Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
easymum wrote:Jajecznica? Mnie długo trzyma, szybko się robi, do tego chlebek z pomidorkiem.
A ja bym to połączyła w jajecznice z duszonymi na patelni pomidorami.... omnomnmon.... pyszota, bardzo lubięeasymum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, nie spałam do drugiej - skurcze co 8min, myślała, że się rozkręci, a tu nagle jak ręką odjoł. On coś czuję, że mała matkę przećwiczy, z chłopakami chyba tak nie miałam.
Może uda się jeszcze pospać, szczególnie, że u nas pada i jest szaro buro.
Miłego dnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 08:11
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
nick nieaktualny
-
A ja mam problem dzisiaj z Nowu z wzdetym brzuchem ;-/ już mam dosyć tego ciągle muszę brać espumisan żeby coś przeszło normalnie Ale szału nie ma...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarlenak_me wrote:heh no to ładnie się dzieje.. już teraz nie życzymy sobie powodzenia na wizytach, tylko na porodach :pja jem bułke z ziarnami z serem wędliną pomidorem i sałatą
Teraz powinnyśmy życzyć sobie wytrwałości na porodowce a nie powodzenia hahahaha -
Wstaje na śniadanie
oczywiście młody obudził się o 4 tak tańczył w brzuchu ze nie mogłam spać. Na szczęście małż zaraz wstawał do pracy wiec kolejny poranek piliśmy razem herbatkę.
aaa i dzisiaj nasza 5 rocznica ślubuanula1990, Paulinek, easymum, trix, snoopy_etka, Kasiarzynka, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:Czarna śniło mi się, że urodziłaś
Nic się na razie nie zapowiada hehe malemu chyba dobrze w brzuszku no chyba ze weźmie mnie z zaskoczenia gdzie bym się nie obrazila;-) Ale naj pierw ty przede mną musisz się rozpakować A chyba twojemu malemu też jest za dobrze w brzuszku i wcale mu się nie spieszy na tą stronę...M Ale spokojnie na każdą z nas przyjdzie godzina zeroNancy87 lubi tę wiadomość
-
Staraczka ja tez juz bym chciala sie rozpakowac mimo ze mam jeszcze czas
Stresuje sie jak mala ma takie dni ciche jak teraz nadeszly puknie bo puknie wypnie sie itd ale nie jest az tak bardzo aktynwa jak chcoiazby w miniony weekend. Zauwazylam tez ze na zmiane pogody tak ma wiec nie panikuje . Ale niepokoj jest.
Czy tylko ja mam gbs dodatni? -
Lilla My wrote:Dzień dobry! Jakieś pomysły na szybie i pożywne śniadanie?
smazy się je szybko na teflonowe patelni bez tłuszczu.
Ja je zazwyczaj robie malzowi bo sama nie mogę nabialu ale i tak zawsze coś skubneWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 08:50
Lilla My, 4me, marlenak_me, snoopy_etka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anula1990 wrote:Helo
Jutro szykuje sie na piknik rodzinny do pracy męża...oby pogoda dopisała po puki co to pada deszcz=/
Zaraz śniadanko i zbieram sie połazić po sklepach chce kupić jakiś fajny kompinezonik taki delikatnie cieplejszy do wózka dla Krzysia
też jade jutro na piknik rodzinny, gdzie masz? bo ja w bieruniu:-)anula1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak pisalyscie o wynikach gbs ze nie wyhodowano to sie trochę smialam z tej nazwy , myslalam ze ktoras tak wymyslila na ujemny wynik az na moich pisali ze nie wyhodowano hehe
Diatomka moja tez wybiera pogodę do brrykania , dzisiaj pada a ta się wierci jak szalona , myślę tylko zeby sie nie obróciła przypadkiem