Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnychabasse wrote:Staraczka.. hej.. Ty to masz taki ładnie okrąglutki.. bo mój to balon i nie wygląda na ciążowy a u Ciebie to tak jak ciążowy..
Wiecie że ostatnio czułam się nie komfortowo jak się przytulałam na boku z moim a on mnie trzymał za brzuch dziwnie było , sądziłam że nie będzie dotykał w trakcie a tu niespodzianka -
Staraczka.. że tak zapytam.. co mialaś za operację? Widzę w podpisie , że przeszłas w październiku ciążę pozamaciczną ale czy operacja była z tym związana? Miałaś usuwany jajowód? Bo ja też rok temu miałam cp ale jajowod nie byl ruszany... jedynie co mi zrobili to podali kroplowke z chemią( metotrexat) i wszystko sie wchlonelo ale widze ze wiekszosc dziewczyn z cp miala jakies operacje..
Jedyna operacja jaka mialam to usuwanie woreczka zolciowego 12 lat temu.. na szczescie laparoskopowo.. wiec mam tylko mala blizny.. dziurki 3Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 12:42
-
anima wrote:hej Kobietki. Wlasnie widzialam sie ze swoim skarbem i wszystko jest ok. Ma juz 1,27 cm, serduszko piknie bije. A mama jest spokojna
Niestety chyba sie nabawila cukrzycy ciazowej wiec troche zmian mnie czeka
Super że z małym wsio ok a co do cukrzycy to jakie zmiany cię czekają, właśnie ja się obawiłam ze w coś takiego wpadnę bo taka duża kobieta, co słodkie kocha, -
nick nieaktualnychabasse wrote:Staraczka.. że tak zapytam.. co mialaś za operację? Widzę w podpisie , że przeszłas w październiku ciążę pozamaciczną ale czy operacja była z tym związana? Miałaś usuwany jajowód? Bo ja też rok temu miałam cp ale jajowod nie byl ruszany... jedynie co mi zrobili to podali kroplowke z chemią( metotrexat) i wszystko sie wchlonelo ale widze ze wiekszosc dziewczyn z cp miala jakies operacje..
Jedyna operacja jaka mialam to usuwanie woreczka zolciowego 12 lat temu.. na szczescie laparoskopowo.. wiec mam tylko mala blizny.. dziurki 3
Jeśli chcesz to poczytaj moją historie na ovu , jajowód usunęli bo tam ciąża się rozwijała a prócz tego na jajniku był guz , ja widziałam że właśnie większość miała laparoskopie ja nie miałam tyle szczęścia a przez szpital miejski prawie jedną nogą byłam na tamtym świecie bo po trafieniu do innego szpitala miałam 2L krwi w brzuchu i ten jajowód zaczynał pękać , a perację miałam jak CC
https://ovufriend.pl/forum/poronienie/ku-przestrodze,5153.html
Lady rozstępów nie chce hehe
-
nick nieaktualnychabasse wrote:Łoł... przeczytałam.. brak słów... ja co prawda tez mialam przejscia ze swoją cp bo sie kilku lekarzy nie poznało ake koniec końców wszystko się dobrze skończyło..
-
ja smarowałam się oliwką i balsamekz rossmanna, ma bardzo dobry skład. potem palmersem i pharmaceris. smarowałam się co prawda raz dziennie a nie dwa, jednak kilka rozstępów wyszło pod koniec ciąży, w 7-8 miesiącu. najgorzej na udach, ale nie rozpaczam, mąż mi pięknie powiedział że co ważniejsze piękne ciało czy ten cud który jest obok nas i od tej pory już mi nie przeszkadzają tak
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Ja jestem dziwnia, ja kocham swoje rozstępy, i każdy kolejny będę brać jako dar od mojej dzidzi cieszę się z nowych rozstępów
Wiecie moja siostra to pod kolanami na zgięciach miała rozstepy smarowała wszystkim co było możliwe minie 8 lat od porodu a białe blizny nadal ma -
nick nieaktualnyMnie też po balsamie Palmersa mdli a jak go kupowałam, to pachniał cudownie...
Póki co nie używam, albo używam rzadko, zobaczymy - albo przejdą mdłości na jego zapach, albo kupię coś innego, bezzapachowego.
Rozstępy mają to do siebie, że same nie znikają można co najwyżej bardzo wcześnie o nie zadbać i sprawić, że nie będą rzucały się w oczy. -
Sigma wrote:Rozstępy mają to do siebie, że same nie znikają można co najwyżej bardzo wcześnie o nie zadbać i sprawić, że nie będą rzucały się w oczy.Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:oo święte słowa tylko jeszcze trzeba trafić na specyfik który naprawdę działaAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Staraczka23 wrote:a jak nie znikną po ciąży ?
Wiecie moja siostra to pod kolanami na zgięciach miała rozstepy smarowała wszystkim co było możliwe minie 8 lat od porodu a białe blizny nadal ma
Ja mam rozstępy zanim zaszłam w ciążę, i też smarowałam czym popadło i mi zostało, kocham je i akceptuję -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Super że z małym wsio ok a co do cukrzycy to jakie zmiany cię czekają, właśnie ja się obawiłam ze w coś takiego wpadnę bo taka duża kobieta, co słodkie kocha,
Lady zero slodkiego, zero smazonego, zero smieciowego zarcia. Jedzenie z zegarkiem w reku co 3 h, mierzenie 4 razy dziennie glukometrem poziomu glukozy. Ogolnie bardzo restrykcyjna dieta. Ale dla dziubka malego mozna to przetrwac. Jesli mialas teraz badany glukoze na czczo i byla ok, zazwyczaj cukrzyca wychodzi ok 24 tygodnia. -
nick nieaktualny