Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
witam... no kurcze to niesamowite.. ja także miałam dziś bardzo dziwny sen.. Też zaczęło się od czerwonej wkładki.. a potem poszłam do toalety i zaczęłam siusiać na czerwono .. i jakieś sfarfocle mi wypadały.. I wtedy już wiedziałam, że poroniłam.. Tragedia.. Ja nie chcę takich snóóów bo rano ze łzami w oczach się przebudziłam a potem uradowana że to tylko sen..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 10:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEj a mi się kilka dni temu śniła najbardziej wypasiona cukiernia świata!!! Była w Łebie na deptaku, nazywała się Pendolino
W ogródku letnim i w środku siedziała moja rodzina i obsada "Na wspólnej", wszędzie były powystawiane słodycze i ciasta, wyglądały obłęnie!!! Nie wiedziałam co zamówić, a było strasznie drogo, więc nie mogłam zamawiać wszystkiego
W końcu zdecydowałam się na białą kawę i sernik, i zapłaciłam 78 zł, po czym się obudziłam nawet nie spróbowawszy we śnie tego ciacha!!! Masakra
Wrzucam Wam fotkę mnie i brzucha - z rana cykana przez męża, ale trochę krzywa, druga już przeze mnie po powrocie z egzaminu3/6 egzaminów za mną!
la_lenka, chabasse, Anitka201, adzia, Dżuls lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySigma wrote:Ej a mi się kilka dni temu śniła najbardziej wypasiona cukiernia świata!!! Była w Łebie na deptaku, nazywała się Pendolino
W ogródku letnim i w środku siedziała moja rodzina i obsada "Na wspólnej", wszędzie były powystawiane słodycze i ciasta, wyglądały obłęnie!!! Nie wiedziałam co zamówić, a było strasznie drogo, więc nie mogłam zamawiać wszystkiego
W końcu zdecydowałam się na białą kawę i sernik, i zapłaciłam 78 zł, po czym się obudziłam nawet nie spróbowawszy we śnie tego ciacha!!! Masakra
Wrzucam Wam fotkę mnie i brzucha - z rana cykana przez męża, ale trochę krzywa, druga już przeze mnie po powrocie z egzaminu3/6 egzaminów za mną!
a ta obsada moze Ci się śniła bo oglądałaś ten odcinek z weselem 2000
Uciekam papap -
nick nieaktualnyDziewczyny co wy bierzecie??
Ja dzisiaj musze apteke odwiedzic po blonnik bo cos czuje ze bedzie ze mna kiepsko. W poprzedniej ciacy tez mialam zaparcia. Po roku sie okazalo ze to naslililo sie przez nieproszonego goscia ktory sobie wyrosl w moim jelicie. Mam nadzieje ze obecne problemy to tylko efekt ciazy a nie odbudowy tego eh. -
Lady Savage wrote:Ale z tego co ja wiem to jest obowiązkowa jedna cytologia bezpłatna na rok, (chyba na rok)
-
Staraczka23 wrote:A jeszcze chcialam zapytac te uderzenia serduszka lekarz wam mowil czy ba usg pisze bo ja zadnych info nie dostalam ile mierzy i ten puls, nie slyszalam serduszka tylko je widzialam
-
Mozjaka wrote:Dziewczyny co wy bierzecie??
)
eM lubi tę wiadomość
-
Ja powoli wracam do jedzenia owsianki na śniadanie (fajnie oczyszcza jelita) do tego starte jabłko, borówki amerykańskie jakieś orzechy/ bakalie - co kto lubi. Całość zalewam waniliowym mlekiem ryżowym. Przynajmniej śniadania mogę zjeść bo później jest tylko gorzej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny