Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
la_lenka wrote:Ja powoli zaczynam myśleć o wizycie u lekarza z kikutem pępowiny mojej małej. To chyba jakiś forumowy rekord, że 4 tygodnie i nadal nie ma ochoty odpadać (jest ładny, suchy, nie zaczerwieniony, ale się twardo trzyma).
-
4me wrote:Łał a Twój ma miec 4,5kg? No niezle....
U mnie miało byc 3800-3900 a bylo 4150 i długość 58 cm. Mial na sobie jakis jeden pajacyk na 56 ale wydawalo mi sie, ze mu na długość w kroku ciśnie wiec poprosiłam swojego by przywiozl na wszelki wypadek kolejne ciuszki na 62- nie topi sie w nichu nas tez maluch długi na 58
-
Hey. Ja nadal w szpitalu. Hemoglobina 7,7
jestem słaba ale powoli chodzę i próbuje się rozruszać
Szymus to mały glonojad. U mnie nie ma jeszcze pokarmu chociaż przystawiam młodego co 2godz. Coraz bardziej wysiadam psychicznie bo synuś ciągle chce ssać a ja już nie mam siły, brodawki to jedne wielkie krwiaki. Jedna z położnych kazała nam przywieźć smoczek bo widziała jak się męczymy.
Gdyby nie ta moja krew to dzisiaj wyszlibysmy do domu a tak tu będziemy kwitnąc.
Mimo braku formy jestem najszczesliwsza osoba na świecie!!!!
Pozdrawiam gratuluję nowym mamusiom i trzymam kciuki za nierozpakowane!!! -
Justyss rzeczywisciee niziutka hemoglobina:/ jie chce myslec jak sie slabo musisz czuc skoro ja po cc mialam hemoglobine10,8 i bylam klapnieta:/
Dzis wielki dzien, wrwcamy do siebie. Wczoraj czesc rzeczy juz pojechala a dzis my;)Gusiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc
Dzis o 2.25 przyszla na swiat moja corcia Oliwia
3700 i 55 cm sn
Wiedzialam ze bedzie niespodzianka
Ogolnie o 23.30 odeszly mi wody,od tej pory skurcze z krzyza takie ze myslalam ze umre,cala porodowka mnie slyszala
Ale mimo to szybko poszlo , 3h i po..
Ciesze sie ze nie dotrwalam cesarki bo teraz czuje sie jak mlody Bog.. Musieli nacinac i potem szyc ale ogolnie teraz czuje sie bardzo dobrze
Dzis o 6 ja dostalam o dziwo ssala cyca dobrze, 40 min i teraz spi ciagle.
Ah nareszcie sie doczekalam
Staraczka23, anula1990, Paulinek, chabasse, snoopy_etka, Czarna_88, Gusiak, magdalenkaihelenka, Kucykowa, Lady Savage, paula2013, Kasiarzynka, .ona., la_lenka, MadziaRatMed, Carolline, Anitka201, agatka196, adzia, karolcia87, kasig, Bruma, bento, easymum, trix, kiti, Misi@, Pola Irene, 4me lubią tę wiadomość
-
Witamy sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 07:42
Staraczka23, anula1990, chabasse, snoopy_etka, Gusiak, magdalenkaihelenka, Kucykowa, Lady Savage, Kasiarzynka, diatomka, .ona., la_lenka, Carolline, Anitka201, agatka196, KathleenPL, karolcia87, kasig, Bruma, bento, easymum, trix, kiti, Misi@, Pola Irene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje dla nowych mamuś! Szczególnie dla tych, które czekały i czekały i myslały, że się nie doczekają
A u nas jakoś leci, dni do siebie podobne, nie narzekam, ale czasu niewiele mam na siedzenie w internecie - jak nie młodą trzeba się zająć, to starszakowi czas poświęcić. Przychodzi wieczór, przykładam głowę do poduszki i jak nigdy w swoim życiu ODLATUJĘ. Taka jestem zmęczona i padnięta. Oczywiście odlot do kolejnego karmienia
A mloda fajna, grzeczna, ale żarłoczna, rośnie, widać jak się zmienia. Czekam na pierwszy świadomy uśmiech
Mimo wszystko jest pięknie.trix lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Oczko też nam ropieje. Ropiało wcześniej, po masowaniu kanalika i przemywaniu wodą było lepiej... I znowu się pogorszyło
Przemywam teraz solą, ale póki co efektu nie widzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 09:31
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualnyJustys a mówiłam
Dziewczyny wy pisalyscie ze na kupke espumisan ?
Moja mała jak robila w środę przed 4 rano tak do dzisiaj nic a jak sie budzi to pręży i robi czerwona , pruty są często ale martwi mnie ten brak kupy .
Może któraś inny sposób ma na wywołanie?