Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś26 wrote:Hej dziewczyny dziś mnie troszkę jakby mniej ten krzyż boli ale jak siedzę to czuje jakby nerw mi coś podraznialo a do wizyty jeszcze 2 dni jeju jak się boję ze tę plecy to dają znać ze coś jest nie tak... żadna ciężarna koleżanka nie miała takiego bolu
ale ja tak mam, bo za tym każda z nas ma inną macicę, każda przechodzi ciążę inaczej to że koleżanki tak nie miały, mama, babka i królowa Polski ;/ nie znaczy że ty nie możesz tak mieć, nie nakręcaj się. -
Kurde dzisiaj pierwszy raz się tak stresuję w ciąży. Moja mama rano dostała mocnych bóli brzucha, poszła do ogólnego, dostała zastrzyk, porobili jej wyniki, które nie wyszły najlepiej (kazała jej babka powtórzyć w poniedziałek), przepisała jakieś leki i dała skierowanie do szpitala, jak by znowu dostała takiego ataku. No i teraz siostra do mnie dzwoniła, że mama w szpitalu, że bardzo ją boli. Nie wiem co się dzieje i się stresuję bardzo, chociaż wiem, że powinnam się uspokoić dla dzidziusia, ale to nie jest takie łatwe.
-
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Kurde dzisiaj pierwszy raz się tak stresuję w ciąży. Moja mama rano dostała mocnych bóli brzucha, poszła do ogólnego, dostała zastrzyk, porobili jej wyniki, które nie wyszły najlepiej (kazała jej babka powtórzyć w poniedziałek), przepisała jakieś leki i dała skierowanie do szpitala, jak by znowu dostała takiego ataku. No i teraz siostra do mnie dzwoniła, że mama w szpitalu, że bardzo ją boli. Nie wiem co się dzieje i się stresuję bardzo, chociaż wiem, że powinnam się uspokoić dla dzidziusia, ale to nie jest takie łatwe.
Nancy będzie dobrze -
easymum wrote:Kathleen po metrze domyślam się, że jesteś z w-wy. Do jakiego lekarza chodzisz? Ja nie moge sie zdecydowac, na razie usg zrobilam w centrum med gdzie mam firmowy abonament, ale tam nie ma dobrych gin do prowadzenia ciazy.
A z tą Norwegią to już słyszałam, podobnie jest chyba w Anglii i Szkocji - 1 usg dopiero po 12 tyg ciąży, chyba, zej prywatnie za 200 funtów.
Tak więc nie ma co narzeakć na nasz nfz
L4 mi trzech lekarzy juz nie chcialo dać. Zus magluje i straszy komisjami. Dwie kolezanki juz maja problemy
-
nick nieaktualnyKathleen ja w Luxmedzie w Mariocie trafilam na fajnego gina jakbys chcialan namiary to napisze. Mam super lekarke prywatnie i ze zwolnieniem noe ma problemu, ale moze dlatego ze sie znamy juz jakos czas. A moze w zwiazku z tym wyzszym cukrem uda Ci sie zwolniemie dostac.
KathleenPL lubi tę wiadomość
-
easymum wrote:Nancy, trochę dziwne, że pracodawca sam każe Ci iść na L4, a może Ty sie dobrze bedziesz czula po 1 trymestrze i moze wolalabys pracowac jak dlugo sie da? I co wtedy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 19:13
-
SweetCherryPie wrote:Dzięki Dżuls Już musiałam wymienić spodnie na legginsy, bo przyciasnawo się zrobiło
W ogóle dzisiaj wszystkie przesądy odłożyłam na bok i kupiłam kombinezon zimowy i świąteczny komplecik w Smyku po przecenie :o
haha SweetCherryPie a ja dzis kupilam ten http://www.smyk.com/cool-club-kombinezon-chlopiecy-1-czesciowy-rozmiar-68,p1099312847,ubranka-dla-dzieci-p ))SweetCherryPie lubi tę wiadomość
-
Ale dużo piszecie ja leżę więc tylko czasem teraz tu zaglądam. Na dodatek coś mnie przeziębienie bierze. Gardło mnie boli i kaszlę a to nie wskazane na krwiaka...może jak będę cały czas leżeć to będzie dobrze
Dziewczyny Wasze brzuszki są urocze a ciuszki dla maleństw bardzo słodkie