Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KathleenPL wrote:U nas teraz przez dwa dni zakaz wychodzenia z brzucha. Raz, że początek szkoły we wtorek, a dwa, że mąż bedzie miał od środy 3 dni wolnego więc dobrze by było w środę
Uważaj by nie wyszedł skoro ma zakaz. Co do synkow mówiono mi, że lubią być przenoszeni i chyba ta jednak prawda. -
Skoro po jednym porządnym sprzątaniu i wymyślaniu cudów na kiju nic nie ruszyło, to lepiej leżeć i czekać.. Zacznie się kiedy będzie miało się zacząć a przynajmniej nie będę styrana domowymi akrobacjami. Nawet se drzemki z nudów ucinam, usprawiedliwiam się, że w razie porodu w nocy będę mieć trochę więcej siły xD
-
nick nieaktualny
-
Koalka wrote:Dziewczyny POMOCY!
Co można kupić na roczek dla chrześniaczki??Kompletnie nie mam pomysłu...??
Edit jeśli jeszcze nie chodzi to może być pchacz pomocny przy nauce chodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 19:48
Koalka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koalka wrote:ale ja chce żeby to była niespodzianka..zresztą nie chce ich stawiać w niezręcznej sytuacji,bo mi też byłoby głupio komuś powiedzieć co ma kupić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 20:04
Koalka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasig wrote:ja kupiłam na roczek chrześniakowi taki stoliczek edukacyjny dwujęzykowy z fisher price i to był bardzo trafiony prezent, mały nie odchodził na krok od niego
KathleenPL też myślę nad rowerkiem biegowym,ale jest ostatnio bardzo popularny i boję się że może dostać od jeszcze kogoś,no i już się zimno będzie robić to tak szybko nie po korzysta.. -
moka89 wrote:Rowerek biegowy to chyba tak dopiero dla dwulatka, roczniaki jeszcze dobrze nie chodzą