Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Bruma wrote:Pragnę poinformować, iż po 9 godz. starań porodu SN, na świat o godz. 20:06 za pomocą CC przyszedł Henryk Marian o wadze BAGATELA 4830 g i 63 cm długi. Zdjęcie wrzucę jak wrócę do domku
Gratuluję, kawał chłopca
A ja witam się w ten słoneczny dzień, dzisiejsza noc cudowna, o 22 mleko, potem spanie do 3 i potem mleko i spanie do 8 ranooby więcej takich nocy.
Gusiak, kasig, adzia, .ona. lubią tę wiadomość
-
dzień dobry mamusie
u mnie nocka kiepska, straszna duchota i ciągle sie przez to budziłam. W końcu mamy nasz wrzesień
My mamy dziś wizytę o 15 i aż nie mogę się doczekać żeby się dowiedzieć czy coś tam się w końcu zaczęło dziać.
Mmalutka gratulacje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Mmalutka, pisalas, ze maly Ci troche "podspiewuje". Co to znaczy?
Jak leży tak ni to mruczy, takie smieszne odglosy wydaje a nie jest to płacz ani marudzenie.. i mnie i mojemu się to z takim podspiewywaniem pod nosem kojarzy.. i okazuje sie ze wczesniaczki tak robia.. -
nick nieaktualnyA mi humor dopisuje
Dostałam pierścionek i bukiet kwiatów , przez doreczyciela , dzwonie do męża mówię że czemu ?
A on biedny do mnie mowi MYŚLAŁEM ŻE SZYBCIEJ URODZISZ heheheAniaM, mmalutka, Carmen, Sigma, MadziaRatMed, Gusiak, Kucykowa, easymum, diatomka, Nancy87, Lady Savage, Dżuls, karolcia87, snoopy_etka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się w 37tc
hmm..robi się groźnie..aż mi się wierzyć nie chce,że za ok.4tyg nie będę miała brzuszka,a ciąża to będzie przeszłość.
Niestety nockę miałam dzisiaj niefajną,całą noc w sypialni chodził wiatrak a i tak było strasznie gorąco i zgaga mnie męczyła.Nasz pies też dyszał całą noc i nie mógł spać.Ale dzisiaj już ochłodzenie i zapowiada się na deszczI dobrze,bo chce prasować kolejną partię dla malucha
Mamuśki czy faktycznie dzieciaczki z pampersów 1 szybko wyrastają i od razu praktycznie na 2 się przechodzi?
bo ja kupiłam pampersów 1 tylko jedną małą paczuszkę(24sztuk)do szpitala nie potrzebuję brać pampersów,bo szpital wszystko zapewnia dla dziecka i matki.I tak zastanawiam się ile dzieci korzystają z tych jedynek??
rozm.1 2-5kg a rozm.2 3-6kg bardzo małą różnica... -
nick nieaktualny