Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje dla rozpakowanych mam dużo zdrowia dla was i waszych maluszków
Powodzenia dzisiaj dla rodzących -
nick nieaktualnyNo i mamy wrzesien
Synu to Twoj miesiac.
Dziewczyny gratuluje rozpakowania. Juz pomalu nie nadazam z iloscia maluszkow.
Zaraz uciekam do szkoly z synem i jestem zalamana pogoda dzisiaj. Mamy kawal drogi do przejechania bo syn chodzi do szkoly po drugiej stronie Wawy i nie wiem jak wyrobie.
Wczoraj skusilam sie na maly numerek z.mezem, mokra bylam cala ale powiem wam, ze nie pamoetam.kiedy usnelam i spalam cala noc z 1 pobudka na siku. Dzisiaj chyba ja go przycisne. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHey
Ojjjjj widzę, że tempo mamy niezłejuz tyle dzieciaczków! Gratulacje dla wszystkich mam
Podczytuje Was, aczkolwiek średnio udzielam bo dzieciaczki choć przesłodkie to wypełniaja nasz dzień po brzegi
Dzis pierwszy raz w życiu wzięłam Panią do sprzatania, żeby ogarnęła mi chatę...pod koniec ciązy nie miałam mocy, teraz nie mam czasu...a dom woła o pomste do nieba
Obiecałam sobie, że kobietka doprowadzi mi chatę do ładu a potem ja będę kontynuuować jej dzieło
Mała je z piersi aczkolwiek nieco muszę ja dokarmiać mm...byłam u położnej prywatnie + położna środowiskowa i obie twierdzą, że taki "urok" mojego mleka....hmmmm....mam nadzieję, że wytrwam przy piersi z małą bo miewam chwile gdy najchętniej przerzuciłabym się tylko na mm... -
A mi moj gin z rana zafundowal masaz szyjki taki, ze ledwo doszlam z powrotem na swoja sale. Powiedzial, ze ja juz powinnam byla urodzic. Boli mnie brzuch, krzyz i troche dretwieja nogi. Czekam na obchod, a po obchodzie zaczynam swoja piekgrzymke po calym szpitalu
Sigma, Czarna_88, Carolline lubią tę wiadomość
-
Dzuls moze zaczniesz nasza kampanie wrzesniowa
Zaprowadzilam Tymka do przedszkola, grupa ta sama ale panie inne. Panie kiepskie , jedna w wieku 65! Tylka sie nie che podniesc nawet! A druga sama nie wiem tez mnie nie przekonuje. Podejrzewam ze i tak Tymo malo bedzie w pkolu takze zwdna strata.Katiś lubi tę wiadomość
-
To u nas niestety malutki ma troche cech wczesniactwa - malo aktywny choc dzis jest zdecydowanie lepiej i troche sobie podspiewuje.. ale je ladnie przez 30-40 minut a potem śpi. . Zobaczymy jak będzie jak nadgoni swoj wiek..
biedny mial dzisiaj czkawke przez 10 minut i po niej padł -
Diatomka ja przez 2-3 tygodnie bylam pod innym adresem niż na zwolnieniu bo sie przeprowadziliśmy. Mialam plan to zgłosić do ZUSu ale na chęciach sie skonczylo
stwierdzialm, ze w razie w bede wyjaśniać po fakcie
na szczęście nikt nie przyszedł, kontroli nie bylo
-
nick nieaktualny
-
Bruma, mmalutka ogromne gratulacje dla Was!
Ja wczoraj myślałam, że będziemy już do szpitala jechać. Miałam takie bóle okresowe, ale 100000 razy mocniejsze... poza tym od wczoraj boli mnie krzyż.
A dziś rozpoczęcie zerówki... chciała bym przespać cały dzisiejszy dzień i jeszcze na dodatek ten upał.
-
nick nieaktualny4me wrote:Diatomka ja przez 2-3 tygodnie bylam pod innym adresem niż na zwolnieniu bo sie przeprowadziliśmy. Mialam plan to zgłosić do ZUSu ale na chęciach sie skonczylo
stwierdzialm, ze w razie w bede wyjaśniać po fakcie
na szczęście nikt nie przyszedł, kontroli nie bylo
szczerze to ja cale l4 (od 9 tc) mam wpisywany adres donl4 zameldowania a tam nie mieszkam. Mowilam lelarzowi o tym ale on stwierdzil ze lepiej wpisac ten bo wlasnie przy innym moga mnie sprawdzac. Dopiero teraz bede zglaszac inny adres.