Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
moka89 wrote:Gratulacje dla rozpakowanych
Ja podlozylam sobie podkład na łóżko, ale dałam radę przespać tak dwie noce, bo strasznie na tym gorąco.. Muszę zrobić inną opcję - podkład, ręcznik, prześcieradło xD
Chyba mi się młoda jakoś dziwnie układa, bo normalnie jak stoję to czuję dziwny ból w udzie lub pośladku aż mnie zginabento lubi tę wiadomość
-
MadziaRatMed wrote:Dziewczyny a jaki rozmiar pampersow uzywacie u swoich babelkow? 1czy 2? Dostalam 2od rodzinki i myślę czy musze kupic 1 noi jaki rozmiar ubranek??
My mieliśmy 1, a potem szybko 2. Ubranka 56 kilka sztuk, większość 62.MadziaRatMed lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
4me wrote:No wlasnie wiec z takim ceratowym to w ogóle bylby hardcore jesli chodzi o gorąco i nieprzepuszczanie powietrza. Swoja droga to dobry test i powinien dać do myślenia mamom, które podkladaja maluchom te ceratowe przesieradelka... Jak im musi byc niefajnie na nich a przeciez nam tego nie powiedzą
4me lubi tę wiadomość
-
Ja od jakiś 2 tyg śpię właśnie na takiej macie. Wczoraj zmieniałam pościel i dałam sobie taką mate ochronna podszyta cerata..no masakra jakaś. Od tego idzie sobie tylek odparzyc. Faktycznie lepiej najpierw na sobie wypróbować niż męczyć tym dziecko.
-
Jezu ma dość tej garderoby. Zostały mi jeszcze 2 szuflady z ciuchami sportowymi.
4me co do porządków to jesli chodzi o ciuchy to byłam typem zbieracza. W ciazy ktoś mi poprzetsawial klepki i wyrzucam wszystko w czym nie chodziłam i jakoś nic mi nie żal. Zastanawiam się czy by tu za tydzień nie zrobić kolejnego podejścia bo może jeszcze coś wyląduje w PCKWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 19:45
4me lubi tę wiadomość
-
Dziękujemy za gratulacje.
Olivia przez v tylko słownikiem pisze to nie zawsze złapie.
Jestem mega szczęśliwa ale i obolała. Cc miałam w znieczuleniu ogólnym bo blokada wogole na mnie nie zadziałała znaczy znieczulilo jedna stronę ciała. Brzuch boli jak cholera ale idzie wytrzymać.
Zdjęcie prześle Nancy bo ciężko mi teraz wstawić.
Kucykowa, Dżuls, Anitka201, Nancy87, easymum, .ona., Kasiarzynka, bento lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatka196 wrote:Dziękujemy za gratulacje.
Olivia przez v tylko słownikiem pisze to nie zawsze złapie.
Jestem mega szczęśliwa ale i obolała. Cc miałam w znieczuleniu ogólnym bo blokada wogole na mnie nie zadziałała znaczy znieczulilo jedna stronę ciała. Brzuch boli jak cholera ale idzie wytrzymać.
Zdjęcie prześle Nancy bo ciężko mi teraz wstawić. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 20:02
Dżuls, magdalenkaihelenka, snoopy_etka, Misi@, easymum, 4me, Wonderland, .ona., Anitka201, Lady Savage, paula2013, kasig, karolcia87, aldonaa, diatomka, Dominka92, wiaraczynicuda, la_lenka, Gusiak, adzia, julita, MadziaRatMed, trix, anulka20, Kasiarzynka, Paulinek, bento, Bruma, Czarna_88 lubią tę wiadomość
-
Agatka, wielkie gratki! A Olivka cudna kruszynka! Patrzę i się rozczulam, bo moja mała waży mniej więcej tyle co Twoje szczęście. Nie mogę uwierzyć, że takie szkraby są u nas w brzuszkach.
Agatka, wracaj szybko do sił, dużo zdrowia dla Ciebie i malutkiej -
Cześć Dziewczyny
Chciałam pogratulować tym Mamom które się już rozpakowały i trzymam kciuki za wszystkie WrześnióweczkiJa byłam wrześniówką 2014 i jest to piękny miesiąc na powitanie Maleństwa. Z resztą Ja i Mąż też jesteśmy z września
Trzymam za Was kciuki, szybkiego i lekkiego porodu!
easymum, Sigma, magdalenkaihelenka, Dżuls, kasig, Kasiarzynka, Paulinek, bento, Lady Savage, Czarna_88 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Odberalam gbs oczywsice paciorkowiec wyhodowany, zastanawiam sie czy dostane globulki dopochwoee czy anybiotyk doustny:/
Odebralam tez czesc badan krwi i wyszly mi super wlacznie aspatem alatem i krzepliwoscia
Mam uplawy zolto zielone pewnie przez paciorkowca ech takze leczenie byc musi
Agatka jakie sliczne malentwo!