Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
justysss wrote:Witam sie z rana...dzisiaj wizyta u mojego lekarza. Jakos dziwnie sie stresuje. Macica mnie mniej boli, piersi tez wiec znow zaczynam pisac czarny scenariusz:( trzymajcie kciuki!!!
Będzie dobrze -
Btw, nie wiem skąd te rozbieżności norm cukru w badaniach laboratoryjnych... Teraz zdaje się trochę zawęzili te normy ciężarnych.
Powinno być max 90 na czczo, i max po 120, 1h i 2h po posiłku. Mam się zgłosić do mojej poradni jeśli nie będę mieściła się w tych normach, a tymczasem jak w laboratorium na czczo wychodzi mi 94 to gin z nfz uznaje, że cukier tylko lekko podwyższony i mieści się w normachA powinien zlecić juz test obciążenia glukozą.
-
nick nieaktualnyWitam, wczoraj na kolację zjadlam salami rano bolal mnie brzuch
niewiem czy salami zaliczac do surowego mięsa.
Lewa pierś mnie kuje jak by ktos igle wpychal od zewnętrznej strony
Za oknem śnieg i dalej pada
Gdybym chodzila prywatnie to wizyta 100+30 usg ale chodZę ba NF. Mam wizyte 18 lutego i tak mysle czy za kazdym razem bede dostawac usg, pierwsze jest juz w albumie
Klatke remontuja i od cekolu tak śmierdzi jak by obora blee -
nick nieaktualny
-
Masakra jakie dziś w nocy mialam głupie sny. Śniło mi sie między innymi, że urodziłam synka, ale w szpitalu powiedzieli, że jest teraz nowe prawo i skoro to moje pierwsze dziecko to oni nie mogą mi go wydać. Dali mi taka małą lalkę i powiedzieli, że jak bede sie nia dobrze opiekować to za kilka tygodni dostanę wlasnego dzieciaka. I razem z innymi babkami chodziliśmy z tymi lalkami w wózkach
Chyba to przez to, że tuż przed snem czytałam o szkolach rodzenia i że tam uczą opieki nad dzieckiem na lalkach. -
nick nieaktualnyla_lenka wrote:Masakra jakie dziś w nocy mialam głupie sny. Śniło mi sie między innymi, że urodziłam synka, ale w szpitalu powiedzieli, że jest teraz nowe prawo i skoro to moje pierwsze dziecko to oni nie mogą mi go wydać. Dali mi taka małą lalkę i powiedzieli, że jak bede sie nia dobrze opiekować to za kilka tygodni dostanę wlasnego dzieciaka. I razem z innymi babkami chodziliśmy z tymi lalkami w wózkach
Chyba to przez to, że tuż przed snem czytałam o szkolach rodzenia i że tam uczą opieki nad dzieckiem na lalkach. -
A mi się śniło że jajecznice jadłam i do męża mowie by mi zrobił bo wstyd się przyznać ale ja jajecznicy nie potrafię zrobić
widzę że tu ranne ptaszki od wczesnych godzin ja uwielbiam pospać a dzisiaj zacznę naukę na język niemiecki piątkowy egzamin pisemny i ustny