Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mój mały ma niby 10 dni jeszcze ale po za paroma skurczami na dobę (nie są jakieś mocne ) to nic się nie dzieje więc chyba mojemu malemu nie spieszno do nas ...
-
Ja już dawno po obiadku bo mąż jechał do pracy o 13 A teraz leżę i patrzę i próbuje się zmusić do sprzątania po hehe
-
Anitka, ja również gratuluję szybkiego porodu i po cichu sama na taki liczę...
A dziewczynki Angeli są przecudne
Ja dziś mam dzień lenia... przykleiliśmy się z mężem do kanapy i oglądamy seriale. Nie pamiętam, która z was poleciła "The last man on earth", ale serial niezły i można się pośmiać, także dziękuję
A w ogóle u nas w Lbl jest festiwal smaków... wypuszczenie kobiety w ciąży między budki pełne jedzenia ~ istny szał :p Wczoraj wsuwalam chwałę, pierogi i chlebek ze smalczykiem... dziś wieczorem chyba znów się z mężem zapuścimyJedynie zimnego cydru gruszkowego nie mogę odżałować i tych pysznych win, które sączyłam w ubiegłym roku
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
The last mam on earth- to ja
mam w domu serialowego maniaka i ciągle nam cos wynajdzie
My tez mamy dzien len- zwłaszcza, ze na dworze pada caly dzien i cale 11 stopni u nas- brrrrrr.
Zaraz ruszamy na jakis obiad na miasto bo do tego tez nam dzis zapalu brakujemusze cos wyszukać na necie- czego by tu dzis spróbować... ?
snoopy_etka lubi tę wiadomość
-
Zazdroszczę wam niedziel z mężem
ale mój mąż ma za to jutro wolne ii we wtorek A dzisiaj pójdę wieczorem na pewno na spacerek z moją Tosia i do rodziców na herbatkę
-
Anitka gratulacje!
Angela dziewczynki są ślicznei jakie duże
U nas dziś dzień jakiś dziwny ja nerwowa to i mała nerwowa. Coś mi jeść nie chciała że aż musiałam mleko ściągnąć laktatorem bo cycki aż bolały i ciurkiem lało się po bluzce. Teraz grzecznie śpi bo była z Tata na spacerku mimo deszczu.
Lady z tego co ja słyszałam to dzieci szybko przyzwyczajają się do dobrego a do podusi miękkiej i kołysania na rękach przede wszystkim. Ja bym jednak ta podusie opuściła ale zrobisz jak uważasz
My jeszcze mała kładziemy na podusi motylku ale ze względu na to że ona układa główkę głównie w jedna stronę i staramy się ją przekrecac na drugi bok lub na prosto by główka kształtna była a tu są ograniczniki.
Moja mała po karmieniu muszę mocno przytulać. Ona to uwielbia i wtedy zasypia
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
moja koleżanka w pierwszej ciąży w ogóle nie wiedziała co to czop, dopiero w drugiej jej odszedł, więc nie ma się co przejmować
ale dziś pogoda - normalnie pełna jesień zimno, mega wieje, szaro i ciągle pada! w sumie to jest tak ciemno, że siedzę przy zapalonym świetle
trzymam kciuki za mamuśki w terminie, żeby coś ruszyło! a nowe mamusie dawajcie zdjęcia swoich pociech i opisy porodów, połogu i pierwsych dni, mam jeszcze torchę czasu to się może jeszcze czegoś nauczę ! -
lila1983 wrote:Ale nudy w szpitalu w niedziele. Obchod trwal cala minute na 3 lozka. Dobrze ze wifi jest.
Dzuls a Ty kiedy wychodzisz?? -
Za parzylam sobie dzbaneczek herbaty z liści malin i tak sobie sącze powoli
Lady Savage, adzia, snoopy_etka lubią tę wiadomość
-
No właśnie u mnnie też czopa nie widać, w ogóle żadnych oznak zbliżającego się porodu a termin mija jutro, ech no cóż- trzeba się uzbroić w cierpliwość.
Angela śliczne dziewczynki, gratulacje dla wszystkich nowych mam:)