X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam ochotę wziąć ciepłą kąpiel :) dziewczyny czy mogę już poleżeć w wannie jak myślicie czy jeszcze czekać te 2 tygodnie?

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona gratulacje :)
    Mi dawali tabletki przeciwbólowe , przez 2dni bralam rano i wieczorem , jakaś godzinę po cc dostałam zastrzyk w tyłek .

Zapomnialam sie i z beczaca roksana ryknelam na męża bo bylam sie kąpać i krzyczalam ktora godzina zeby ją wykąpać zanim bedzie głodna i brak odpowiedzi , jak ryknelam bo mial skurwiale ruchy przy wanience to ona na momencie sie uspokoiła :D :D wiem że głupie to ale na nia działało .

Odnośnie jego ostatniego komentowania jakis pizd na fb , wyszukalam typa z kaloryferem na brzuchu , pokazuje mu i mówię PATRZ JAKI FAJNY a on co ? PRZECIEŻ TAKICH NIE LUBISZ aż piany dostalam :D

Anulka ja normalnie wzięłam kąpiel taką w gorącej wodzie az mi parowalo w łazience , brakowało mi tego i nawet nie pomyślałam że mam czekać :D

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monaaa85 wrote:
    Malgosia przyszla na swiat 03.10.2015 dzieki cc...po bardzo bardzo trudnych probach sil natury. Jest przesliczna. Waga 3390g, dlugosc 54cm.
    Ja jestem wymeczona zupelnie..mam nadzieje za pare dni dojde do siebie i wszystko bedzie latwiejsze. Pozdrawiam Was kochane serdecznie.

Gratuluję!

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wam się też tak poprawiła laktacja po Femaltikerze?

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 11:39

Kucykowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    ania a czemu miałabyś czekać 6 tyg żeby wziąć kąpiel?!?! O.o ja tam kąpię się normalnie :) wcześniej krócej poprostu, a teraz jakbym mogła to i z godzinę bym dupkę moczyła ;)
    Pewnie chodzi o te gadanie ze w czasie krwawienia nie można ciepłej wody i długo bo może być krwotok itp

• 4me Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do odchudzania- pomyśl fajny ale jeszcze trzeba znaleźć czas by na suwaczki wejść :D
    Ja z jednej strony nie mogę narzekać - praktycznie zaraz po porodzie zeszlo mi 10 kg! Czyli do wagi sprzed ciąży zostalo tylko 3 kg do zrzucenia. Mam jednak podejrzenia, ze te 3 kg bedzie ciezko zgubić. Założyłam największe swoje spodnie sprzed ciąży i dużo brakowało bym sie w nie zapiela. Jakos zmienily mi sie proporcje po ciąży i w stare spodnie nie wchodzę :( wiec u mnie to nie nad waga a nad sylwetka trzeba bedzie pracować:/
    Jednak dla mnie to,zdecydowanie,za wcześnie. Jestem dopiero 12 dni po porodzie i jak pójdę na jakis nawet krotki spacer to łono me ;) mnie jakos dziwnie boli... Wiec chyba jeszcze nie pora.

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Carolline lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś

Carolline lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

Gusiak, easymum lubią tę wiadomość

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    na 8go listopada będziemy robić chrzest :) zamówiłam dzisiaj sesję zdjęciową i reportaż z uroczystości :) i zdecydowałam, że zrobimy w domu :) mam i teściowa obiecały pomóc, będę gościć brata ze śląska (bo jego córka będzie chrzestną) więc i bratowa w kuchnio pomoże w razie co :)

To my też na 8 listopada będziemy robić chrzest :) i robimy w restauracji :) a o kąpiel pytałam się, bo na wypisie mam , że mam prysznic szybki brać ale dzisiaj wzięłam pierwszą kąpiel mmmm tego mi było trzeba zrelaksowałam się :)

skabarka lubi tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka polubiłam niechcący nie ten post co trzeba :p

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po dłuższej nieobecności :) Nie wchodziłam na forum,bo przeżywałam najgorsze (choć i po trosze najpiękniejsze) dni w swoim życiu, Dopiero dziś oboje jesteśmy w domku... Mnie wypisali w piątek, a Antosia zostawili na oddziale. Nie mogłam z nim zostać z powodu braku miejsc. Mialam ustalone godziny wizyt u własnego dziecka i totalnie rozwaliło mnie to psychicznie...Czekaliśmy na konsultację kardiologiczną, bo lekarka usłyszała szmery. Mały ma VSD, dwie małe dziurki w przegrodach komory serca, ale istnieje duże prawdopodobieństwo, że same się niedługo zrosną...
    Teraz czekają nas ciężkie dni, bo w szpitalu był dokarmiany mm,a chciałabym go przestawić powoli tylko na pierś... No i mąż w końcu poznaje synka, bo widział go zaledwie kilka razy...
    Aha, gratuluję wszystkim, które rozpakowały się już po mnie :)

• Kucykowa Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Czy Wam się też tak poprawiła laktacja po Femaltikerze?
    Tak :)

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raz dziennie bierzecie ten femaltiker? Ja przed chwilą pierwszą saszetkę zjadłam hehe.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dwa razy :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka ładnie rośnie Twoja królewna :-)
    Ja małej body zakładam na 62 bo jest długa a chuda i ma strasznie długie ręce i przy 56 rękawy ma 3/4, a spodnie i polspiochy na 56. Gorzej z pajacamai ale te to tylko na noc zakładam wiec wszystko jedno czy duży czy dobry :-P

Rafał dostał w pracy 2 paki pampersow Pampersa na które jest uczulona :-/ Nie powiem miły gest tylko szkoda że nie zapytali jakich używamy. Ale jakoś zuzyje je, i będę wciskać co któregoś na przemian z Dada. A z ciekawości wyciągłam jednego bo to rozm 3 i wcale dużo za duże nie są więc też wykoncze to co mam z rozm 2 i chyba przejdę na 3.

No i mam dalej problem z podaniem małej syropów :-/ Kupiliśmy strzykawki i wszystko ok ale mała pluje tym na odległość mimo to ze podaje powolutku. Jak przytrzymam buźke by nie pluła to znowu się krztusi.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    ja dwa razy :)

I po jakim czasie zauważyłaś poprawę?

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile razy w ciągu doby zmieniacie wkładki laktacyjne?

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    I po jakim czasie zauważyłaś poprawę?

Na drugi dzień, ale może to bardziej na psychikę podziałało. W dodatku zaczęłam pić dużo więcej wody, więc może to też miało wpływ.

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
‹‹ 2517 2518 2519 2520 2521 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ