Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoj maz jak ma goraczke, to zawsze bierze szybka goraca kapiel i do lozeczka wygrzewa sie. Ale kazdy organizm jest inny, na pewno wiesz jak reaguje Twoj
zdrowka Staraczko!
Marlenak, u mnie nie zapowiada sie na porod w dniu dzisiejszym. Jutro o 20:30 mam wizyte u gina. Zobaczymy co powie. Szkoda, ze tak pozno;/ -
nick nieaktualny
-
Staraczka ja pecherzem mam problem od dziecka
w ciazy nawet na początku miałam straszny problem ale pozwolili mi brać urofuraginum A później aż do dziś biorę raz dziennie Żórawina w tabletkach. Musisz duzo pić żeby wyplokac bakterie. Weź sobie nawet rutinoscorbin albo zwykła Wit C jak masz bo też zakwasza mocz.
Podobno furaginy nie można pod koniec ze względu na to ze dziecko może być bardziej żółte po urodzeniu... Ale znam osoby którym lekarz normalnie kazał brać przed porodem i było wszystko ok -
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/026776c78563.jpg
Ciocie przedstawiam wam moje skarby
KathleenPL, Czarna_88, Staraczka23, kasig, MadziaRatMed, paula2013, wiaraczynicuda, easymum, Paulinek, Luna1, Lilla My, Carolline, Misi@, 4me, monaaa85, anulka20, diatomka, Lady Savage, hakorośl, snoopy_etka, karolcia87, la_lenka, Gusiak, Anitka201, Kucykowa, kiti, adzia, magdalenkaihelenka, agatka196, anula1990, Kasiarzynka, Bruma, Wonderland, skabarka, Sigma, chabasse lubią tę wiadomość
-
Nikt Ci nie karze ryzykować z furagina
Mi ostatnio mój doktorek przepisał coś do picia na pęcherz to była jedną saszetka ale nie pamiętam nazwy
Dużo pij A jutro jak dobrze pamiętam to rano idziesz do lekarza więc na pewno Ci pomoże -
Angela do schrupania masz te dziewczynki
♡
Normalniebco pokazujecie swoje dzieciaczki to ja płacze ze szczęściaboziu ja chce już przytulić i usłyszeć mojego syna
♡♡♡♡
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 09:40
-
Angelaa wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/026776c78563.jpg
Ciocie przedstawiam wam moje skarbytylko jak Ty to ogarniasz !! moja kuzynka ma bliźniaki i szczerze jej współczuje, teraz chłopaki są na etapie biegania więc już w ogóle masakra. a karmisz piersią? bo przy bliźniakach to niezły wyczyn, ale warto próbować dla dziewczynek
-
Anitka - gratulacje szybkiego zwrotu akcji! Super, że Filipek jest już z Wami. Mam nadzieję, że udało się opanować to nadmierne krwawienie i teraz jest już w porządku. Trzymajcie się!
Angela - piękne są dziewczynki i naprawdę duże jak na bliźniaczkiAnitka201 lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny my jeszcze w szpitalu także. Tutaj mi położne pomagają nie mam
U ale siare ściągam laktatorem mam nadzieję z e jeszcze pokarm sie pojawi ale ciężko jest z tym bo dziewczynki nie umieją ssac a do. Tego położna mówiła ze mam hujowe suty .