Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam rozstępy wszędzie, od okresu dojrzewania, bo bardzo szybko rosłam. Na brzuchu i wewnetrznej stronie ud, pod kolanami, na piersiach, na ramionach, ba, nawet na wzgórku łonowym. Nie przeszkadza mi to bardziej niż np. pieprzyki, mam to mam, nie ja jedna.
-
Staraczka23 wrote:eM ja na cyckach póki co zauważam niebieski linie czyli żyły
Lady ja też przed ciąża miałam rozstępy niektóe nawet już są białe , widok mi nie przeszkadza aczykolwiek jak sie myję to obrzydza dotykającAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
la_lenka wrote:Mam rozstępy wszędzie, od okresu dojrzewania, bo bardzo szybko rosłam. Na brzuchu i wewnetrznej stronie ud, pod kolanami, na piersiach, na ramionach, ba, nawet na wzgórku łonowym. Nie przeszkadza mi to bardziej niż np. pieprzyki, mam to mam, nie ja jedna.
Ja właśnie zawsze od kiedy pamiętam miałam bolsny okres, do tego stopnia że 2 dni nie raz sparaliżowana leżałam w łóżku z bólu, moja mama na to postanowiła mnie zapisać do ginekologa, moja pierwsza wizyta skończyła się tym że gościu przepisał mi tabletki antykoncepcyjne po których miało przejść, przeszło, ale w ciągu tygodnia, albo dwóch nie pamiętam przytyłam 30 kg i wtedy właśnie dostałam rozstępów na brzuchu, udach i piersiach. Byłam wściekła na tego ginekologa ;/ zaraz tabletki poszły do kosza i szukałam ginekologa który mi pomoże, trafiłam na teraźniejszą ginekolog, która wytłumaczyła mi że te bardzo bolące miesiączki to wynik mojego tyłozgięcia macicy i na to nie ma lekarstwa, jedynie co może mi przepisywać bardzo silne tabletki przeciwbólowe, -
nick nieaktualnyagatka196 wrote:Anima a jaki ten cukier miałaś? Ja mam 95 z ostatniego wyniku i mój gin uważa że to za wysoki, a jak byłam u diabetologa to mowił, że jest w normie. Choć dał mi skierowanie na cukier z 3 miesięcy i zobaczymy co wyjdzie?
95 to cukier w normie. do 99 jest ok. Ja niestety miala 111 -
Ja też mam rozstępy od okresu dojrzewania na piersiach, na plecach posladkach udach i nie przejmuje się tym smarowałam sie specyfikami nie zeszly i nie bylo ich mniej wiec zaprzestałam używać środków. co do cukrzycy też się boję że będę miała i staram się nie jeść dużo słodyczy , no i mało smazonego i wiecej owoców jem ja to się boję że mogę mieć nadciśnienie(bo czasami mam wysokie) a co gorsza stan przedrzucawkowy (moja siostra go miała)
-
Angelaa wrote:kapturnica , to i ja tak zrobie , zaraz dzwonie do gina na kase chorych i zapytam na kiedy termin wolny ,
a ja juz od kwietnia ide na l4 ale sie ciesze , tylko musze jeszzce jakąs zaufana osobe zatrudnić . ale mam jeszzce troche czasu to napewno kogos znajdę
jestem w bardzo dobrym humorze bo dzis dzownila do mnie mnie moja księgowa i powiedziała ze juz od kwietnia bede dostawac koło 6-sciu tysiaków chorobowego co miesiąc , jestem mega zadowolona normalnie chyba bede sie w szampanie kapać hehe -
Hej!
Podgladam was od 2 tygodni i postanowilam sie przywitac
Jestem Karolina mam termin na 28.09 i mieszkam w Norwegii. Zaszlam w ciaze podczas pierwszej proby i ogolnie jestem dosc przerazona :pWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 16:02
chabasse, Dżuls, adzia, dora13, kasig, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Dzięki Dżuls Już musiałam wymienić spodnie na legginsy, bo przyciasnawo się zrobiło
W ogóle dzisiaj wszystkie przesądy odłożyłam na bok i kupiłam kombinezon zimowy i świąteczny komplecik w Smyku po przecenie :o
Sigma, la_lenka, Lady Savage, agatka196, dora13 lubią tę wiadomość
-
śliczne te ciuszki , mnie narazie codziennie brzuchol boli wiec nawet nie mam ochoty łazić po sklpeach i cos dla dzidzi kupować , ale jak tylko troszke lepiej sie poczuje to napewno pobuszuje ,
a co macie dziolchy juz dla swoich maluszków ? chwalcie się