WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaM wrote:
    Jeju jaki upał we wrocku jeszcze do środy tem do 34 stopni obym nie urodziła w ten upał! Już powoli zaczynam mieć kryzys tuszy i ilości płynów w organizmie.Teraz naprawdę dużo pije żeby Jagoda tętno nie miała za wysoki i znowu puchne :/
    Oo milo,ze ktos z wrocka.Gdzie planujesz rodzic?

AniaM lubi tę wiadomość

74disg18xt1q3yyo.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anula1990 wrote:
    Oo milo,ze ktos z wrocka.Gdzie planujesz rodzic?

Nastawiona jestem na Kamieńskiego mam tam swojego lekarza i tez blisko mieszkam

anula1990 lubi tę wiadomość

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spicie wszystkie juz?

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcse nien:P

relgio4pxlxziakh.png
  • mmalutka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 00:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też bezsennie..

tb734z17s9scq0zt.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 01:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha :) Kurcze, na poporodowym dziale laska się pyta czy skurcze bolą, a ja się rozpisalam i cały poród prawie opisalam swój XD Aż sie zdziwilam, że tak dokładnie go pamiętam :D

Heh, jak co noc pogonilo mnie na wymioty, powaga, nigdy wiecej nie pójdę do mcdonalda! Ugh, to było straszne... A młody od paru godzin jest bardzo nakręcony. Rusza się w zasadzie bez przerwy, aż sie zastanawiam czy się nie szykuje powoli. Dziwne tylko, że czuje go cały czas w jednym miejscu, po lewej stronie, nad pępkiem. Ale przeciska sie niemilosiernie tam. Ciagle mam te bóle krzyżowe, czasem mocniej, czasem lżej... Czuje coraz większe fale hormonów, jakieś uderzenia gorąca itp. Nie wiem czy się nastawiac, czy nie... Mąż sobie tez juz ciuchy na wszelki wypadek odłożył co by szybko w nie wskoczyć gdyby coś...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • mmalutka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 01:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam dalej skurcze i sama nie wiem co robić.. boj się, że to bardziej ja się nakręcam.. nie chcę tak w nocy jechać.. a z drugiej strony nie chciałabym cc na szybko :P
    czuję się jak osioł..

tb734z17s9scq0zt.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 02:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie się ewidentnie coś dzieje i tez się zastanawiam czy jechać czy nie... Cisnie mnie na wymioty strasznie, młody odpoczął kilka minut i znowu zaczyna się kokosic. Móze się przekreca, zszedł mi w okolice kanału ewidentnie bo aż to poczułam. Do tego juz mnie łapie taki okresowy ból i w krzyzu i z przodu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 02:19

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • ziółek Debiutantka

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 02:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie bezsennie po raz pierwszy od kilku dni :( zatkało mi nos i w ogóle nie mogę oddychać przez nos a jak oddycham ustami to nie mogę usnąć. Macie jakieś sposoby na katar- sól morska nie pomaga :(

nowicjuszka
  • ziółek Debiutantka

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 02:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathleen trzymam kciuki w takim razie:)

nowicjuszka
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 02:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lez na boki, wtedy katar spływa tylko jedną dziurka, a druga się da oddychać.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • ziółek Debiutantka

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 02:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze tylko mam tak dziwnie- nie mogę nic wysiąkać a dziurki zatkane- tak jakby mi wszystko popuchło w nosie :/

nowicjuszka
  • mmalutka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 02:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam skurcze co 7-8 minut. Chyba obudzę moją drugą połowę bo tak jest już z 3h ;/

tb734z17s9scq0zt.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 02:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weszłam na forum i patrzę ostatni wpis Kathleen i tak sobie pomyślałam: Oho albo rodzi albo spać nie może:p

Ja wstałam na siusiu i też mnie brzuch pobolewa, ale zawsze tak mam w nocy, więc o niczym to nie świadczy. Ok, idę dalej spać i trzymam Kathleen kciuki za rozwój sytuacji:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 02:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmalutka wrote:
    Ja mam skurcze co 7-8 minut. Chyba obudzę moją drugą połowę bo tak jest już z 3h ;/
    To lepiej pojedż na ip. U mnie nic regularnego wciąż...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 02:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Weszłam na forum i patrzę ostatni wpis Kathleen i tak sobie pomyślałam: Oho albo rodzi albo spać nie może:p

Ja wstałam na siusiu i też mnie brzuch pobolewa, ale zawsze tak mam w nocy, więc o niczym to nie świadczy. Ok, idę dalej spać i trzymam Kathleen kciuki za rozwój sytuacji:)
    Mmalutka tez zaczyna...
    U mnie to nie wiem jeszcze co i jak. Nie umiem w ogóle okreslic tego co się dzieje. Zaciskam nogi i czekam...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • mmalutka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 02:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie najgorsze jest o że też nie mam pewności!
    a tak w środku nocy larmo robić, a jak się potem okaże, że to jednak nie to?
    bo to w sumie od kilku godzin bez zmian jest..
    a też do terminu kawałek, więc to może fałszywy alarm.. i może sama się nakręcam..

tb734z17s9scq0zt.png
  • ziółek Debiutantka

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 02:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmalutka- z tego co piszesz skurcze są już regularne więc myślę że spokojnie możesz jechać i nikt nie uzna że panikujesz:)

nowicjuszka
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 03:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi Zuzia daje znowu w nocy popalić ;/
    Powiedzcie mi daj ciepłe mm noworodkowki? Nie chodzi mi o gorące, tylko takie ciepłe, co za chwile będzie zimne

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 03:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    A mi Zuzia daje znowu w nocy popalić ;/
    Powiedzcie mi daj ciepłe mm noworodkowki? Nie chodzi mi o gorące, tylko takie ciepłe, co za chwile będzie zimne
    No taka temperatura pokojowa. Jak sobie chlapniesz na wewnętrzną część nadgarstka to może powinno być tylko trochę cieplejsze od Twojej skóry.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
‹‹ 2238 2239 2240 2241 2242 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ