X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:37

Lilla My, adzia, chabasse, Nancy87, eM, skabarka, Kasiarzynka, Misi@, Lady Savage, Luna1, kasig lubią tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem Anna Róża. Na pierwsze moja mama chciała dać mi Róża ale tata powiedział, że nie będzie miał kwiatka w domu. Tata zaś chciał Ewę, a że on sam Adam to moja mama powiedziała, że nie będzie miała Adama i Ewy:P No i dostałam Anna po chrzestnej:)A Róża mamie się wzięła z tego, że sobie takie imię przyniosłam:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na pierwsze mam Agnieszka podobno w latach 80-tych było najpopularniejsze. A na drugie Stefania po babci ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna Anna Beata
    miałam być Patrycja ale ojciec powiedzial ze nie będzie gadal PATKA haha
    Anna bo w tym czasie jak do chrztu bylam to zmarła najlepsza kuzynka mamy a Beata bo imie mamuśki ;)

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:38

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka! Jaki piękny Fasolek :D

Luna ale świetny brzuszek u mnie jeszcze nic nie widac a jesteśmy na tym samym etapie :)

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • Alicja83 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZ ESC dziewczyny powiedcie PR OSZE czy to normalne jestem w 8 tygodniu i 3 dniu zadne dolegliwosci i brzuszka nie widac, powinnam sie martwic

ug37p07wjuiy1hl1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja83 wrote:
    CZ ESC dziewczyny powiedcie PR OSZE czy to normalne jestem w 8 tygodniu i 3 dniu zadne dolegliwosci i brzuszka nie widac, powinnam sie martwic
    Jest tu wątek o tym, nie nasz czym sie nartwic ciesz sie ;)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam mojego małego człowieka! W tej chwili nie mam wątpliwości, że to człowiek. :) Jest z nim wszystko ok, rozwija się super, wszystko w normie. :)
    Dzieciak pomachał nam rączkami, nóżkami i cały się pokręcił. Prawdziwie cudowny widok!

9zN5s3V.jpg

Tyle, że krwiak jest nadal, w rozmiarach podobnych jak był, więc nadal leżę. Kontrola za 3 tygodnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 19:36

eM, chabasse, agatka196, Misi@, Anitka201, Lady Savage, Luna1, Sigma, kasig lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wybacz ale zobacz ze odpowiedz juz dostalas w styczniu...
    Alicja83
    Przyjaciółka
    50
    Wysłany: 14 stycznia, 15:36 Cytuj | Lubię (1) | Zgłoś
    hej w poniedzialek dowiedzialam sie ze jestem w ciazy

kompletnie nic nie czuje, zadne mdlosci,bole podbrzusza czy glowy, absolutnie nic , czuje sie dokladnie tak jakbym bylo w srodku cyklu

prosze podpowiedzcie, czy mam sie martwic czy raczej jest wszytsko w porzadku

wizyte mam na 22 ale jutro wybieram sie z rana do lekarza bo nie moge juz wytrzymac i chce wiedziec czy wszytsko jest ok
    zosia-ktosia lubi tę wiadomość
    Alicja

Sabela
    Autorytet
    336
    Wysłany: 14 stycznia, 15:38 Cytuj | Lubię (0) | Zgłoś
    Jestem w 17 tygodniu a oprócz braku miesiączki i lekko bolących piersi przy dotyku nie miałam, zupełnie ŻADNYCH objawów a wszystko rozwija się prawidłowo także spokojnie. Każda z nas przechodzi ciążę na swój sposób
    dev181pb___.png

Alicja83
    Przyjaciółka
    50
    Wysłany: 14 stycznia, 15:45 Cytuj | Lubię (0) | Zgłoś
    dziekuje za szybka odpowiedz mimo to nadal sie zastanawiam dlaczego tak jest

kompletnie zadne objawy - absolutnie nic , jak by mi nie powiedziano ze jestem w ciazy to bym nigdy sie nie domyslilam , bo moje lekkie krawienie uznalam za miesiaczke
    Alicja

ekropka
    Znajoma
    40
    Wysłany: 14 stycznia, 18:52 Cytuj | Lubię (0) | Zgłoś
    Alicja83 myślę, że póki co nie masz powodu do obaw, bo albo należysz do grona tych 20% szczęśliwych bezobjawowo przechodzących ciążę, albo to co "najprzyjemniejsze" jeszcze przed Tobą:) U mnie mdłości zaczęły się dopiero pod koniec 6 tygodnia ciąży i z dnia na dzień było coraz gorzej! Głowa do góry, zamartwianie się na zapas szkodzi zarówno Tobie jak i maleństwu!
    Powodzenia

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez po wizycie dzidzius ma 2,5cm super widac raczki nozki wszystko okej :) kolejna wizyta 2 marca :)

chabasse, agatka196, Misi@ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Widziałam mojego małego człowieka! W tej chwili nie mam wątpliwości, że to człowiek. :) Jest z nim wszystko ok, rozwija się super, wszystko w normie. :)
    Dzieciak pomachał nam rączkami, nóżkami i cały się pokręcił. Prawdziwie cudowny widok!

9zN5s3V.jpg

Tyle, że krwiak jest nadal, w rozmiarach podobnych jak był, więc nadal leżę. Kontrola za 3 tygodnie.
    Hehe zakochalam si,, tak wlasnie pomyslalam ze rączkami machal, ja powiększyłam w telefonie zdjęcie i dostrzegam ze łobuziak jezyczka wytyka hehe

Kasiarzynka, Luna1, kasig lubią tę wiadomość

• adzia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La lenka naprawde to juz maly czlowieczek☺Cieszę się że wszystko jest ok odpoczywaj ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • Bruma Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam na imię Agnieszka Elżbieta. Moje pierwsze imię też ma historię. Przyszłam na świat o 3 tygodnie za wcześnie więc moja mam nie miała jeszcze do końca wybranego imienia a nie chciała się zgodzić na imię, jakie chciał mój tato - Karolina. Mam brata Karola więc był by Karol i Karolina :D. Dlatego jak się urodziłam to moja mam popatrzyła w kalendarz z imionami i niestety w dzień, w który się urodziłam było jakieś kiepskie wiec wybrała imię z kolejnego dnia i to było właśnie imię Agnieszka :D A drugie imię mam po mamie.

[*] 06.08.2010 (8tc), [*] 26.06.2014 (9tc)
    Błażejek
    961l3e5ewx9j5tgn.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la lenka.. jakie wymiary ma człowieczek w Twoim brzuchu..?? I jakie ma krwiak jeśli mogę zapytać..?? Słyszłaś serducho..??

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 22:47

• eM Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgorzata Nina :) ja już wspominałam dlaczego :) moja mama dłuuuuugo nie wiedziała jak mi dać na imię i mówiła do mnie perełka :) wertowała księgę imion i szukała imienia, aż trafiła na M i w końcu na Małgorzatę obok pisało z greckiego perła i już dłużej nie szukała :D a Nina nie wiem dlaczego, chyba częściowo po prababci bo ona miała Janina, ale pewna nie jestem. Swojego czasu bardzo wstydziłam się tego 2 imienia :D

Co do 'bez objawowo przechodzę ciąże czy coś z dzidzią nie tak?' powinnyśmy utworzyć wirtualną skarbonkę i każda która o to zapyta wysyła tam złotówkę :D jak się uzbiera sensowna kwota, to na dom dziecka wyślemy :D

skabarka, Dżuls, Anitka201, Lady Savage, kasig lubią tę wiadomość

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 22:47

Lady Savage lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z ta skarbonka fajny pomysl bo my jestesmy dalej niż lekarze ktorzy prowadzą ciążę pi adto jest cos takiego hak telefob a nie Google czy fora

• Ursa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popieram akcję skarbonka :D

La lenka, po prostu bajeczny Twój maluszek :) Nie zazdroszczę dalszego leżenia :( No ale czego się nie robi dla tych naszych serduszek!

Wiaraczynicuda, wspaniałe wiadomości. Cieszę się, że wszystko ok. Ach jak tak patrzę na te wasze fasolki to się nie mogę doczekać wizyty w piątek. Moja dzidzia to pewnie mały robaczek jeszcze :)

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
‹‹ 250 251 252 253 254 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ