Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyss wiem jak się czujesz bo u mnie po.porodzie podobna hemoglobina (chyba 8 ). Ja dochodziłam do siebie pełne 2 tygodnie. W 3 tygodniu poczułam się juz znacznie lepiej. A przetaczali ci krew? Bo ja dostałam 3 jednostki i po tym moglam się przynajmniej z łóżka podnieść.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 10:28
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj poszalalam trochę po sklepach. W esotiqu jest fajna promocja 2 staniki za 150.zł albo z gazeta grazia bon na 50 zł przy zakupie za 160 zł. Ja za 2 mega wygodne staniki do karmienia zapłaciłam 120 zł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 10:35
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:O masakra , z mamą już dym od rana jest , przed okresem jest i juz wojna sie toczy wrrr ...
raczej się nie wracają do naszych spraw ale jednak trochę oszaleli na punkcie wnuka
-
Starqczka my dzis do siebie, oczywuscie tesciowa przyjdzie z rosolem... Ciekawe czy sie klitnia nie skonczy bo maz jest z nimi na wojennej sciezce wiec wystarczy byle pierdola
Ona co ile karmisz mala,? Moja Zasypia w trakcie nie doje a potem sie budzi i chetnie by dojadlaa mleko zimne. Teraz ja probuje przetrzymac bo dwie godz temu jadla i juz sie drze a zdrowiej przerwe co trzy godz robic
-
Staraczka23 wrote:Justys a mówiłam
Dziewczyny wy pisalyscie ze na kupke espumisan ?
Moja mała jak robila w środę przed 4 rano tak do dzisiaj nic a jak sie budzi to pręży i robi czerwona , pruty są często ale martwi mnie ten brak kupy .
Może któraś inny sposób ma na wywołanie?MadziaRatMed lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fec3b36e1362.jpg
A to moje skarby . Byliśmy na sesji . Super sprawa .
W ogóle to sorki ze zadko piszę ale nie wiem w co ręce włożyć . Dzieciaki zajmują mi 100 procent czasu . Jestem zajechana jak koń szmaciarza . Ale daje rade chociaż nie powiem łatwo nie jest .
adzia, .ona., karolcia87, Bruma, Gusiak, la_lenka, Czarna_88, Lady Savage, bento, MadziaRatMed, Carolline, magdalenkaihelenka, easymum, Kucykowa, trix, Liskova, kiti, Kasiarzynka, Misi@, chabasse, agatka196, Anitka201, snoopy_etka, Pola Irene, diatomka lubią tę wiadomość
-
Diatomka - mała je co 3 godziny. Czasem też jej się przyśnie podczas jedzenia, ale najczęściej jak zrobi kupę podczas jedzenia to się przebieramy, wtedy się rozbudzi i dojada resztę. W nocy je co 4 godziny, ogólnie od jakiegoś czasu je 7x na dobę i mniej więcej o stałych porach. No i te 90 ml już czasem za mało
, ale jeszcze nie dorabiam. Do drugiego tygodnia życia rzadko kiedy wypiła 90. Apetyt rośnie w miare jedzenia
Staraczka - uroki mieszkania z rodzicami, czy teściami. Jeśli karmisz piersią to podobno warto zjeść jabłko, żeby dziecko nie miało zatwardzenia. Chyba na czerwcowkach kiedyś dziewczyny o tym pisały.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Mam pytanie do mam które kp. Ile wasze maluszki spędzają czasu przy piersi ? Mój slodziak by cały czas chciał się tulic do piersi iiCmokac...
-
nick nieaktualnyAnitka mnie denerwuje podejscie mamy do męża , robi obiady jem z nimi a jak on przychodzi po pracy to ma sobie przynosic albo mam mu gotować .. juz moj ojciec sie odezwal ze jak mąż przychodzi to dziala na nia jak płachta na byka i ja to tez widzę , az mi sie plakac chce wieczorem.
Kathleen .ona. młoda nóżkami przebiera i robi sie czerwona a kupy brak , nie karmie jej sama piersią bo sie nie najada tak mi sie wydaje bo wypluwa a potem placze i z butli wypija 20-30 ml , jabłka wczoraj jadłam , dzisiaj myślę zeby karmic piersią bez butli a najwyżej jak bedzie płakać to dac herbatę koperkowa a butla na noc i w w nocy czyli 2x -
nick nieaktualnyAngela super panienki.
dziewczyny help czy w 3 tygodniu moze byc kryzys laktacyjny. Od wczoraj jest tragedia. Leon jest ciagle glodny i wisi 24h przy piersi. Jak usypia to tylko na chwile. Odkladam go na 15 min i znowu do cycka chce. Odciagaw miedzyczasie laktatorem i schodzi po pare kropel a wczesniej bylo duzo wiecej. -
lila1983 wrote:Angela super panienki.
dziewczyny help czy w 3 tygodniu moze byc kryzys laktacyjny. Od wczoraj jest tragedia. Leon jest ciagle glodny i wisi 24h przy piersi. Jak usypia to tylko na chwile. Odkladam go na 15 min i znowu do cycka chce. Odciagaw miedzyczasie laktatorem i schodzi po pare kropel a wczesniej bylo duzo wiecej.
TAK