Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mnie adrenalina rozsadza dzisiaj :D :D :D
    Chodzę sprzątam śpiewam prawie podskakuje :D :D
    Nawet skok na bange by sie przydał haha .

Jeszcze obiad dokończę i muszę z domu wyjść bo za dużo energii mam

Lady Savage, Kucykowa, bento lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy_etka wrote:
    Tyle rodzących, że nie wiem, czy poza mną ktoś się jeszcze zostanie, a termin wg OM to u mnie dopiero 26 września... a im bardziej oglądam wasze maluchy, tym bardziej mi się zaczyna dluzyc i nie wiem, co robić z wolnym czasem...
    Spoko ja zostanę,ba będziesz nawet przede mną ;) bo ja mam termin na 29.09,a do 25.09 mały ma zakaz wychodzenia,bo wtedy dopiero przyjeżdża moja mama do nas.Ale mi się nie dłuży tylko,wręcz jak o tym pomyslę to ogarnia mnie paniczny strach,że to już tak blisko...

snoopy_etka lubi tę wiadomość

• MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy_etka wrote:
    Tyle rodzących, że nie wiem, czy poza mną ktoś się jeszcze zostanie, a termin wg OM to u mnie dopiero 26 września... a im bardziej oglądam wasze maluchy, tym bardziej mi się zaczyna dluzyc i nie wiem, co robić z wolnym czasem...

Ja mam na 29wrzesnia więc jeszcze później! I też mi
    Się strasznie dłuży

relgio4pxlxziakh.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski zobaczycie, co będzie, jeśli zostanie Wam kilka dni do terinu i nic... ja już glupieje ze zniecierpliwienia i nawet mi się sprzątać nie chce ;/

720fbe94f2.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze, że nie jestem sama... pocieszam się tylko tym, że mój lekarz prowadzący powiedział, że na pewno nie da mi przenosić,więc nie powinnam zostać październikówką :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urodziłam :-) Lilia przyszła na świat o 12;05 poród naturalny bez znieczulenia w sumie poszło szybko :-) 57cm i 3680g

Dżuls, Nancy87, Czarna_88, marlenak_me, nick nieaktualny, Lilla My, nick nieaktualny, Dominka92, kasig, snoopy_etka, MadziaRatMed, .ona., julita, 4me, nick nieaktualny, Kasiarzynka, Gusiak, diatomka, paula2013, Carmen, hakorośl, Lady Savage, Kucykowa, adzia, trix, agatka196, KathleenPL, bento, Anitka201, Carolline, easymum, Terazsięuda:-), karolcia87, chabasse, Wonderland, la_lenka, nick nieaktualny, monaaa85, Bruma lubią tę wiadomość

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiara jaki ekspres:) Gratulację kochana:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje!!! Mezowi zdazyly wyparowac promile? :)

KathleenPL lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    Urodziłam :-) Lilia przyszła na świat o 12;05 poród naturalny bez znieczulenia w sumie poszło szybko :-) 57cm i 3680g
    Gratulacje :)

• kasig Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie dziewczyny na każdą przyjdzie kolej :) mi też się dłużyło bardzo, ale im bliżej tym bardziej się boję więc i ten czas zaczął przyspieszać.
    Tak w ogóle to powodzenia wszystkim rodzącym, szybkich i bezbolesnych porodów dziewczyny :)

• Czarna_88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jacie jak szybko :-) gratulacje kochana :-) duzo zdrowia dla was i siły :-)
    Mąż zdążył na poród ?

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • kasig Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:

no to szybciutko Ci poszło, gratulacje :)

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaraczynicuda super gratulację :) szybko :)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    Łał jak szybko! Bardzo zle bylo? Napisz cos jak dojdziesz do siebie :)

Gratuluje !!!

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kucykowa wrote:

Misi@, a możesz mi przypomnieć dlaczego chcesz rodzić na Lutyckiej? Bo chyba dobrze kojarzę? Chodzisz do SR na Naramowice? :)

Do sr nie chodzimy, bo jak zaczelam chodzic to mialam zakaz poruszania sie i musialam bezwglednie lezec ;/

Na lutyckiej rodze:
    1: moj lekarz prowadzacy tam pracuje i jakby cos sie zaczelo nie tak dzialac to mamy mu dac znac to zareaguje ;)
    2:dwa razy w czasie ciazy tam lezalam i personel jest b. Mily ( jedna pielegniarka tylko byla niesympatyczna)
    3: ordynator jest rowniez przemily- takiego jeszcze w zadnym szpitalu nie spotkalam.
    4: jest tam malo porodow bo ok. 3-4 dziennie, choc pewnie zalezy to od wielu czynnikow ;p
    5: dojedziemy tam w ciagu 10-15 minut :)
    6:lezalam na polnej i mi sie nie podobalo, a nie ma zagrozenia zycia malego wiec odpuszczam, choc od dzis moja siostrazaczela dyzury na polnej :)
    7: warunki lokalowe i porodowki moze nie sa zbyt ciekawe, ale wierze, ze tam bede pod dobra opieka ;)

Kucykowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha
    Piszecie szybko poszlo a ja głupia myślę szybko weszło szybko poszło :D :D :D

• julita Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaraczynicuda wielkie gratulacje :) szybki poród :D

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiara - gratulacje! :)

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    Gratuluje ;)

• PannaB Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wiem ze ten temat byl poruszany x razy ale co z lekow (syrop, czopki?) na zaparcia?dopadly mnie teraz i nie daje juz rady nic naturalnego nie pomaga, musze sie wspomoc doradzcie cos..

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
‹‹ 2273 2274 2275 2276 2277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ