X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do głupich snów, to mi się śniło, że miałam dużo krwi na wkładce.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam... no kurcze to niesamowite.. ja także miałam dziś bardzo dziwny sen.. Też zaczęło się od czerwonej wkładki.. a potem poszłam do toalety i zaczęłam siusiać na czerwono .. i jakieś sfarfocle mi wypadały.. I wtedy już wiedziałam, że poroniłam.. Tragedia.. Ja nie chcę takich snóóów bo rano ze łzami w oczach się przebudziłam a potem uradowana że to tylko sen..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 10:14

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja uciekałam z wiezienia i policja mnie szukala, nie ma to jak obejrzec przed spaniem skazany na śmierć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ponoć jak się krew śni to oznacza gości ( krewnych)
    :)

• adzia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się śniło że się przebudzilam i jak robiłam toaletę poranną to zauważyłam że nie mam jednego oka. I potem szukałam na alegro opaski na to oko masakra

la_lenka, chabasse, Anitka201, Dżuls lubią tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia wrote:
    A mi się śniło że się przebudzilam i jak robiłam toaletę poranną to zauważyłam że nie mam jednego oka. I potem szukałam na alegro opaski na to oko masakra
    hehehe piartka :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piratka mialo byc haha

adzia lubi tę wiadomość

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:36

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej a mi się kilka dni temu śniła najbardziej wypasiona cukiernia świata!!! Była w Łebie na deptaku, nazywała się Pendolino :D W ogródku letnim i w środku siedziała moja rodzina i obsada "Na wspólnej", wszędzie były powystawiane słodycze i ciasta, wyglądały obłęnie!!! Nie wiedziałam co zamówić, a było strasznie drogo, więc nie mogłam zamawiać wszystkiego :D W końcu zdecydowałam się na białą kawę i sernik, i zapłaciłam 78 zł, po czym się obudziłam nawet nie spróbowawszy we śnie tego ciacha!!! Masakra :D

Wrzucam Wam fotkę mnie i brzucha - z rana cykana przez męża, ale trochę krzywa, druga już przeze mnie po powrocie z egzaminu :) 3/6 egzaminów za mną! :)

1.jpg
    2.jpg

la_lenka, chabasse, Anitka201, adzia, Dżuls lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agata ma racje :)

Uciekam bo rodzice kazali przyjsc posprzatac ;/
    nie zabralam wszystkiego ze swojego pokoju a naszlo ich na remont
    milego dnia dziewczyny

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Ej a mi się kilka dni temu śniła najbardziej wypasiona cukiernia świata!!! Była w Łebie na deptaku, nazywała się Pendolino :D W ogródku letnim i w środku siedziała moja rodzina i obsada "Na wspólnej", wszędzie były powystawiane słodycze i ciasta, wyglądały obłęnie!!! Nie wiedziałam co zamówić, a było strasznie drogo, więc nie mogłam zamawiać wszystkiego :D W końcu zdecydowałam się na białą kawę i sernik, i zapłaciłam 78 zł, po czym się obudziłam nawet nie spróbowawszy we śnie tego ciacha!!! Masakra :D

Wrzucam Wam fotkę mnie i brzucha - z rana cykana przez męża, ale trochę krzywa, druga już przeze mnie po powrocie z egzaminu :) 3/6 egzaminów za mną! :)

1.jpg
    2.jpg
    elegancko :)
    a ta obsada moze Ci się śniła bo oglądałaś ten odcinek z weselem 2000 :D

Uciekam papap

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co wy bierzecie??:)

Ja dzisiaj musze apteke odwiedzic po blonnik bo cos czuje ze bedzie ze mna kiepsko. W poprzedniej ciacy tez mialam zaparcia. Po roku sie okazalo ze to naslililo sie przez nieproszonego goscia ktory sobie wyrosl w moim jelicie. Mam nadzieje ze obecne problemy to tylko efekt ciazy a nie odbudowy tego eh.

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Ale z tego co ja wiem to jest obowiązkowa jedna cytologia bezpłatna na rok, (chyba na rok)
    Bezpłatna jest raz na trzy lata.. dzisiaj miałam wizytę na NFZ i chyba pociągnę tylko prywatnego gina bo ta babka na NFZ mnie irytuje..ma takie humorki. Raz przychodzę i jest miła i uśmiechnięta i twierdzi że wszystko jest ok a dzisiaj np. stwierdziła, że nie powinnam się cieszyć z bijącego serca i tego, że parametry dziecka odpowiadają ostatniej miesiączce bo "wszystko się może zdarzyć" no kurde dołuje mnie to. Najlepsze, że zabrała mi oryginały badań mimo, że za niektóre sama zapłaciłam. Dobrze, że mogę je ściągnąć przez neta...

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    A jeszcze chcialam zapytac te uderzenia serduszka lekarz wam mowil czy ba usg pisze bo ja zadnych info nie dostalam ile mierzy i ten puls, nie slyszalam serduszka tylko je widzialam
    U mnie to samo, widziałam je ale nic mi nie mierzono.

• chabasse Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozjaka wrote:
    Dziewczyny co wy bierzecie??
    pare dni temu wałkowałyśmy tu ten temat.. ale jeśli chodzi o mnie to sok z kapusty pomaga jak już na prawde jest źle.. a tak to błonnik jabłkowy wsypuję do serka homo i np z musli mieszam i zjadam.. i działa.. A dzisiaj to napiłam się tej inki z błonnikiem, którą ktoś tu ostatnio proponował i rzeczywiście od razu poleciałam na kibelek..:))

eM lubi tę wiadomość

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co wy ja co rok robie bezpłatna cytologie na NFZ i nie płaciłam nigdy w życiu a mój lekarz prywatnie bierze 100 zł w tym jest usg i badanie ale jak mam możliwość to chodzę na NFZ

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja powoli wracam do jedzenia owsianki na śniadanie (fajnie oczyszcza jelita) do tego starte jabłko, borówki amerykańskie jakieś orzechy/ bakalie - co kto lubi. Całość zalewam waniliowym mlekiem ryżowym. Przynajmniej śniadania mogę zjeść bo później jest tylko gorzej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 22:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na zaparcia polecam kawę z mlekiem na czczo, odczekać pół godziny i coś zjeść - u mnie działa bezbłędnie. A jak duuuże zaparcie, to kawa z mlekiem + owoce (śliwki, jabłka), ale to już potrafi przeczyszczać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny ale Wy macie fajne te brzuszki, normalnie zazdroszcze...
    Ja rano jak wstaje to mam plaski jak deska tyko wieczorem jak mam wzdecia po calym dniu to wygladam jakbym byla w ciazy, ale to sie nie liczy bo rano znowu plaski...

‹‹ 246 247 248 249 250 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ