Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
witam... no kurcze to niesamowite.. ja także miałam dziś bardzo dziwny sen.. Też zaczęło się od czerwonej wkładki.. a potem poszłam do toalety i zaczęłam siusiać na czerwono .. i jakieś sfarfocle mi wypadały.. I wtedy już wiedziałam, że poroniłam.. Tragedia.. Ja nie chcę takich snóóów bo rano ze łzami w oczach się przebudziłam a potem uradowana że to tylko sen..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 10:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEj a mi się kilka dni temu śniła najbardziej wypasiona cukiernia świata!!! Była w Łebie na deptaku, nazywała się Pendolino
W ogródku letnim i w środku siedziała moja rodzina i obsada "Na wspólnej", wszędzie były powystawiane słodycze i ciasta, wyglądały obłęnie!!! Nie wiedziałam co zamówić, a było strasznie drogo, więc nie mogłam zamawiać wszystkiego
W końcu zdecydowałam się na białą kawę i sernik, i zapłaciłam 78 zł, po czym się obudziłam nawet nie spróbowawszy we śnie tego ciacha!!! Masakra 
Wrzucam Wam fotkę mnie i brzucha - z rana cykana przez męża, ale trochę krzywa, druga już przeze mnie po powrocie z egzaminu
3/6 egzaminów za mną! 

la_lenka, chabasse, Anitka201, adzia, Dżuls lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeleganckoSigma wrote:Ej a mi się kilka dni temu śniła najbardziej wypasiona cukiernia świata!!! Była w Łebie na deptaku, nazywała się Pendolino
W ogródku letnim i w środku siedziała moja rodzina i obsada "Na wspólnej", wszędzie były powystawiane słodycze i ciasta, wyglądały obłęnie!!! Nie wiedziałam co zamówić, a było strasznie drogo, więc nie mogłam zamawiać wszystkiego
W końcu zdecydowałam się na białą kawę i sernik, i zapłaciłam 78 zł, po czym się obudziłam nawet nie spróbowawszy we śnie tego ciacha!!! Masakra 
Wrzucam Wam fotkę mnie i brzucha - z rana cykana przez męża, ale trochę krzywa, druga już przeze mnie po powrocie z egzaminu
3/6 egzaminów za mną! 

a ta obsada moze Ci się śniła bo oglądałaś ten odcinek z weselem 2000
Uciekam papap -
nick nieaktualnyDziewczyny co wy bierzecie??

Ja dzisiaj musze apteke odwiedzic po blonnik bo cos czuje ze bedzie ze mna kiepsko. W poprzedniej ciacy tez mialam zaparcia. Po roku sie okazalo ze to naslililo sie przez nieproszonego goscia ktory sobie wyrosl w moim jelicie. Mam nadzieje ze obecne problemy to tylko efekt ciazy a nie odbudowy tego eh. -
Bezpłatna jest raz na trzy lata.. dzisiaj miałam wizytę na NFZ i chyba pociągnę tylko prywatnego gina bo ta babka na NFZ mnie irytuje..ma takie humorki. Raz przychodzę i jest miła i uśmiechnięta i twierdzi że wszystko jest ok a dzisiaj np. stwierdziła, że nie powinnam się cieszyć z bijącego serca i tego, że parametry dziecka odpowiadają ostatniej miesiączce bo "wszystko się może zdarzyć" no kurde dołuje mnie to. Najlepsze, że zabrała mi oryginały badań mimo, że za niektóre sama zapłaciłam. Dobrze, że mogę je ściągnąć przez neta...Lady Savage wrote:Ale z tego co ja wiem to jest obowiązkowa jedna cytologia bezpłatna na rok, (chyba na rok)
-
U mnie to samo, widziałam je ale nic mi nie mierzono.Staraczka23 wrote:A jeszcze chcialam zapytac te uderzenia serduszka lekarz wam mowil czy ba usg pisze bo ja zadnych info nie dostalam ile mierzy i ten puls, nie slyszalam serduszka tylko je widzialam
-
pare dni temu wałkowałyśmy tu ten temat.. ale jeśli chodzi o mnie to sok z kapusty pomaga jak już na prawde jest źle.. a tak to błonnik jabłkowy wsypuję do serka homo i np z musli mieszam i zjadam.. i działa.. A dzisiaj to napiłam się tej inki z błonnikiem, którą ktoś tu ostatnio proponował i rzeczywiście od razu poleciałam na kibelek..Mozjaka wrote:Dziewczyny co wy bierzecie??
)
eM lubi tę wiadomość
-
Ja powoli wracam do jedzenia owsianki na śniadanie (fajnie oczyszcza jelita) do tego starte jabłko, borówki amerykańskie jakieś orzechy/ bakalie - co kto lubi. Całość zalewam waniliowym mlekiem ryżowym. Przynajmniej śniadania mogę zjeść bo później jest tylko gorzej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny