Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Marlenak mi zaczyna odchodzic, z synkiem tez odszedl.
Czarna cc glownie ze wzgledu na pecherz, a gbs przy okazji. Jesli do tego 14 niue wytrzymam i wody by odeszly to itak daja mi antybiotyk
Maz pojechal juz do domku, az/ mi sie smutno zrobilo bo duzo czasu zawsze spedzamy. Maly szaleje zvdziadkami cale szczescie troche mi odpuszcza bo chodzil za mna jak cien -
la_lenka wrote:To ja poproszę o polecenie jakiegoś lekkiego serialu do oglądania przy karmieniu, bo mimo wszystko trochę się podczas tego nudzę.
snoopy_etka lubi tę wiadomość
-
Stres przed wtorkiem/sroda mnie dopadl i zeby nie myslec to sprzatam, kupuje itp:P
wiekszosc z Was ma lozeczka ubrane, ja zrobilam to dopiero wczoraj chyba jest ladnie
drugi zestaw mamy szary ale to na pozniej:)
pozatym dzis poczulam chyba pierwze skurcze jakies wiec moze dobrze ze to ten 09 juz tuz tuz) euforia miesza sie ze strachem:)
Angela dziewuszki sliczne
Anitka gratulacje:)paula2013, 4me, Lady Savage, monaaa85, agatka196, adzia, Czarna_88, Misi@, Anitka201, diatomka, la_lenka, snoopy_etka, chabasse lubią tę wiadomość
-
Witajcie ja wybieram się do szpitala, raz ze przy podcieraniu była krew, dwa ze od dwóch godziny mam skurcze dosyć mocno co 10min średnio i bolą mam nadzieje że to poród a nie fałszywy alarm
agatka196, Lady Savage, adzia, Czarna_88, MadziaRatMed, easymum, Gusiak, kasig, Misi@, Anitka201, diatomka, snoopy_etka lubią tę wiadomość
-
snoopy_etka wrote:Z krótkich seriali, takich 20-minutowych polecam też "Teorię Wielkiego Podrywu", ja wszystkie sezony mam już za sobą
Plus "Modern Family" i "2 Broke Girls" - to z takich luźniejszych.
Poza tym bardzo lubię wszelkie seriale o rożnego rodzaju zbrodniach, typu "Castle", "Bones", "White Collars", "Black List", "The Mentalist" itp.
Ja ogólnie całą masę seriali oglądam. Mam prace zawodową której dużą część robię w domu - i sporo z niej to takie klikanie nie wymagające za dużo myślenia, więc pracuję i oglądam w tle (a właściwie głównie słucham). Ciągle jednak brak mi dobrego serialu komediowego, coś na kształt niedoścignionych friendsów. Kiedyś nieźle mi się oglądało "HIMYM", ale zakończenie mi się nie podobało zupełnie i się obraziłam na ten serial
Z całkiem innej mańki kiedyś oglądałam kilka początkowych sezonów "Pretty Little Liars", planowałam teraz nadrobić do końca, przy karmieniu, ale doszły mnie słuchy, że finał był do niczego, więc nie wiem czy nie zostawić. Na razie przetestuję tego człeka a potem jeszcze "Galavanta" mąż poleca.4me lubi tę wiadomość
-
anulka20 wrote:Witajcie ja wybieram się do szpitala, raz ze przy podcieraniu była krew, dwa ze od dwóch godziny mam skurcze dosyć mocno co 10min średnio i bolą mam nadzieje że to poród a nie fałszywy alarm
O Anulka daj koniecznie znać co i jak. Nawet SMS napisz. Powodzenia oby Wiktorek w końcu wyszedł
O ile dobrze pamiętam to Skabarka ma nr tel do Sweet. Wiec Skabarka jak możesz napisz do niej by dała znać co u nich, co z Kosma?
I inne mamusie rozpakowane tez by mogły dać znać co u nich -
nick nieaktualnyAnitka gratulacje!!!
Wiedziałam,że u Ciebie poród szykuje się dużymi krokamiSynek urodził się ponad tydzień przed terminem a i tak kawał chłopa
A jaką miałaś hemoglobinę przed porodem?Jak to się stało że tyle krwi straciłaś?I napisz koniecznie jak przeżyłaś poród sn?strasznie boli?
Dużo zdrówka życzę!! -
anulka20 wrote:Witajcie ja wybieram się do szpitala, raz ze przy podcieraniu była krew, dwa ze od dwóch godziny mam skurcze dosyć mocno co 10min średnio i bolą mam nadzieje że to poród a nie fałszywy alarm
Anulka powodzenia! -
Czarna_88 wrote:Zazdroszczę wam niedziel z mężem
ale mój mąż ma za to jutro wolne ii we wtorek A dzisiaj pójdę wieczorem na pewno na spacerek z moją Tosia i do rodziców na herbatkę
-
rzeczywiście tu cisza coś, może się dużo przeniosło na nowe forum, ja czeam na sąsiada, bo zaginęli i mam nadzieje,że jak wróci to powie, że sąsiadka urodziła
)
no i na męża czekam, bo o 21 jest w pracy...
ale jutro ma wolne
czekamy na opisy porodów