Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anitka o kurcze to ciag dalszy porodu Cie dopadl
Staraczka mi gin ostatnio nie cchcial dac furaginy ze wzgledu na zazolcenie dziecka poporodzie. Jezeli plecy Cie bola to moze masz zastoj moczu , cczwsto tak jest w ciazy bo macica uciska. Ja jak mniebola plecy od nerek biore nospe.
Czarna to pewnie dostalas monural w saszetce czyli antybiotyk.
Aha rano mi odszedl kawalek czopa , takie klejace bialko jaja kurzego. Potem spore zielonkawe ilosci. Twkze ciekawe czy dotrwam do przyszego poniedzialku. W poprzedniej ciazy po odejsciu czopa ur po 5 dniach a czop z krwia byl tylko w dniu poroduAngelaa, Czarna_88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Co za cudowne wieści z samego rana... Anitka gratuluję!
Raz tego, ze masz już przy sobie Filipka, a dwa ze mam już płaski brzuszek - no, ale w sumie to akurat było u Ciebie do przewidzenia, że zaraz po porodzie w ogóle nie będzie śladu ciąży
Angelaa śliczne te Twoje kruszynki, ale opieka nad dwoma maleństwami to pewnie jest spory wyczyn... podziwiamAnitka201 lubi tę wiadomość
-
Mamusie pytanie, karmię na takiej zwykłej poduszce, i ona na tej poduszce mi zasypia, i czasami się zastanawiam czy jej nie zostawić na tej poduszce by spała, wiem że powinny noworodki spać na twardym płaskim materacu, ale jak pośpi raz dziennie na takiej podusi, to coś jej się stanie?
-
Diatomka A tak mi się przypomniało bo tobie gbs wyszedł dodatni ... I między innymi przez ten wynik będziesz miała cc? Mam nadzieję ze nie pomyliłam niczego
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Anitka gratulacje .
Dziewczyny z tym chodzeniem boso to jak sie zastanowic wcale glupie nie jest , okna otwarte cala noc i ja spacerujaca bez kapci po zimnych panelach a w kiblu kafle , dzisiaj spalam w skarpetkach .
Bola te plecy jak diabli mysle czy nie wziac urofuraginum i nie wysikac tego co mi siedzi w nerkachMozesz wziac dawke urofuraginum,ja bralam na poczatku ciazy a teraz mialam zapisany Monural.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 12:02
Córcia
-
Staraczka a mocz na posiew dali i sprawdził doktorek, ze tam rzeczywiście cos jest czy tak na pale? Bo z twojego opisu wyglada, ze tak trochę na pale ci te zapalenie pęcherza zdiagnozował. Mi sie z 10 x w tej ciazy wydawało, ze mam a sie okazywało ze to tylko nacisk małej na pęcherz i żadnego zapalenia tam nie ma.
-
Anitka201 wrote:Hemoglobina 8. Mam nadzieję że będzie lepiej bo ja sama nie mogę dojść d o toalety
)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja dzis dostałam przyzwolenie od lekarza,że jak cos to moge już rodzić, mogę sobie spacerować po szpitalu itp. i wszystkie skurcze poszły sobie... rano na ktg jakieś marne 3 czy 4 skurcze i tyle.zobaczymy jak będzie o 16.
coś czuje że nasze dziecko robi nam na przekór już w brzuszku
Angela śliczne dziewczynki!
Paulinek trzymam kciuki
Anitka gratuluje ekspresowego poroduCzarna_88, Anitka201, Lady Savage lubią tę wiadomość