Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lila1983 wrote:
    czyli nic do pielegnacji dziecka nie brac?? Wezme linomag tylko. Ale mam.tez spakowany plyn do mycia i oliwke. Wyjac??? A po co wymagaja tyle tetrowek???
    Wiesz co, ja mam krem swój ale tutaj jest i alantan, i nivea. Chusteczki są. myć i tak nie dają, pielęgniarka myje.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w dwupaku.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam podklady baby ono i generalnie polecam. Super oddychają, tyłek się nie poci, dobrze trzymają się majtek. I sa wielkie więc nie przcieka nic.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • .ona. Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też witam się w dwupaku. Ale jeszcze tylko 48 godzin...

Carolline lubi tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • KathleenPL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogole jak bedzie ok to chcą nas dzisiaj do domu wyganiac :D

easymum lubi tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję że szpitala właśnie lez e pod ktg skurcze się piszą . Narazie mam nie jeść nie pić i czekamy na lekarza zobaczymy co powie .

KathleenPL, Gusiak, snoopy_etka, .ona., la_lenka, Lady Savage, Anitka201, trix, anula1990, nick nieaktualny, Carolline, 4me, bento, adzia, Kasiarzynka, karolcia87, agatka196, easymum lubią tę wiadomość

km5se6ydozmkg5fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kathlen super. Ktora to doba?

Witam sie z rana. Dzis juz funkcjonuje normalnie. Tez polecam baby ono posklady so majtek siateczkowych. Komfort i wygoda w nich.

Nancy ale cie przetrzymije ten twoj chlopak :/

Chwale sie ze mam pokarm. Strasznie sie balam ze bede miec powtorke z rozrywki i bede czekac tydzien ja mleko.

Przy okazji dowiedzialam sie ze nie mialam szans na skuteczna probe sn. Mala byla strasznie pepowina pookrecana.

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La lenka mojej nie odbija się wcale, ani nie ulewa

Witam się w ten chłodniejszy dzień, mała mi dała pospać. Doszłam do wniosku że jeśli mała cały dzień wisi na cycu, dosłownie. To w nocy nie będę jej budzić. I dziś spała od 21.30 do 2.30 obudziła się na cyca, którego doiła 1.30 min zasnęła o 4 i przebudziła się na cyca o 8.30.

Pytanie do mam już rozpakowanych w domku mam 25 stopni, i pytanie jak kładziecie maluchy spać? W rożku, kocyk? kołderka?

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w szpitalu 4-5cm rozwarcia będę dziś rodzić

KathleenPL, .ona., snoopy_etka, la_lenka, Dominka92, Czarna_88, kasig, Lady Savage, Anitka201, trix, hakorośl, anula1990, Gusiak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, julita, bento, Kucykowa, chabasse, adzia, Kasiarzynka, nick nieaktualny, karolcia87, Pola Irene, agatka196, easymum, Wonderland, monaaa85, ceska lubią tę wiadomość

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Mozjaka, dobrze, że podjeliscie właściwą decyzję.

No Tym urodził się w poniedziałek więc dzisiaj bedzie 3 doba :)

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Ja mam podklady baby ono i generalnie polecam. Super oddychają, tyłek się nie poci, dobrze trzymają się majtek. I sa wielkie więc nie przcieka nic.
    Ja też je mam i moje są z folią. o_O
    I zupełnie mi nie podeszły, miałam wrażenie, że się tam na dole gotuję i sama se będę musiała sudokrem zastosować. Na pierwszą dobe-dwie ok, bo szczelniejsze. Ale jak najszybciej się ich pozbylam.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    La lenka mojej nie odbija się wcale, ani nie ulewa

Witam się w ten chłodniejszy dzień, mała mi dała pospać. Doszłam do wniosku że jeśli mała cały dzień wisi na cycu, dosłownie. To w nocy nie będę jej budzić. I dziś spała od 21.30 do 2.30 obudziła się na cyca, którego doiła 1.30 min zasnęła o 4 i przebudziła się na cyca o 8.30.

Pytanie do mam już rozpakowanych w domku mam 25 stopni, i pytanie jak kładziecie maluchy spać? W rożku, kocyk? kołderka?
    Młody lubi być pod kocem więc w szpitalu śpi w bodziaku pod kocem grubszym minky.

La Lenka Tym tez nie odbija. Jak nie ma tendencji do ulewania to powinno być ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 10:17

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Terazsięuda:-) Przyjaciółka

Wysłany: 2 września 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia dla rodzących i wizytujacych.Oby szybko i bezbolesnie:-) mój synuś straszy codziennie ale ma jeszcze czas więc niech sobie siedzi w brzuszku:-) z drugiej strony juz nie możemy się doczekać tego spotkania wszyscy. Córka powiedziała ze chce brata juz do końca tego tygodnia :-)miłego dnia

oar8dqk316wccxxh.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:

Trzymam kciuki mocno za was i powodzenia :-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:

Powodzenia :)

• diatomka Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaraczynicuda czyli jednak ! Kciuki

Mam pytanie do dziewczyn ktore juz rodzily i w szpitalach nie zapewnianno ubranek, ile kompletow wzielyscie z soba?

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:

powodzenia, lekkiego porodu

Angela Tobie również

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 10:21

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Wiaraczynicuda czyli jednak ! Kciuki

Mam pytanie do dziewczyn ktore juz rodzily i w szpitalach nie zapewnianno ubranek, ile kompletow wzielyscie z soba?
    Ja mam 5 bodziakow i 5 pajacow. Pierwszego dnia zaraz po cesarce to siedział owiniety recznikami itp. Wieczorem dopiero go ubrali jak juz na poloznictwie lezelismy. A teraz szybko wyganiaja. Takie maluchy to tez się tak nie brudza.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • trix Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:

powodzenia. Czekamy na dobre wieści :)

Ja nadal w dwupaku i nic się nie dzieje. Może i ja zakupię te liście malin.hmm

atdcwn154po83a78.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kciuki za rodzące trzymam!!! Jeszcze wyjdzie, że cały wrzesień się rozpakuje w pierwszej połowie miesiąca. Nancy, a Ty jak?!

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
‹‹ 2271 2272 2273 2274 2275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ