Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś czuję się dziwnie, duszno mi, brzuch mnie boli, skurcze nieregularne - może coś się szykuje, a może sobie wmawiam.
Poprasowałam dziś trochę zostały mi jeszcze koszule dla chłopaków na rozpoczęcie roku, gdybym do jutra urodziła, powinnam wyjść do pirwszego, a jak nie urodzę to wolę po pierwszym, choć nie wiem jak mąż ogarnie to wszystko, on nie wie gdzie dzieci gacie mają - dobrze, że oni wiedzą.☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 17:38
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
nick nieaktualny
-
Oliwia ur o 17.15, 2950 i 53cm :-!
.ona., AniaM, Dżuls, aldonaa, Sigma, Lilla My, kasig, MadziaRatMed, diatomka, monaaa85, Misi@, Nancy87, 4me, wiaraczynicuda, Wonderland, Staraczka23, Mozjaka, magdalenkaihelenka, Dominka92, Bruma, Anitka201, lila1983, la_lenka, bento, Terazsięuda:-), KathleenPL, Lady Savage, easymum, karolcia87, Paulinek, moka89, Pola Irene, Kucykowa, Czarna_88, snoopy_etka, paula2013, adzia, anula1990, Gusiak, trix, Kasiarzynka, Carolline, przyszła mama, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySweetchery i agatka. Gratuluje!
Ja bede sie mniej udzielac, bylam dzis w dziekanacie i namowili mnie na obronr dyplomu przed porodem ;p a wstyd sie przyznac, ale sie nie uczylam jeszcze, wiec teraz bede nadrabiac...no chyb, ze nie zdazeCarolline lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny