Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja dziewczyny odkryłam sposób na moją królewnę. Jak zostaje z nią sama w domu A chce ogarnąć mieszkanie. Włączam odkurzacz i moja Lencia odpływa. ☺Mi w głowie huczy Ale za to mieszkanie błyszczy. ☺Mój M będzie W szoku jak wróci z pracy że ogarnelam wszystko sama. Nie zdradzę mu tego sposobu, będę miała argument że ja mogę to On też powinien ogarnąć, zrobić obiad i zająć się Lenka. Jak ja będę miała wychodne. ☺
Misi@, Natka88, bento, .ona. lubią tę wiadomość
-
Pola Irene wrote:Lady a z jakich krajów do nas przyjeżdżają te aupair? chyba z Ukrainy i Białorusi, czy też z krajów zachodnich? bo kiedyś to można było tylko wyjechać, do nas nie przyjeżdżały.
nie wiem właśnie, ale zobaczyłam że zgłosiła się do mnie jakaś Marokanka (nie wiem czy tak się pisze) -
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Chcialam zaryzykować to mam ...
Roksana niby spala , mysle pomaluje sobie paznokcie , pazury schna a Roksana co ? Pobudka i ryk !!! Ojjj biegiem zmywacz i lecialam zeby nie wysmarować jej ciuchów
mam tak z haftowaniem, co robótkę chwycę, to płacz,jakby mówiła, mamo jak ci się nudzi to zajmij się mną
4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:mam tak z haftowaniem, co robótkę chwycę, to płacz,
jakby mówiła, mamo jak ci się nudzi to zajmij się mną
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam od gina, przepisał mi Azalię antykoncepcję, któraś stosowała? Bierze się od zaraz i jedno opakowanie za drugim. Mam nadzieję, że moje libido nie zrówna się z ziemią
Zapomniałam zapytac ile po cc można ćwiczyć. Macie jeszcze taką wrażliwą skórę na dole brzucha? -
My dziś po wizycie u chirurga, córcia ma pępek obwiazany nitką i kikutek ma za dzień, dwa odpaść. Oby. W czwartek kontrola. Dziurka w pupie jest na szczęście u nas niegroźna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 18:30
agatka196, 4me, bento, trix lubią tę wiadomość
-
Ja mam taką wrażliwą skórę, to pewnie przez to rozciąganie. A masz w tym miejscu rozstępy?
Dziewczyny przełamałam się i dałam się w końcu mężowi zaciągnąć do łóżka i jak ten pierwszy ból minął, nawet zaczęło mi się podobaćTęskniłam za pozycją na misjonarza
Zdecydowanie pomogła mi długa gra wstępna
Już nie pamiętam kiedy oststnio tak się całowaliśmy
bento, Kucykowa, skabarka lubią tę wiadomość
-
Hej mamusie:)
Dawno nic nie pisałam ale czytałam na bieżąco:) U nas po staremu, mały dalej przeziębiony, dzisiaj dostał dodatkowe leki i niestety skierowanie do chirurga, bo mamy przepuklinę pępkową. Ponoć to nic poważnego i będzie miał zaklejany pępek jakimiś plastrami.
Dzisiaj też miałam mieć wizytę u ginekologa ale przełożyłam na czwartek. Co do seksu to my też jesteśmy przed ale już wytrzymamy do czwartku i zobaczę czy tam wszystko gra:)
Znowu troszkę waga ruszyła i zostało mi 3 kg do wagi sprzed ciąży. -
nick nieaktualny4me jednak odczekam zeby nic sie nie stalo w razie co .
Moka ja juz normalnie funkcjonuje , nie boli nic i nie dretwieje , w sumie po tygodniu juz smigalam .
Szczerze to zapomnialam ze cc byla
Nancy jak się przepuklina u was pokazała ?
Mi nie sie pępek roksany nie podoba ... -
Nancy87 Mój syn też miał przepuklinę pępkową, była zaklejana plastrami u chirurga i bardzo szybko zniknęła
Jutro przyjdzie do nas leżaczekile minut taki maluch może w nim sobie poleżeć? 15-30 nie będzie za długo?
W środę idziemy do pediatry, ten trądzik mnie niepokoi. Na tych krosteczkach robią się takie mikro strupki i całe policzki są szorstkie
Dodatkowo od wczoraj w kupkach pojawiają się zielone kropki, może zjadłam coś nieodpowiedniego... ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:44
-
Skarbka a jaka spirala? Hormonalna??
Czarna maz choruje od 18 lat na luszczyce i to dosc silna odmiana...a tacie ztwojemu co dolega??
Adzia na moja suszarka dziala
Staraczka ja tez sie tak czuje po cc , ale nie wiesz jak tam w srodku sie goi, jednak pare warstw nam przecieli. Ja mimo zemczuje sie swietnie to cxekam 3 miesiace bo tyle sie goi to czego nie widac.