Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sweet i Agatka GRATULACJE!!! Ale się dzieje....
Normalnie szał ciał
Dżuls trzymaj się kochanażyczę szybkiego i bezbolesnego porodu
A ja dzisiaj cały dzień zabiegana. Najpierw jeździłam samochodem za sprawami Tż, potem zakupy na bazarku, obiadek, pranie, układanie rzeczy Henia w komodzie...ledwo na dupce siadłamwchodzę na forum a tu takie newsy
Nancy nie martw się ja chyba też przenoszę, mimo iż jest to mój 2 poródWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 18:47
-
Dżuls A napisz czy ten masaż szyjki bolał? Mój gin chce mi zafundować na przyszłej wizycie, czyli w środę i trochę się obawiam.
agatka196, Sweet Gratulacje!!
Lady Mój syn też był maruda, wisiał przy cycu godzinamiCzasami taki model się trafi, co potrzebuje duuużo bliskości.
-
4me wrote:Mi moj ostatnio zaproponował, ze pojedzie do medycznego i kupi ma ceratę na lozko bo szkoda naszego materaca w razie W...
no i sama nie wiem czy się na niego obrażać
czy go do tego medycznego wysyłać
Ale jakos sobie nie wyobrażam by w nocy, gdy jest mi najbardziej gorąco spac jeszcze na jakies nie przepuszczającej powietrza ceracie
Ja sobie od 6 sierpnia podkładałam taką ceratkę pod pupę -
Uf... Pospalam sobie, spocilam się przy tym jak mops przez upał. Ale za to wlasnie zauważyłam, że brzuch jakby niżej. Od paru dni chodzę czesciej do toalety. Cóż staram się nie łudzić ale może może...
Moja mama wróciła od koleżanki. Przywiozła wózek 3 w 1 (juz nawet mam komu oddać) i kolejne wody ciuchow. Tymon ma tyle ubrań, że czworo dzieci bym w to ubrala
Więc co by się nie nudzić kolejne 4 pralki do wstawienia. Dobrze, że mama obiecala, że poprasuje
-
MadziaRatMed wrote:Dziewczyny a jaki rozmiar pampersow uzywacie u swoich babelkow? 1czy 2? Dostalam 2od rodzinki i myślę czy musze kupic 1 noi jaki rozmiar ubranek??
Ja 0 dla wcześniaków, bo ani dada 1 ani sweet drimes ani happy 1 nie pasują i zlatują mojej małej z tyłka, więc jedną paczkę musiałam kupić pampersów dla wcześniaków. -
MadziaRatMed wrote:Dziewczyny a jaki rozmiar pampersow uzywacie u swoich babelkow? 1czy 2? Dostalam 2od rodzinki i myślę czy musze kupic 1 noi jaki rozmiar ubranek??
-
bento wrote:Dżuls A napisz czy ten masaż szyjki bolał? Mój gin chce mi zafundować na przyszłej wizycie, czyli w środę i trochę się obawiam.
-
Gratulacje dla rozpakowanych
Ja podlozylam sobie podkład na łóżko, ale dałam radę przespać tak dwie noce, bo strasznie na tym gorąco.. Muszę zrobić inną opcję - podkład, ręcznik, prześcieradło xD
Chyba mi się młoda jakoś dziwnie układa, bo normalnie jak stoję to czuję dziwny ból w udzie lub pośladku aż mnie zgina