Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam rozstępy wszędzie, od okresu dojrzewania, bo bardzo szybko rosłam. Na brzuchu i wewnetrznej stronie ud, pod kolanami, na piersiach, na ramionach, ba, nawet na wzgórku łonowym. Nie przeszkadza mi to bardziej niż np. pieprzyki, mam to mam, nie ja jedna. :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • eM Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    eM ja na cyckach póki co zauważam niebieski linie czyli żyły :D
    Lady ja też przed ciąża miałam rozstępy niektóe nawet już są białe , widok mi nie przeszkadza aczykolwiek jak sie myję to obrzydza dotykając
    Ja to mam z okresu dojrzewania, cycki za bardzo urosły :P biodra też :D nie powiem że kocham moje rozstępy bo jakoś frajdy mi nie sprawiają, ale nie spędzają mi snu z powiek. Są to są ... fajnie by było nie mieć więcej :P

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 22:46

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Mam rozstępy wszędzie, od okresu dojrzewania, bo bardzo szybko rosłam. Na brzuchu i wewnetrznej stronie ud, pod kolanami, na piersiach, na ramionach, ba, nawet na wzgórku łonowym. Nie przeszkadza mi to bardziej niż np. pieprzyki, mam to mam, nie ja jedna. :P

Ja właśnie zawsze od kiedy pamiętam miałam bolsny okres, do tego stopnia że 2 dni nie raz sparaliżowana leżałam w łóżku z bólu, moja mama na to postanowiła mnie zapisać do ginekologa, moja pierwsza wizyta skończyła się tym że gościu przepisał mi tabletki antykoncepcyjne po których miało przejść, przeszło, ale w ciągu tygodnia, albo dwóch nie pamiętam przytyłam 30 kg i wtedy właśnie dostałam rozstępów na brzuchu, udach i piersiach. Byłam wściekła na tego ginekologa ;/ zaraz tabletki poszły do kosza i szukałam ginekologa który mi pomoże, trafiłam na teraźniejszą ginekolog, która wytłumaczyła mi że te bardzo bolące miesiączki to wynik mojego tyłozgięcia macicy i na to nie ma lekarstwa, jedynie co może mi przepisywać bardzo silne tabletki przeciwbólowe,

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Anima a jaki ten cukier miałaś? Ja mam 95 z ostatniego wyniku i mój gin uważa że to za wysoki, a jak byłam u diabetologa to mowił, że jest w normie. Choć dał mi skierowanie na cukier z 3 miesięcy i zobaczymy co wyjdzie?

95 to cukier w normie. do 99 jest ok. Ja niestety miala 111 :-(

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:35

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    A u nas śnieg sypie naprawde intensywnie, a zachwile słoneczko się pojawia i tak na przemian. Pogoda to chyba depresje ma :-D
    raczej jest w ciąży.. i ma humory..:)

agatka196 lubi tę wiadomość

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    A u nas śnieg sypie naprawde intensywnie, a zachwile słoneczko się pojawia i tak na przemian. Pogoda to chyba depresje ma :-D

W Poznaniu tak samo XD

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:35

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam rozstępy od okresu dojrzewania na piersiach, na plecach posladkach udach i nie przejmuje się tym smarowałam sie specyfikami nie zeszly i nie bylo ich mniej wiec zaprzestałam używać środków. co do cukrzycy też się boję że będę miała i staram się nie jeść dużo słodyczy , no i mało smazonego i wiecej owoców jem :) ja to się boję że mogę mieć nadciśnienie(bo czasami mam wysokie) a co gorsza stan przedrzucawkowy :/(moja siostra go miała)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • SweetCherryPie Ekspertka

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się chwalicie swoimi brzuchami, to i ja się pochwalę :P
    126cx9h.jpg

nick nieaktualny, Dżuls, chabasse, easymum, eM, nick nieaktualny, la_lenka, adzia, nick nieaktualny, dora13, kasig lubią tę wiadomość

in8vzdb.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 15:10

8pdp47e.png
  • ceska Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wrote:
    kapturnica , to i ja tak zrobie , zaraz dzwonie do gina na kase chorych i zapytam na kiedy termin wolny ,
    a ja juz od kwietnia ide na l4 ale sie ciesze , tylko musze jeszzce jakąs zaufana osobe zatrudnić . ale mam jeszzce troche czasu to napewno kogos znajdę
    jestem w bardzo dobrym humorze bo dzis dzownila do mnie mnie moja księgowa i powiedziała ze juz od kwietnia bede dostawac koło 6-sciu tysiaków chorobowego co miesiąc , jestem mega zadowolona :) normalnie chyba bede sie w szampanie kapać hehe
    HEHE TO SAMO KOMBINOWAŁAM TYLKO JA DOPERO CZERWIEC BO TERAZ SIE WYREJESTROWAŁAM DOPIERO NA LUTY :s

oar8skjod4lwslof.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherryPie jaki śliczny brzunio! W pierwszej ciąży u mnie nic ne było widać do 5go miesiąca, yeraz czuję, ze wybrzuszę się szbciej :D na razir mam te same fałdki, co miałam, tyle że twarde :P

SweetCherryPie lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Podgladam was od 2 tygodni i postanowilam sie przywitac :)
    Jestem Karolina mam termin na 28.09 i mieszkam w Norwegii. Zaszlam w ciaze podczas pierwszej proby i ogolnie jestem dosc przerazona :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 16:02

chabasse, Dżuls, adzia, dora13, kasig, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i widze, ze suwaczek ktory probuje zainstalowac troche swiruje wiec musze ogarnac jak go zmienic.

easymum lubi tę wiadomość

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dżuls :) Już musiałam wymienić spodnie na legginsy, bo przyciasnawo się zrobiło :s

W ogóle dzisiaj wszystkie przesądy odłożyłam na bok i kupiłam kombinezon zimowy i świąteczny komplecik w Smyku po przecenie :o

a14nbs.jpg
    lfqk2.jpg

nick nieaktualny, la_lenka, Lady Savage, agatka196, dora13 lubią tę wiadomość

in8vzdb.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sweet Cherry -ale słodziaki:) na jaki rozmiar kupiłaś?
    A brzuszek cudny, mam nadzieję na podobny za tydzień :)

gg64rl68s121551a.png

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kombinezon: 68 (wiadomo, trzeba kupić nieco większy)
    Komplecik: 62

in8vzdb.png
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śliczne te ciuszki , mnie narazie codziennie brzuchol boli wiec nawet nie mam ochoty łazić po sklpeach i cos dla dzidzi kupować , ale jak tylko troszke lepiej sie poczuje to napewno pobuszuje ,
    a co macie dziolchy juz dla swoich maluszków ? chwalcie się

km5se6ydozmkg5fc.png
‹‹ 240 241 242 243 244 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ