Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lila ja w środę miałam 140/100 i małej wyższy puls ale juz w czwartek wszystko wróciło do normy i wyniki perfekcyjne, życzę ci tego samego. A staraczka co ma chodzenie na boso do czegokolwiek? Ja na boso cały rok pomykam w domu a na dworze nadal chodzę w sandałach a mamy jakies 13 stopni i nic mi sie z tego nie robi, ja to myśle ze to jakies bujdy :p
-
nick nieaktualny
-
Nie no Staraczka hit nad hitami z tymi golymi stopami.... ze tez lekarz po studiach takie pierdoly opowiada
a nie kazał Ci zakladac takich ciepłych kapci góralskich z futerkiem?
jesli tak to podjedz do nas do Gdyni na hali targowej takie sprzedają
P.S. Dobrze, ze wszystko ok....
easymum, Carolline lubią tę wiadomość
-
Wiecie to nie glupie z tym chodzeniem na boso. Zalezy od wrazliwosci organizmu wg mnie. Mi jest teraz wiecznie goraco i chodzenie na boso to moj system chlodzenia:) ale pamietam ktores wakaxje z dwa lata temu moze weszla. Z synkiem do wody w zalewie nooo do kostek bylo. Do wieczora mialam juz mega zapalenie pecherza z krwia w tle.
Tak w ogole obudzila mnie Zgaga:/ za pozno kolacja a bylismy w restauracji i jadlam krem z dyni z kielbaska peperoni i lososia na placku warzywnym oraz surowke ... To teraz mam;) -
Dziewczyny o 00.20 urodziłam. Filip waży 4020 i 58 cm długi. Caly prod od odejścia wód trwał 4 godz
diatomka, anula1990, KathleenPL, Misi@, agania, wiaraczynicuda, 4me, adzia, karolcia87, anulka20, la_lenka, marlenak_me, kasig, Luna1, monaaa85, MadziaRatMed, Dominka92, Paulinek, paula2013, Czarna_88, Lilla My, Carolline, hakorośl, Lady Savage, snoopy_etka, Gusiak, Kucykowa, agatka196, Kasiarzynka, Bruma, chabasse, Wonderland lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnitka gratulacje. Waga calkiem ladna
Kathleen a ja na Zelaznej leze. Pojechalam z nastawieniem ze bede czela ze 4h na IP. Po 30 min byla decyzja ze zostaje, zajelam ostatnie lozko na patologii. Jejku jacy tu sa ludzie mili, w szoku jestem. Jesynie wenflon mnie za przeproszeniem nakurwia ale da sie przezyc. -
lila1983 wrote:Anitka gratulacje. Waga calkiem ladna
Kathleen a ja na Zelaznej leze. Pojechalam z nastawieniem ze bede czela ze 4h na IP. Po 30 min byla decyzja ze zostaje, zajelam ostatnie lozko na patologii. Jejku jacy tu sa ludzie mili, w szoku jestem. Jesynie wenflon mnie za przeproszeniem nakurwia ale da sie przezyc.Powodzenia!!!
-
A ja w nocy trafiłam ponownie na porodowkę. Ogólnie strasznie krwawilam i okazało się ze muszą mnie wylyzeczkowac. Zabrali mi małego bo praktycznie mdlalam na siedzaco ale zaraz mam go dostać. Jak tak będzie wyglądał połog to jest jakaś masakra...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:A ja w nocy trafiłam ponownie na porodowkę. Ogólnie strasznie krwawilam i okazało się ze muszą mnie wylyzeczkowac. Zabrali mi małego bo praktycznie mdlalam na siedzaco ale zaraz mam go dostać. Jak tak będzie wyglądał połog to jest jakaś masakra...
pobrali małej rano krew czekamy na wyniki jak ja bardzo chce wyjść do domu wczoraj ryczalam jak głupia Przy R ze chce do domu żeby mnie tu nie zostawial ze boje się tego i tamtego...
-
Anitka201 wrote:Dziewczyny o 00.20 urodziłam. Filip waży 4020 i 58 cm długi. Caly prod od odejścia wód trwał 4 godz
Kurcze juz nie miała wczoraj sily pisac ale tak wlasne sobie myslalam o Tobie, ze jak regularne skurcze co 6 min nie są powodem by jechać do szpitala to ja juz nie wiem jak rozpoznać poród. Jednej strony szok, ze odesłali cie do domu- ja bym się bala, ze dosłownie bede wracać z glowka miedzy nogami juzz drugiej przynajmniej krócej sie meczylas w tym szpitalu.
Kicha za to z tym pologiem... Trzymaj się z każdym dniem na pewno bedzie lepiej ! Gratulacje!Anitka201 lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Ojej Anitko. Zdrowia..a jak ssię teraz czujesz?
-
diatomka wrote:Wiecie to nie glupie z tym chodzeniem na boso. Zalezy od wrazliwosci organizmu wg mnie. Mi jest teraz wiecznie goraco i chodzenie na boso to moj system chlodzenia:) ale pamietam ktores wakaxje z dwa lata temu moze weszla. Z synkiem do wody w zalewie nooo do kostek bylo. Do wieczora mialam juz mega zapalenie pecherza z krwia w tle.
Tak w ogole obudzila mnie Zgaga:/ za pozno kolacja a bylismy w restauracji i jadlam krem z dyni z kielbaska peperoni i lososia na placku warzywnym oraz surowke ... To teraz mam;)
Moze ale to po prostu jakies mega nieprofesjonalne stwierdzenie diagnozy... Powodów mogą byc setki a tekstami "nie chodź na bosaka bo będziesz chora", "nie siadaj na betonie bo zlapiesz wilka" itp itd to moja babcia mnie straszyla a medycyny nie skończyła;) mogl sobie podarować tak profesjonalną diagnozęCarolline lubi tę wiadomość
-
Łał u nas dzis w ciagu dnia maksymalna temp odczuwalna to 10C
buuuuu-jesień idzie- ja nie chcę
specjalnie nie narzekałam na upały, abym teraz mogła;)
P.S. Anitka- na pocieszenie- wielkie zakupy coraz blizej Ciebietak mi sie skojarzyło jak pomyślałam, ze by mi sie ciuchy na te jesień przydały nowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 07:05