Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:Witaj, ale podziwiam 4 dzieci, ja chciałam 7 ale mnie nie stać ledwo finansów nam na 3 starczy, ale po 3 cyklach i po różnych postach na tym forum, to będę szczęśliwa jak urodzę zdrowe jedno dziecię
Bruma ma raczej 2 aniołki, a one kosztują tylko morze łez...
Brumuś witamy i życzymy szczęśliwego rozwiązania!Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się w ten pochmurny dzień.
Serdeczne gratulacje dla wszystkich nowych mamusiek, oby nam te ciąże bezproblemowo minęły.
Jej dziewczyny, ależ wy szalejecie z tymi betami ja nie robiłam, co ma być to będzie. Chociaż też się boję, jednego aniołka mam w niebie i oby na tym jednym się skończyło. Wizytę mam 7.01 a 16.01 na nfz żeby korzystać z badań.
Mój dwulatek tez daje popalić, energii ma, aż mu jej zazdroszczę
Marzę o trójce dzieci ale już przy drugim będzie ciężko finansowo zapewneskabarka lubi tę wiadomość
-
eM wrote:Bruma ma raczej 2 aniołki, a one kosztują tylko morze łez...
Brumuś witamy i życzymy szczęśliwego rozwiązania!
o rety przepraszam źle zrozumiałam, zrozumiałam te 2 porody jako naturalne, jerunku przepraszam Bruma -
hej dziewczyny,
Bruma witaj!
Dziewczyny rozumiem wasz strach zwlaszcza w pierwszej ciazy. U mnie to trzecia z kolei (raz poronilam) i strach jest najwiekszy ze wszystkich razy. Niby jestem zdrowa, wszystkie wyniki super, nie pije i nie pale a i tak bylo cos nie tak. Mam nadzieje, ze tym razem smutki mnie omina. Dzis nie mam w zasadzie zadnych objawow i tym sie stresuje. Ale udalo mi sie znalezc laboratorium gdzie bez problemu zrobili mi bete. Wyniki sa na drugi dzien, ale ze jutro sobota to beda dopiero w poniedzialek. Trzymajcie wiec kciuki. W poniedzialek powtorze, aby zobaczyc czy jest przyrost. W poprzednich ciazach nie robilam bety, ale teraz czulam ze musze. Umowilam sie tez na pierwsza wizyte na 19 stycznia. Moglam kilka dni wczesniej, ale chce miec pewnosc, ze bedzie juz widac serduszko, wiec poczekam cierpliwie. No chyba ze z beta wyjdzie cos nie tak to zmienie termin. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja mam tylko 2 aniołki i czasem przeraża mnie to czy kiedykolwiek się uda... ale wierzę, wierzę że tym razem dzidzia zostanie ze mną do końca Musimy wierzyć, dla naszych maleńkich dzieci że będzie dobrze
agata83 lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualnyskabarka wrote:dziewczyny na pierwszej stronie jest link do listy powpisujcie się
Witam nowe mamuśki
Oby wszystko było dobrze.
Powiedzieliście juz najblizszym. U mnie wie tylko mąż. Póki nie będzie wizyty u gin, która potwierdzi, że jest o. to nie chcę mówć.
JA oglądam Wladce pierscieni
Te które idą już spać, życzę kolorowych snów -
nick nieaktualnyJa mimo wszystko uważam, że lepiej jest się nie martwić, szczególnie, że stres sam w sobie może być przyczyną poronień. Jak będzie się działo coś złego, to jeszcze zdążę się zmartwić, a póki wszystko jest dobrze, to jest czas na radość
Dziewczyny, a jak to jest ze skierowaniami od prywatnego lekarza?
Dostałam od lekarki z luxmedu (uwaga, to nie ten lux med krakowsko-warszawski, tylko luxmed lubelski, inna firma) skierowania na badania i zastanawiam się, czy one są odpłatne czy nie. Bo z jednej strony jeśli odpłatne, to po co mi w ogóle skierowania (zawsze prywatni lekarze wypisywali mi na kartce co przebadać i tyle), a jeśli nieodpłatne, to czy mogę je zrobić w luxmedzie, czy tylko w przychodniach NFZ-u? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny