Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra, przezylam
ale newsy takie, ze ma. Rozwarcie na 3 cm, gin powiedzial ze jak zrobie dzis 10 pieter po schodach to urodze, bo juz mam idealbe warunki, a jak dzis nie urodze, co go podobno bardzo zdziwi, to mam isc do szpitala (dostalam skierowanie). No i jak bed miala skurcze co 10 min to mam juz jechac do szpitala, bo podobno moze pojsc szybko tym razem
Najlepsze jest to, ze malzon pojechal odwiezc mlodego do dziadkow ma dzialke i kazal mi siedziec na dupie i ne lazic po zadnych pietrach, bo "razze nie ma go na miejscu, a dwa bo nie skonczyl robic ksiegowosci i jak to dzisiaj zamknie, to moge rodzic"
Paulinek, Nancy87, KathleenPL, Sigma, trix, MadziaRatMed, Natka88, snoopy_etka, Gusiak, Kasiarzynka, Carolline lubią tę wiadomość
-
No ja też chciałam być w pierwszej dziesiątce ale coś nie wyszło
też jestem ciekawa która na liście będę, pewnie większość się rozpakuje, a ja dalej nic
o i kolejna nam szykuje się do porodu i przed szereg kurcze niech te dzieciaczki spokojnie czekają do terminu, a nie szybciej przychodzą na świat
-
nick nieaktualny
-
ja też chciałam urodzić w pierwszej piątce
Marzyło mi się w połowie sierpnia, teraz, żeby to był jeszcze sierpień. Dziś zapodam zumbę i może tak go ruszę. tańczyłam 2 razy ostatnio i w nocy miałam chyba delikatne skurcze. Przy braku innych objawów,dobre i to
dżuls - działaj działaj
marlenak - ja jestem sierpniówka;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 16:46
-
Anitka201 wrote:Ja 2 dzień walczę z garderobą.. musze wywieźć jakieś 8 -9 worów ciuchów. Gdzie to się pomieściLO ?? Teraz przynajmniej po ciąży będzie miejsce na nowe ubrania
ale stwierdziłam, ze niestety musze poczekać aż zgubie brzuch bo nawet przymierzyć nie idzie
a i perspektywę mam teraz nie taka bo polowy to nie mowilam bo juz nie bylo jak
Poukadalam ladnie i udaje, ze wszystko potrzebne- choc to totalnie nie w moim stylu- ja raczej wyrzucam ponad normę
-
Sigma - no na razie korek w dupe i czekam
gin pomasowal szyjke zanim zdazylam cos powiedziec i juz mnie kurde plecy zaczynaja bolec i latam do kibelka. Inaczej bym mu powiedziala zeby az tak sie nie spieszyl, bo maz dopiero w drodze
Omg
czop poszedl. No nic, na razie zlapalam sie na rozkminie gdzie by tu usiasc, zeby w razie zego jak mi wody pojda to oszczedzic najwazniejsze meble
hahahah.
diatomka, Sigma, Lilla My, AniaM, MadziaRatMed, easymum, Gusiak, trix lubią tę wiadomość
-
Mi moj ostatnio zaproponował, ze pojedzie do medycznego i kupi ma ceratę na lozko bo szkoda naszego materaca w razie W...
no i sama nie wiem czy się na niego obrażać
czy go do tego medycznego wysyłać
Ale jakos sobie nie wyobrażam by w nocy, gdy jest mi najbardziej gorąco spac jeszcze na jakies nie przepuszczającej powietrza ceracie
-
Nancy87 wrote:Dżuls ja dzisiaj z Tobą pochodzę po tych schodach hehe. Pani ginekolog kazała mi też wykorzystywać męża:)
Ja juz 2 razy wykorzystuję męża i nic o dzulus na 10 pietro też wejdę z tobą po schodach ale wchodzimy po dwaponoć pomaga