Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak w ogóle to u nas jest infekcja bakteryjna i robią malemu różne badania by sprawdzić co to za bakteria- zakażenie wewnatrzmaciczne wiec cos ode mnie
Niestety przez to czeka nas moze nawet 5 dni w szpitalu ;( taki maly i juz antybiotyk,dostajemam nadzieje, ze to nic groźnego i szybko to pokonamy...
Dodatkowo mial za maly cukier i teraz po kroplówkach czekam na wyniki, czy sie podniosl i utrzymal na odpowiednim poziomie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 14:56
-
4me zobaczysz wszystko będzie dobrze jesteście pod dobrą opieką. Trzymam kciuki za wasz szybki powrót do domu .
4me lubi tę wiadomość
-
anulka20 wrote:A taką herbatkę z kopru włoskiego dla dzieci czy taką zwykłą i jak podajesz na łyżeczce czy do butelki i ile dajesz?
normalna z apteki herbatke... tylko zaparzam taka delikatna i daje 3 stołowe łyżki do butelki.
-
4me wrote:A tak w ogóle to u nas jest infekcja bakteryjna i robią malemu różne badania by sprawdzić co to za bakteria- zakażenie wewnatrzmaciczne wiec cos ode mnie
Niestety przez to czeka nas moze nawet 5 dni w szpitalu ;( taki maly i juz antybiotyk,dostajemam nadzieje, ze to nic groźnego i szybko to pokonamy...
Dodatkowo mial za maly cukier i teraz po kroplówkach czekam na wyniki, czy sie podniosl i utrzymal na odpowiednim poziomie....
Będzie dobrze, trzymamy kciukasy4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:
podobna troszkę do mojej
też ma takie jaśniutkie włoski?
Twoja zuzia to typowy blondasek , roksana ma ciemniejsze , podejrzewam ze bedzie miala kasztanowe lub ciemny blond ale to wyjdzie w praniu bo wlasnie jak lenka pisze wloski sie przecieraja -
Staraczka23 wrote:Hyhy wspolnego ojca może mają
Twoja zuzia to typowy blondasek , roksana ma ciemniejsze , podejrzewam ze bedzie miala kasztanowe lub ciemny blond ale to wyjdzie w praniu bo wlasnie jak lenka pisze wloski sie przecieraja
u mnie nienie przecieraja sie
-
Gusiak wrote:normalna z apteki herbatke... tylko zaparzam taka delikatna i daje 3 stołowe łyżki do butelki.
Dziękuję kochana ja taką piję to i młodemu trochę dam może pomoże. Agatka już jedno mleko zmieniłam, nie chcę mu tak zmieniać bo zaraz jeszcze bardziej będzie go brzuszek bolał, na razie zostaniemy przy tym. Bebiko mu nie służyło a teraz jesteśmy na HIPP no ale poczekamy , aż położna przyjdzie to się dowiem , bo jeszcze jej u nas nie było -
Kochane mam pytanie do mam ,których dzieciaczki osiągneły wage 4500g jaki rozmiar zakładacie ubranek dzieciom?
Ten mój lekarz nastraszył mnie pomiarami usg i tak zastnawiam sie czy dobrze zrobie biorąc rozmiar 56 do szpitala.
Zdaje sobie sprawe ,że rozmiar rozmiarowi nie jest równy -
nick nieaktualny
-
4me Dużo zdrówka dla Was, mam nadzieję że szybko pokonacie infekcje i wrócicie do domku.
Dziewczyny czy któryś z Waszych maluszków boryka się z problemem ropiejącego oczka?? U nas od dziś oczko ropieje, aż się trochę skleja... mam łzy w oczach jak na to patrzę, tak mi szkoda mojej małej.
4me lubi tę wiadomość
-
bento wrote:4me Dużo zdrówka dla Was, mam nadzieję że szybko pokonacie infekcje i wrócicie do domku.
Dziewczyny czy któryś z Waszych maluszków boryka się z problemem ropiejącego oczka?? U nas od dziś oczko ropieje, aż się trochę skleja... mam łzy w oczach jak na to patrzę, tak mi szkoda mojej małej.bento lubi tę wiadomość