Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOj placek po wegiersku to chyba tez bym zjadla. Zawsze uwielbialam ale ostatnio smaki mi sie zmienily. Dzisiaj nawet nie weszlam do sklepu po zakupy bo na sama mysl o tych zapachami mnie zmulilo
dobrze ze nie ciagnie mnie do slodyczy, za to z pasja zajadam sie kapusta kiszona i kwaszonymi ogorami
Ja to bym.chciala juz wiedziec kto u mnie zamieszkuje bo marzy mi sie szalenstwo w sklepie. Poki co mam troszke kupionych ubranek unisex i na tym poprzestane az do poznania plci. W koncu jak bedzie cora o ktorej marze to bede mogla poszalec w typowo dziewczecych kolorach. A jak bedzie syn to ubranek mam pod dostatek po starszym synu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychabasse wrote:dziewczyny.. mam pytanko.. czy któraś z was miała już robione usg przez brzuch..?
Bo ja bym chciała za dwa tygodnie iść na usg prywatnie.. ale chyba wolałabym już przez brzuszek, żeby już między nogami tak nie gmerać.. -
Zazdroszczę Wam apetytu na konkretną potrawę..ja mam dziś gorszy dzień i po pracy kładę się spać. Małżon od miesiąca przechodzi intensywny kurs gotowania. Robi już większość potraw . Dzisiaj grilluje sobie pstrągi..ja podziękuję bo już jak sobie o nich pomyślę to robię się zielona.
-
chabasse wrote:dziewczyny.. mam pytanko.. czy któraś z was miała już robione usg przez brzuch..?
Bo ja bym chciała za dwa tygodnie iść na usg prywatnie.. ale chyba wolałabym już przez brzuszek, żeby już między nogami tak nie gmerać.. -
chabasse wrote:dziewczyny.. mam pytanko.. czy któraś z was miała już robione usg przez brzuch..?
Ja juz po wizycie. Pan doktor to najlepszy lekarz do jakiego moglam trafic. Pokazal nam malenstwo, w koncu moj Maz mogl poogladac. Pokazal Mezowi gdzie sa raczki nozki plecki twarz pepowina, doslownie wszystko. Maluszkowi bilo pieknie serducho, ale nie dal posluchac:) jak zakaszlalam to maluszek sie poruszyl...niesamowity widok. Roznica miedzy lekarzem moim i tymi na NFZ to niebo i ziemia. Za wizyte wzial 70 zl z USG i zalatwil darmowe badania prenatalne to sie nazywa lekarz:) Jestem szczesliwa!!!!!
chabasse, Kasiarzynka, Misi@, agatka196, Sigma, agniesja, kasig lubią tę wiadomość
-
Mnie na samą myśl o mięsie w jakiejkolwiek postaci mdli.
Kasiarzynka przepiękne bobo!
Justys faktycznie super ten Twój gin!
Aguś! Gwarantuje Ci, że nawet pęknięcie żyłki daję więcej krwawienia niż opisujesz. Macica jest bardziej ukrwiona w ciąży... wątpię w to by pojawala się kropeczka jesli coś by się działo.
Przestań we wszystkim doszukiwać się złych omenów! Pozytywne myślenie! Ewentualnie idź do ginekologa wcześniej. Tak się po prostu nie można umartwiać. -
Powoli idę się szykować na wizytę. Niby się nic ostatnio nie dzieję, ale zaczynam się jednak denerwować. Trzymajcie kciuki żeby krwiak się zmniejszył konkretnie (albo chociaż zorganizował), a przede wszystkim żeby z maluchem wszystko było dobrze.