X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mnie adrenalina rozsadza dzisiaj :D :D :D
    Chodzę sprzątam śpiewam prawie podskakuje :D :D
    Nawet skok na bange by sie przydał haha .

Jeszcze obiad dokończę i muszę z domu wyjść bo za dużo energii mam

Lady Savage, Kucykowa, bento lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy_etka wrote:
    Tyle rodzących, że nie wiem, czy poza mną ktoś się jeszcze zostanie, a termin wg OM to u mnie dopiero 26 września... a im bardziej oglądam wasze maluchy, tym bardziej mi się zaczyna dluzyc i nie wiem, co robić z wolnym czasem...
    Spoko ja zostanę,ba będziesz nawet przede mną ;) bo ja mam termin na 29.09,a do 25.09 mały ma zakaz wychodzenia,bo wtedy dopiero przyjeżdża moja mama do nas.Ale mi się nie dłuży tylko,wręcz jak o tym pomyslę to ogarnia mnie paniczny strach,że to już tak blisko...

snoopy_etka lubi tę wiadomość

• MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy_etka wrote:
    Tyle rodzących, że nie wiem, czy poza mną ktoś się jeszcze zostanie, a termin wg OM to u mnie dopiero 26 września... a im bardziej oglądam wasze maluchy, tym bardziej mi się zaczyna dluzyc i nie wiem, co robić z wolnym czasem...

Ja mam na 29wrzesnia więc jeszcze później! I też mi
    Się strasznie dłuży

relgio4pxlxziakh.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski zobaczycie, co będzie, jeśli zostanie Wam kilka dni do terinu i nic... ja już glupieje ze zniecierpliwienia i nawet mi się sprzątać nie chce ;/

720fbe94f2.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze, że nie jestem sama... pocieszam się tylko tym, że mój lekarz prowadzący powiedział, że na pewno nie da mi przenosić,więc nie powinnam zostać październikówką :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urodziłam :-) Lilia przyszła na świat o 12;05 poród naturalny bez znieczulenia w sumie poszło szybko :-) 57cm i 3680g

Dżuls, Nancy87, Czarna_88, marlenak_me, Staraczka23, Lilla My, Paulinek, Dominka92, kasig, snoopy_etka, MadziaRatMed, .ona., julita, 4me, Misi@, Kasiarzynka, Gusiak, diatomka, paula2013, Carmen, hakorośl, Lady Savage, Kucykowa, adzia, trix, agatka196, KathleenPL, bento, Anitka201, Carolline, easymum, Terazsięuda:-), karolcia87, chabasse, Wonderland, la_lenka, Sigma, monaaa85, Bruma lubią tę wiadomość

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiara jaki ekspres:) Gratulację kochana:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje!!! Mezowi zdazyly wyparowac promile? :)

KathleenPL lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    Urodziłam :-) Lilia przyszła na świat o 12;05 poród naturalny bez znieczulenia w sumie poszło szybko :-) 57cm i 3680g
    Gratulacje :)

• kasig Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie dziewczyny na każdą przyjdzie kolej :) mi też się dłużyło bardzo, ale im bliżej tym bardziej się boję więc i ten czas zaczął przyspieszać.
    Tak w ogóle to powodzenia wszystkim rodzącym, szybkich i bezbolesnych porodów dziewczyny :)

• Czarna_88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jacie jak szybko :-) gratulacje kochana :-) duzo zdrowia dla was i siły :-)
    Mąż zdążył na poród ?

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • kasig Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:

no to szybciutko Ci poszło, gratulacje :)

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaraczynicuda super gratulację :) szybko :)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    Łał jak szybko! Bardzo zle bylo? Napisz cos jak dojdziesz do siebie :)

Gratuluje !!!

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kucykowa wrote:

Misi@, a możesz mi przypomnieć dlaczego chcesz rodzić na Lutyckiej? Bo chyba dobrze kojarzę? Chodzisz do SR na Naramowice? :)

Do sr nie chodzimy, bo jak zaczelam chodzic to mialam zakaz poruszania sie i musialam bezwglednie lezec ;/

Na lutyckiej rodze:
    1: moj lekarz prowadzacy tam pracuje i jakby cos sie zaczelo nie tak dzialac to mamy mu dac znac to zareaguje ;)
    2:dwa razy w czasie ciazy tam lezalam i personel jest b. Mily ( jedna pielegniarka tylko byla niesympatyczna)
    3: ordynator jest rowniez przemily- takiego jeszcze w zadnym szpitalu nie spotkalam.
    4: jest tam malo porodow bo ok. 3-4 dziennie, choc pewnie zalezy to od wielu czynnikow ;p
    5: dojedziemy tam w ciagu 10-15 minut :)
    6:lezalam na polnej i mi sie nie podobalo, a nie ma zagrozenia zycia malego wiec odpuszczam, choc od dzis moja siostrazaczela dyzury na polnej :)
    7: warunki lokalowe i porodowki moze nie sa zbyt ciekawe, ale wierze, ze tam bede pod dobra opieka ;)

Kucykowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha
    Piszecie szybko poszlo a ja głupia myślę szybko weszło szybko poszło :D :D :D

• julita Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaraczynicuda wielkie gratulacje :) szybki poród :D

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiara - gratulacje! :)

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    Gratuluje ;)

• PannaB Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wiem ze ten temat byl poruszany x razy ale co z lekow (syrop, czopki?) na zaparcia?dopadly mnie teraz i nie daje juz rady nic naturalnego nie pomaga, musze sie wspomoc doradzcie cos..

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
‹‹ 2273 2274 2275 2276 2277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ