Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysnoopy_etka wrote:Tyle rodzących, że nie wiem, czy poza mną ktoś się jeszcze zostanie, a termin wg OM to u mnie dopiero 26 września... a im bardziej oglądam wasze maluchy, tym bardziej mi się zaczyna dluzyc i nie wiem, co robić z wolnym czasem...
bo ja mam termin na 29.09,a do 25.09 mały ma zakaz wychodzenia,bo wtedy dopiero przyjeżdża moja mama do nas.Ale mi się nie dłuży tylko,wręcz jak o tym pomyslę to ogarnia mnie paniczny strach,że to już tak blisko...
snoopy_etka lubi tę wiadomość
-
snoopy_etka wrote:Tyle rodzących, że nie wiem, czy poza mną ktoś się jeszcze zostanie, a termin wg OM to u mnie dopiero 26 września... a im bardziej oglądam wasze maluchy, tym bardziej mi się zaczyna dluzyc i nie wiem, co robić z wolnym czasem...
Ja mam na 29wrzesnia więc jeszcze później! I też mi
Się strasznie dłużysnoopy_etka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUrodziłam
Lilia przyszła na świat o 12;05 poród naturalny bez znieczulenia w sumie poszło szybko
57cm i 3680g
Dżuls, Nancy87, Czarna_88, marlenak_me, Staraczka23, Lilla My, Paulinek, Dominka92, kasig, snoopy_etka, MadziaRatMed, .ona., julita, 4me, Misi@, Kasiarzynka, Gusiak, diatomka, paula2013, Carmen, hakorośl, Lady Savage, Kucykowa, adzia, trix, agatka196, KathleenPL, bento, Anitka201, Carolline, easymum, Terazsięuda:-), karolcia87, chabasse, Wonderland, la_lenka, Sigma, monaaa85, Bruma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKucykowa wrote:
Misi@, a możesz mi przypomnieć dlaczego chcesz rodzić na Lutyckiej? Bo chyba dobrze kojarzę? Chodzisz do SR na Naramowice?
Do sr nie chodzimy, bo jak zaczelam chodzic to mialam zakaz poruszania sie i musialam bezwglednie lezec ;/
Na lutyckiej rodze:
1: moj lekarz prowadzacy tam pracuje i jakby cos sie zaczelo nie tak dzialac to mamy mu dac znac to zareaguje
2:dwa razy w czasie ciazy tam lezalam i personel jest b. Mily ( jedna pielegniarka tylko byla niesympatyczna)
3: ordynator jest rowniez przemily- takiego jeszcze w zadnym szpitalu nie spotkalam.
4: jest tam malo porodow bo ok. 3-4 dziennie, choc pewnie zalezy to od wielu czynnikow ;p
5: dojedziemy tam w ciagu 10-15 minut
6:lezalam na polnej i mi sie nie podobalo, a nie ma zagrozenia zycia malego wiec odpuszczam, choc od dzis moja siostrazaczela dyzury na polnej
7: warunki lokalowe i porodowki moze nie sa zbyt ciekawe, ale wierze, ze tam bede pod dobra opieka
Kucykowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny