Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
chabasse wrote:la lenka.. jakie wymiary ma człowieczek w Twoim brzuchu..?? I jakie ma krwiak jeśli mogę zapytać..?? Słyszłaś serducho..??
Serducha nie słuchaliśmy, ale wcale nie dążę do tego, bo akurat to badanie nie jest obojętne dla dzidziusia. Zwłaszcza z krwiakiem wolę nie ryzykować.
A krwiak ma 21x8mm. Co jest niby ciut więcej niż poprzednio, ale sam doktor stwierdzał, że te pomiary zależą od stopnia przyłożenia głowicy itp. więc uznajemy, że krwiak bez zmian.
-
nick nieaktualny
-
Dzuls znam to doskonale ja niby mieszkam osobno. Ale mieszkamy w tym samym bloku i czasami czuję się jak w Big brother wielki brat patrzy. Jest to taki typ kobiety która lubi się wtrącać. W moim pierwszym małżeństwie przez 12 lat się wtracala. Ale teraz mam Nowy związek partner jest cudowny kocha i traktuje mojego syna jak swojego. I teraz zmieniłam podejście mojej mamy ma zakaz wtracania się w moje życie. Nie Wiem czy to sobie wzięła do serca ale na razie jest ok☺
-
eM wrote:
Co do 'bez objawowo przechodzę ciąże czy coś z dzidzią nie tak?' powinnyśmy utworzyć wirtualną skarbonkę i każda która o to zapyta wysyła tam złotówkęjak się uzbiera sensowna kwota, to na dom dziecka wyślemy
Jestem za, może nerwowo dziś do tego podchodzę, ale zaczyna mi to pytanie grać na nerwach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya co do imienia to miałam byc Arturem wiec imienia dla dziewczynki rodzice nie mieli i jak sie urodzilam to mama nie wiedziala jak mnie nazwac i kazala tacie wiec dał mi Agnieszka bo tak miala na imie jego pierwsza dziewczyna
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez mialam globulki ale sie skonczyly
ja myje sie bialym jeleniem koloru niebieskiego do higieny intymnej.
Zaczelam patrzec w google ajj i na artykul trafilam aby myć sie mydlem glicerynowym a teraz niewiem gdzie takie można dostać, dodam ze mydlo polecane dla kobiet w ciazy z infekcjami -
A ja dostalam dupka dzisiaj na wizycie mam brazowe plamienia, ale bynajmniej sie dowiedzialam ze kwalifikuje sie do badan prenatalnych za darmoszke
naczyniaka mam a to wada wrodzona
zawsze mi przeszkadzal ale teraz sie na cos przyda i gdyby nie to ze ginekoloszka nie wiedziala i kazala zadzwonic na badania prenatlne to bym miala platne :p zadzwonilam i powiedziala ze oczywiscie
-
nick nieaktualny
-
Lenka fajniutki Twój dzidziuś
Już bym chciała swojego zobaczyć
Kurczę a u mnie ciągle coś. Moja kotka wbiła sobie gałązkę w oko (nie pytajcie mnie jak ona to zrobiła) i jutro muszę ją zawieźć do weterynarza. Nie wiem jak przeżyjemy tę 20 minutową podróż samochodem, bo nie mamy żadnej klatki, a ona bojaźliwa. -
U nas znów karmienie. Kurde ona ma jakiś zegarek w sobie
a co do objawów u mnie nic a nic i korzystam w pełni szczęścia po mega mdlosciach i wymiotach w pierwszej. Jedyne co "martwi" to ze za dużo przytyje przez to
Anastazja - trzymam mocno kciuki. Musi być dobrze:)
-
U nas znów karmienie. Kurde ona ma jakiś zegarek w sobie
a co do objawów u mnie nic a nic i korzystam w pełni szczęścia po mega mdlosciach i wymiotach w pierwszej. Jedyne co "martwi" to ze za dużo przytyje przez to
Anastazja - trzymam mocno kciuki. Musi być dobrze:)