Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ne cisza, tylko siedza w szputalach albo juz z dzieckiem przy cycu
ja oststnio moze malo pisze, ale kilka razy dziennie staram sie zrobc szybki update forum, bo jak juz sa porody, yo szkoda cos przegapic
hihihi
Lady Savage, adzia, agatka196 lubią tę wiadomość
-
Niestety nie rodzimy, czop sluzowy podbarwiony krwią odchodzi, brak rozwarcia, skurcze jedynie na poziomie 40 jak to tak teraz boli to ja nie chcę rodzic czekam aż ktoś mi poduszkę przyniesie ahh ciężka noc przedemna ehh :'( nie dam rady rodzic umrę tam no i lezymy na oddziale.
-
Która z nas nie wolałaby zmieniać papmersa zamiast klikać w klawiaturę... Końcówka to masakra.. Mam wrażenie, że jeszcze z dwa miesiące tak pochodzę ;/ Wczoraj musiałam jechać po leginsy, bo mam same letnie cienkie spodnie
MadziaRatMed, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanulka20 wrote:Niestety nie rodzimy, czop sluzowy podbarwiony krwią odchodzi, brak rozwarcia, skurcze jedynie na poziomie 40 jak to tak teraz boli to ja nie chcę rodzic czekam aż ktoś mi poduszkę przyniesie ahh ciężka noc przedemna ehh :'( nie dam rady rodzic umrę tam no i lezymy na oddziale.
-
moka89 wrote:Eee w weekend zawsze cicho, nie ma co czytać
Lady - dzieciami pewnie się zajmują dzieciami xD
Anulka - oby to było To! Go go go!
No dzieciamito taki mój domowy język
moka89, diatomka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skrabarka to trzymam kciuki żeby przeprowadzka była jak naj szybciej
Fajnie macie już z tymi dzieciaczkami -
Aldonaa współczuję Ci bardzo ale musisz teraz być silna. Za chwilę będzie z Wami Wasze maleństwo i na pewno dzięki temu będzie łatwiej przez to przejść. Musisz być silna i starać się jak najmniej martwić (wiem, że w takiej sytuacji nie jest to łatwe) . Trzymam kciuki za Was .
-
Aldona strasznie Ci wspolczuje. Trzymaj się chociaż wiem, że żadne słowa tutaj nie pomogą. Pamiętaj, że zawsze możesz się tu u nas wygadać...
A u nas jak nie urok to sr... Taśka sobie pochodziła tydzień do szkoły i dzisiaj ma juz stan podgoraczkowy. Dobrze, że P bedzie te 4 dni w domu bo chyba bym oszalala. Bedzie pewnie trzeba wybrać się do lekarza bo jej się zawsze zaczyna sama gorączka a kończy anginą i antybiotykiem. A przy Tymku to wolałabym żeby jednak nie chorowała
A jeśli o seriale chodzi. Ja mam dosłownie kilka swoich ulubionych. Once upon a time polecam. Fajnie się rozwija. Wayward Pines, Dr Who (mój ulubiony!!!), Man at work, DaVincis Demons. Nie oglądam jakoś bardzo dużo, ale mam wlasnie kilka takich stałychA polecam tez Constantine. Strasznie zaluje, że anulowali go po pierwszym sezonie, chociaż miał dobra oglądalnosc
-
Aldona, tulę mocno.
Dziewczyny poproszę o nr tel na wymianę bo miałam z Aldoną, a w tej sytuacji.....Mam też tel Ona, ale mało zagląda po porodzie na forum, więc w razie co jestem bez kontaktu.
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia