do zastąpienia, poza tym mam blisko moja Mamuśkę, więc damy radę
Miłego dnia Kochane !
Córcia
-
Ja tez o wyprowadzeniu psa i pieluszce dla niego z wyprzedzeniem mowilam juz daawno temu.
Gratulacje dla nowej mamusi!
Dziewczyny czy ktoras z was ma takie uczucie jakby polknela wibrator co jakis czas u gory brzucha? Dosc nieprzyjemne wibracje, ktore jednak w miare szybko przechodza. Bo ja od 3 dni tak mam po kilka razy dziennie i nie wiem co to za cudo. -
A i moj maz tez bierze 2 tyg urlopu ojcowskiego na porod, zeby byc ze mna i malutka.
Szczerze to rozumiem jak sie to nie da, ale ogolnie to w koncu on zmajstrowal to co jest w brzuchu wiec niech troche ze mna posiedzi na poczatku i zobaczy z czym sie takie malenstwo je. To ze ma bardzo wysokie stanowisko w firmie i mnostwo pracy nie zmienia dla mnie niczego. Bedzie je mial i pozniej. Juz mu zapowiedzialam, ze o podrozach sluzbowych zapomina na wrzesien i pazdziernik a pewnie do konca roku o podrozach zagranicznych i tych z noclegami. Technologia tak poszla do przodu, ze wszystko sie da przez kompa i videokonferencje zalatwic. Role ojca musi w swoj zabiegany grafik wpisac juz na stale, zeby malutka tate znala a nie tylko jego zdjecie czy glos przez telefon.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 13:51