Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A jest możliwość wyboru? Ja o czymś takim nie słyszałam i też robili synkowi tylko to szczepienie co dawali
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 23:43
KathleenPL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oooo spokojnie tu, nikt nie rodzi:) Wstałam na siusiu i idę dalej spać.
Aaaa w ogóle witam się w dniu terminu, w 41 tygodniu.easymum, Paulinek, .ona., Luna1, Gusiak, agatka196, kasig, monaaa85, Kasiarzynka, snoopy_etka, Bruma, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Ja zacznę od śniadania, bo umieram z głodu. Też w nocy spać nie mogłam, przed spaniem skurcze, w nocy skurcze, wciąż niebolesne ale ten twardy brzuch okropny. Dodatkowo od paru dni bóle okresowe, może niezbyt regularne, ale codziennie. Za to mała aktywna już od godziny i to jest powód do radości. Przykładam rękę do brzucha, ona się pod ręką przesuwa, fika, kopie - nie potrafię się nie uśmiechać
Paulinek, karolcia87, Gusiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
I w końcu nasz kochany piąteczek.... zaczynamy 38 tydzień... ciąża donoszona! ♥
Yeeeeaaaah... udało nam się!
Chociaż mimo wszystko niech sobie ta moja kruszynka jeszcze grzecznie siedzi w brzuszku
Trzymajcie kciuki, o 9 mam wizytę u ginka to dowiem się co tam słychać u mojej szyjki, jak tam się ma moje dziecko, czy napeweno jeszcze się nie szykuje do ewakuacji i do pytam dokładnie o te bóle jak ja okres....co prawda wczoraj wieczorem troszkę mi ustąpiło, ale dziś znów lekko ćmi...
Miłego dnia kobitki!Paulinek, .ona., agatka196, easymum, monaaa85, snoopy_etka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Dobry
I ja się witam w 38tc , czuje ze na weekend sie rozpakuje .
Trochę przeźroczystego śluzu mialam na bieliźnie i czuję mokro .
Dzuls to chyba juz tuli maleństwo
Staraczka, ale zostały Ci jeszcze 3 tygodnie ciąży, to dlaczego chcesz się rozpakować? Masz skurcze, rozwarcie?
Daj szanse tym, co mają termin 3 tygodnie przed TobąWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 08:04
4me lubi tę wiadomość