Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem Anna Róża. Na pierwsze moja mama chciała dać mi Róża ale tata powiedział, że nie będzie miał kwiatka w domu. Tata zaś chciał Ewę, a że on sam Adam to moja mama powiedziała, że nie będzie miała Adama i Ewy:P No i dostałam Anna po chrzestnej:)A Róża mamie się wzięła z tego, że sobie takie imię przyniosłam:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Widziałam mojego małego człowieka! W tej chwili nie mam wątpliwości, że to człowiek. Jest z nim wszystko ok, rozwija się super, wszystko w normie.
Dzieciak pomachał nam rączkami, nóżkami i cały się pokręcił. Prawdziwie cudowny widok!
Tyle, że krwiak jest nadal, w rozmiarach podobnych jak był, więc nadal leżę. Kontrola za 3 tygodnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 19:36
eM, chabasse, agatka196, Misi@, Anitka201, Lady Savage, Luna1, Sigma, kasig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywybacz ale zobacz ze odpowiedz juz dostalas w styczniu...
Alicja83
Przyjaciółka
50
Wysłany: 14 stycznia, 15:36 Cytuj | Lubię (1) | Zgłoś
hej w poniedzialek dowiedzialam sie ze jestem w ciazy
kompletnie nic nie czuje, zadne mdlosci,bole podbrzusza czy glowy, absolutnie nic , czuje sie dokladnie tak jakbym bylo w srodku cyklu
prosze podpowiedzcie, czy mam sie martwic czy raczej jest wszytsko w porzadku
wizyte mam na 22 ale jutro wybieram sie z rana do lekarza bo nie moge juz wytrzymac i chce wiedziec czy wszytsko jest ok
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
Alicja
Sabela
Autorytet
336
Wysłany: 14 stycznia, 15:38 Cytuj | Lubię (0) | Zgłoś
Jestem w 17 tygodniu a oprócz braku miesiączki i lekko bolących piersi przy dotyku nie miałam, zupełnie ŻADNYCH objawów a wszystko rozwija się prawidłowo także spokojnie. Każda z nas przechodzi ciążę na swój sposób
dev181pb___.png
Alicja83
Przyjaciółka
50
Wysłany: 14 stycznia, 15:45 Cytuj | Lubię (0) | Zgłoś
dziekuje za szybka odpowiedz mimo to nadal sie zastanawiam dlaczego tak jest
kompletnie zadne objawy - absolutnie nic , jak by mi nie powiedziano ze jestem w ciazy to bym nigdy sie nie domyslilam , bo moje lekkie krawienie uznalam za miesiaczke
Alicja
ekropka
Znajoma
40
Wysłany: 14 stycznia, 18:52 Cytuj | Lubię (0) | Zgłoś
Alicja83 myślę, że póki co nie masz powodu do obaw, bo albo należysz do grona tych 20% szczęśliwych bezobjawowo przechodzących ciążę, albo to co "najprzyjemniejsze" jeszcze przed Tobą U mnie mdłości zaczęły się dopiero pod koniec 6 tygodnia ciąży i z dnia na dzień było coraz gorzej! Głowa do góry, zamartwianie się na zapas szkodzi zarówno Tobie jak i maleństwu!
Powodzenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyla_lenka wrote:Widziałam mojego małego człowieka! W tej chwili nie mam wątpliwości, że to człowiek. Jest z nim wszystko ok, rozwija się super, wszystko w normie.
Dzieciak pomachał nam rączkami, nóżkami i cały się pokręcił. Prawdziwie cudowny widok!
Tyle, że krwiak jest nadal, w rozmiarach podobnych jak był, więc nadal leżę. Kontrola za 3 tygodnie.Kasiarzynka, Luna1, kasig lubią tę wiadomość
-
Ja mam na imię Agnieszka Elżbieta. Moje pierwsze imię też ma historię. Przyszłam na świat o 3 tygodnie za wcześnie więc moja mam nie miała jeszcze do końca wybranego imienia a nie chciała się zgodzić na imię, jakie chciał mój tato - Karolina. Mam brata Karola więc był by Karol i Karolina . Dlatego jak się urodziłam to moja mam popatrzyła w kalendarz z imionami i niestety w dzień, w który się urodziłam było jakieś kiepskie wiec wybrała imię z kolejnego dnia i to było właśnie imię Agnieszka A drugie imię mam po mamie.
-
nick nieaktualny
-
Małgorzata Nina ja już wspominałam dlaczego moja mama dłuuuuugo nie wiedziała jak mi dać na imię i mówiła do mnie perełka wertowała księgę imion i szukała imienia, aż trafiła na M i w końcu na Małgorzatę obok pisało z greckiego perła i już dłużej nie szukała a Nina nie wiem dlaczego, chyba częściowo po prababci bo ona miała Janina, ale pewna nie jestem. Swojego czasu bardzo wstydziłam się tego 2 imienia
Co do 'bez objawowo przechodzę ciąże czy coś z dzidzią nie tak?' powinnyśmy utworzyć wirtualną skarbonkę i każda która o to zapyta wysyła tam złotówkę jak się uzbiera sensowna kwota, to na dom dziecka wyślemyskabarka, Dżuls, Anitka201, Lady Savage, kasig lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Popieram akcję skarbonka
La lenka, po prostu bajeczny Twój maluszek Nie zazdroszczę dalszego leżenia No ale czego się nie robi dla tych naszych serduszek!
Wiaraczynicuda, wspaniałe wiadomości. Cieszę się, że wszystko ok. Ach jak tak patrzę na te wasze fasolki to się nie mogę doczekać wizyty w piątek. Moja dzidzia to pewnie mały robaczek jeszcze