X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 15:12

8pdp47e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chabasse wrote:
    la lenka.. jakie wymiary ma człowieczek w Twoim brzuchu..?? I jakie ma krwiak jeśli mogę zapytać..?? Słyszłaś serducho..??
    Nie wiem jakie wymiary ma dzidziuś, bo dziś chyba nie było mierzenia - tylko sprawdzaliśmy jak się miewa (ogólnie doktor musiał wcześniej wyjść, ze względu na sprawy rodzinne - dostałam dziś tylko zdjęcie, bez opisu. Może doktor mierzył i tylko w kartę wpisał? - w każdym razie mi nie powiedział). Ale stwierdził, że wszystko wygląda dobrze, rozwój w normie, niczym się nie martwić - więc jestem spokojna.
    Serducha nie słuchaliśmy, ale wcale nie dążę do tego, bo akurat to badanie nie jest obojętne dla dzidziusia. Zwłaszcza z krwiakiem wolę nie ryzykować.

A krwiak ma 21x8mm. Co jest niby ciut więcej niż poprzednio, ale sam doktor stwierdzał, że te pomiary zależą od stopnia przyłożenia głowicy itp. więc uznajemy, że krwiak bez zmian.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 22:47

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

8pdp47e.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls znam to doskonale ja niby mieszkam osobno. Ale mieszkamy w tym samym bloku i czasami czuję się jak w Big brother wielki brat patrzy. Jest to taki typ kobiety która lubi się wtrącać. W moim pierwszym małżeństwie przez 12 lat się wtracala. Ale teraz mam Nowy związek partner jest cudowny kocha i traktuje mojego syna jak swojego. I teraz zmieniłam podejście mojej mamy ma zakaz wtracania się w moje życie. Nie Wiem czy to sobie wzięła do serca ale na razie jest ok☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM wrote:

Co do 'bez objawowo przechodzę ciąże czy coś z dzidzią nie tak?' powinnyśmy utworzyć wirtualną skarbonkę i każda która o to zapyta wysyła tam złotówkę :D jak się uzbiera sensowna kwota, to na dom dziecka wyślemy :D

Jestem za, może nerwowo dziś do tego podchodzę, ale zaczyna mi to pytanie grać na nerwach

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Luna1 Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa wrote:
    Agatka! Jaki piękny Fasolek :D

Luna ale świetny brzuszek u mnie jeszcze nic nie widac a jesteśmy na tym samym etapie :)
    Niedługo będziemy narzekały, że mamy za duże brzuchy i ciężko :P

Kubuś bl9c3e5e2cvzpimq.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady spokojnie kochana nie denerwuj się ☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 21:00

Lady Savage lubi tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam pytanie czy macie sposoby na infekcje pochwy czy jakos tak? Bielizna mi brzydko pachnie takim ostrym nie przyjemnym zapachem
    sorki za dosadnosc

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:38

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka najlepiej wlasnie z lekarzem skonsultowac, mnie swedzialo i okazalo sie dzis ze mam drozdzyce i dal mi dopochwowo globulki i masc specjalna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 21:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do imienia to miałam byc Arturem wiec imienia dla dziewczynki rodzice nie mieli i jak sie urodzilam to mama nie wiedziala jak mnie nazwac i kazala tacie wiec dał mi Agnieszka bo tak miala na imie jego pierwsza dziewczyna :)

Lady Savage lubi tę wiadomość

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    O rany, ja bym chyba zamordowała, gdyby mój mąż dał córce imię po swojej pierwszej dziewczynie :D
    ja tez :) ale moja mama jakos sie nie przejeła hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mialam globulki ale sie skonczyly :/
    ja myje sie bialym jeleniem koloru niebieskiego do higieny intymnej.
    Zaczelam patrzec w google ajj i na artykul trafilam aby myć sie mydlem glicerynowym a teraz niewiem gdzie takie można dostać, dodam ze mydlo polecane dla kobiet w ciazy z infekcjami

• ceska Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dostalam dupka dzisiaj na wizycie mam brazowe plamienia, ale bynajmniej sie dowiedzialam ze kwalifikuje sie do badan prenatalnych za darmoszke :D naczyniaka mam a to wada wrodzona :D zawsze mi przeszkadzal ale teraz sie na cos przyda i gdyby nie to ze ginekoloszka nie wiedziala i kazala zadzwonic na badania prenatlne to bym miala platne :p zadzwonilam i powiedziala ze oczywiscie :D

oar8skjod4lwslof.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 22:47

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka fajniutki Twój dzidziuś:) Już bym chciała swojego zobaczyć:)

Kurczę a u mnie ciągle coś. Moja kotka wbiła sobie gałązkę w oko (nie pytajcie mnie jak ona to zrobiła) i jutro muszę ją zawieźć do weterynarza. Nie wiem jak przeżyjemy tę 20 minutową podróż samochodem, bo nie mamy żadnej klatki, a ona bojaźliwa.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Patu Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 02:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas znów karmienie. Kurde ona ma jakiś zegarek w sobie :) a co do objawów u mnie nic a nic i korzystam w pełni szczęścia po mega mdlosciach i wymiotach w pierwszej. Jedyne co "martwi" to ze za dużo przytyje przez to :)

Anastazja - trzymam mocno kciuki. Musi być dobrze:)

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • Patu Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 02:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas znów karmienie. Kurde ona ma jakiś zegarek w sobie :) a co do objawów u mnie nic a nic i korzystam w pełni szczęścia po mega mdlosciach i wymiotach w pierwszej. Jedyne co "martwi" to ze za dużo przytyje przez to :)

Anastazja - trzymam mocno kciuki. Musi być dobrze:)

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
‹‹ 251 252 253 254 255 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ