Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
magdalenkaihelenka wrote:Nancy,Twój Syn po prostu chce być najbardziej wyczekiwanym dzieckiem u nas na forum:) fanfary na cześć Jego narodzin itd
od małego wie, jak przyciągnąć uwagę kobiet
No już dzisiaj mówiłam mężowi, że chyba czerwony dywan mu trzeba rozłożyć. -
easymum wrote:Nancy, może mu oficjalne zaproszenie napisz i głośno odczytaj - będzie fajna pamiątka, z datą i wogóle
No niby jutro jest jego dzień, także czekamy. Daję mu jeszcze szansęMoże akurat będzie punktualny:) Taaaa:p
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
diatomka wrote:Odberalam gbs oczywsice paciorkowiec wyhodowany, zastanawiam sie czy dostane globulki dopochwoee czy anybiotyk doustny:/
Odebralam tez czesc badan krwi i wyszly mi super wlacznie aspatem alatem i krzepliwoscia
Mam uplawy zolto zielone pewnie przez paciorkowca ech takze leczenie byc musi
Agatka jakie sliczne malentwo!
Mi mój lekarz mówił, że w razie jeśli coś będzie to na pół godziny przed porodem dają antybiotyk.
-
W ogóle jedziemy teraz na weekend do teściów, a że wracamy dopiero (prawdopodobnie) w poniedziałek to musze ze sobą zabrać juz całą wyprawę (tak na wszelki wypadek) nosidełko, dwie torby przygotowane w razie W do szpitala... ogólnie jeszcze jakieś ciuszki przygotowane dla maleństwa no i ubrania dla siebie
Wyprawa jak na wakacje - normalnie tyle tego się nazbierało, ze szok O_o
Już widzę z jakimi 'wyprawami' będzie się wziął każdy wyjazd z małą -
snoopy_etka wrote:Dziewczyny, miała może któraś z was erytrocyty w moczu? Mi wyszło 0-2 w preparacie i zastanawiam się skąd mogło to się przypałętać?
Kochana mnie ostatnio powychodzily jakieś cuda niwida i następnego dnia po powtórzeniu badania już zupełnie inne wyniki i zupełnie w normie, może i u Ciebie coś z badaniem nie tak...snoopy_etka lubi tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:No niby jutro jest jego dzień, także czekamy. Daję mu jeszcze szansę
Może akurat będzie punktualny:) Taaaa:p
Nancy Ty jak Ty... ale pomysl dopiero jak się wstydzić musi sierpień...
Tu powoli zaczyna się rozpakować juz październik, u nas tez już z dnia na dzień coraz więcej dzieciaczków, a one dalej w dwupakach...