Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
lila1983 wrote:czyli nic do pielegnacji dziecka nie brac?? Wezme linomag tylko. Ale mam.tez spakowany plyn do mycia i oliwke. Wyjac??? A po co wymagaja tyle tetrowek???
-
Melduję że szpitala właśnie lez e pod ktg skurcze się piszą . Narazie mam nie jeść nie pić i czekamy na lekarza zobaczymy co powie .
KathleenPL, Gusiak, snoopy_etka, .ona., la_lenka, Lady Savage, Anitka201, trix, anula1990, Sigma, Carolline, 4me, bento, adzia, Kasiarzynka, karolcia87, agatka196, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKathlen super. Ktora to doba?
Witam sie z rana. Dzis juz funkcjonuje normalnie. Tez polecam baby ono posklady so majtek siateczkowych. Komfort i wygoda w nich.
Nancy ale cie przetrzymije ten twoj chlopak
Chwale sie ze mam pokarm. Strasznie sie balam ze bede miec powtorke z rozrywki i bede czekac tydzien ja mleko.
Przy okazji dowiedzialam sie ze nie mialam szans na skuteczna probe sn. Mala byla strasznie pepowina pookrecana.
-
La lenka mojej nie odbija się wcale, ani nie ulewa
Witam się w ten chłodniejszy dzień, mała mi dała pospać. Doszłam do wniosku że jeśli mała cały dzień wisi na cycu, dosłownie. To w nocy nie będę jej budzić. I dziś spała od 21.30 do 2.30 obudziła się na cyca, którego doiła 1.30 min zasnęła o 4 i przebudziła się na cyca o 8.30.
Pytanie do mam już rozpakowanych w domku mam 25 stopni, i pytanie jak kładziecie maluchy spać? W rożku, kocyk? kołderka? -
nick nieaktualnyJestem w szpitalu 4-5cm rozwarcia będę dziś rodzić
KathleenPL, .ona., snoopy_etka, la_lenka, Dominka92, Czarna_88, kasig, Lady Savage, Anitka201, trix, hakorośl, anula1990, Gusiak, Sigma, Paulinek, julita, bento, Kucykowa, chabasse, adzia, Kasiarzynka, Misi@, karolcia87, Pola Irene, agatka196, easymum, Wonderland, monaaa85, ceska lubią tę wiadomość
-
KathleenPL wrote:Ja mam podklady baby ono i generalnie polecam. Super oddychają, tyłek się nie poci, dobrze trzymają się majtek. I sa wielkie więc nie przcieka nic.
I zupełnie mi nie podeszły, miałam wrażenie, że się tam na dole gotuję i sama se będę musiała sudokrem zastosować. Na pierwszą dobe-dwie ok, bo szczelniejsze. Ale jak najszybciej się ich pozbylam.
-
Lady Savage wrote:La lenka mojej nie odbija się wcale, ani nie ulewa
Witam się w ten chłodniejszy dzień, mała mi dała pospać. Doszłam do wniosku że jeśli mała cały dzień wisi na cycu, dosłownie. To w nocy nie będę jej budzić. I dziś spała od 21.30 do 2.30 obudziła się na cyca, którego doiła 1.30 min zasnęła o 4 i przebudziła się na cyca o 8.30.
Pytanie do mam już rozpakowanych w domku mam 25 stopni, i pytanie jak kładziecie maluchy spać? W rożku, kocyk? kołderka?
La Lenka Tym tez nie odbija. Jak nie ma tendencji do ulewania to powinno być ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 10:17
-
Powodzenia dla rodzących i wizytujacych.Oby szybko i bezbolesnie:-) mój synuś straszy codziennie ale ma jeszcze czas więc niech sobie siedzi w brzuszku:-) z drugiej strony juz nie możemy się doczekać tego spotkania wszyscy. Córka powiedziała ze chce brata juz do końca tego tygodnia :-)miłego dnia
-
wiaraczynicuda wrote:Jestem w szpitalu 4-5cm rozwarcia będę dziś rodzić
Trzymam kciuki mocno za was i powodzenia -
nick nieaktualny
-
diatomka wrote:Wiaraczynicuda czyli jednak ! Kciuki
Mam pytanie do dziewczyn ktore juz rodzily i w szpitalach nie zapewnianno ubranek, ile kompletow wzielyscie z soba?