X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 15:12

8pdp47e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chabasse wrote:
    la lenka.. jakie wymiary ma człowieczek w Twoim brzuchu..?? I jakie ma krwiak jeśli mogę zapytać..?? Słyszłaś serducho..??
    Nie wiem jakie wymiary ma dzidziuś, bo dziś chyba nie było mierzenia - tylko sprawdzaliśmy jak się miewa (ogólnie doktor musiał wcześniej wyjść, ze względu na sprawy rodzinne - dostałam dziś tylko zdjęcie, bez opisu. Może doktor mierzył i tylko w kartę wpisał? - w każdym razie mi nie powiedział). Ale stwierdził, że wszystko wygląda dobrze, rozwój w normie, niczym się nie martwić - więc jestem spokojna.
    Serducha nie słuchaliśmy, ale wcale nie dążę do tego, bo akurat to badanie nie jest obojętne dla dzidziusia. Zwłaszcza z krwiakiem wolę nie ryzykować.

A krwiak ma 21x8mm. Co jest niby ciut więcej niż poprzednio, ale sam doktor stwierdzał, że te pomiary zależą od stopnia przyłożenia głowicy itp. więc uznajemy, że krwiak bez zmian.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 22:47

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

8pdp47e.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls znam to doskonale ja niby mieszkam osobno. Ale mieszkamy w tym samym bloku i czasami czuję się jak w Big brother wielki brat patrzy. Jest to taki typ kobiety która lubi się wtrącać. W moim pierwszym małżeństwie przez 12 lat się wtracala. Ale teraz mam Nowy związek partner jest cudowny kocha i traktuje mojego syna jak swojego. I teraz zmieniłam podejście mojej mamy ma zakaz wtracania się w moje życie. Nie Wiem czy to sobie wzięła do serca ale na razie jest ok☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM wrote:

Co do 'bez objawowo przechodzę ciąże czy coś z dzidzią nie tak?' powinnyśmy utworzyć wirtualną skarbonkę i każda która o to zapyta wysyła tam złotówkę :D jak się uzbiera sensowna kwota, to na dom dziecka wyślemy :D

Jestem za, może nerwowo dziś do tego podchodzę, ale zaczyna mi to pytanie grać na nerwach

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Luna1 Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa wrote:
    Agatka! Jaki piękny Fasolek :D

Luna ale świetny brzuszek u mnie jeszcze nic nie widac a jesteśmy na tym samym etapie :)
    Niedługo będziemy narzekały, że mamy za duże brzuchy i ciężko :P

Kubuś bl9c3e5e2cvzpimq.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady spokojnie kochana nie denerwuj się ☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 21:00

Lady Savage lubi tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam pytanie czy macie sposoby na infekcje pochwy czy jakos tak? Bielizna mi brzydko pachnie takim ostrym nie przyjemnym zapachem
    sorki za dosadnosc

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:38

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka najlepiej wlasnie z lekarzem skonsultowac, mnie swedzialo i okazalo sie dzis ze mam drozdzyce i dal mi dopochwowo globulki i masc specjalna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 21:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do imienia to miałam byc Arturem wiec imienia dla dziewczynki rodzice nie mieli i jak sie urodzilam to mama nie wiedziala jak mnie nazwac i kazala tacie wiec dał mi Agnieszka bo tak miala na imie jego pierwsza dziewczyna :)

Lady Savage lubi tę wiadomość

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    O rany, ja bym chyba zamordowała, gdyby mój mąż dał córce imię po swojej pierwszej dziewczynie :D
    ja tez :) ale moja mama jakos sie nie przejeła hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mialam globulki ale sie skonczyly :/
    ja myje sie bialym jeleniem koloru niebieskiego do higieny intymnej.
    Zaczelam patrzec w google ajj i na artykul trafilam aby myć sie mydlem glicerynowym a teraz niewiem gdzie takie można dostać, dodam ze mydlo polecane dla kobiet w ciazy z infekcjami

• ceska Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dostalam dupka dzisiaj na wizycie mam brazowe plamienia, ale bynajmniej sie dowiedzialam ze kwalifikuje sie do badan prenatalnych za darmoszke :D naczyniaka mam a to wada wrodzona :D zawsze mi przeszkadzal ale teraz sie na cos przyda i gdyby nie to ze ginekoloszka nie wiedziala i kazala zadzwonic na badania prenatlne to bym miala platne :p zadzwonilam i powiedziala ze oczywiscie :D

oar8skjod4lwslof.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 22:47

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka fajniutki Twój dzidziuś:) Już bym chciała swojego zobaczyć:)

Kurczę a u mnie ciągle coś. Moja kotka wbiła sobie gałązkę w oko (nie pytajcie mnie jak ona to zrobiła) i jutro muszę ją zawieźć do weterynarza. Nie wiem jak przeżyjemy tę 20 minutową podróż samochodem, bo nie mamy żadnej klatki, a ona bojaźliwa.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Patu Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 02:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas znów karmienie. Kurde ona ma jakiś zegarek w sobie :) a co do objawów u mnie nic a nic i korzystam w pełni szczęścia po mega mdlosciach i wymiotach w pierwszej. Jedyne co "martwi" to ze za dużo przytyje przez to :)

Anastazja - trzymam mocno kciuki. Musi być dobrze:)

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • Patu Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 02:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas znów karmienie. Kurde ona ma jakiś zegarek w sobie :) a co do objawów u mnie nic a nic i korzystam w pełni szczęścia po mega mdlosciach i wymiotach w pierwszej. Jedyne co "martwi" to ze za dużo przytyje przez to :)

Anastazja - trzymam mocno kciuki. Musi być dobrze:)

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
‹‹ 251 252 253 254 255 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ