X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajrzalam na październik i nie wierze ze u nas bylo jak w kurniku , az sie wzruszylam

• adzia Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziewczyny odkryłam sposób na moją królewnę. Jak zostaje z nią sama w domu A chce ogarnąć mieszkanie. Włączam odkurzacz i moja Lencia odpływa. ☺Mi w głowie huczy Ale za to mieszkanie błyszczy. ☺Mój M będzie W szoku jak wróci z pracy że ogarnelam wszystko sama. Nie zdradzę mu tego sposobu, będę miała argument że ja mogę to On też powinien ogarnąć, zrobić obiad i zająć się Lenka. Jak ja będę miała wychodne. ☺

Misi@, Natka88, bento, .ona. lubią tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola Irene wrote:
    Lady a z jakich krajów do nas przyjeżdżają te aupair? chyba z Ukrainy i Białorusi, czy też z krajów zachodnich? bo kiedyś to można było tylko wyjechać, do nas nie przyjeżdżały.

nie wiem właśnie, ale zobaczyłam że zgłosiła się do mnie jakaś Marokanka (nie wiem czy tak się pisze)

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    A ja sobie wlasnie czekam pod gabinetem gina bo zakladam dzisiaj spiralę :-D koniec strasu :-D

no nie byłabym taka pewna ;0) znam przypadek co i spirala nie pomogła

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcialam zaryzykować to mam ...
    Roksana niby spala , mysle pomaluje sobie paznokcie , pazury schna a Roksana co ? Pobudka i ryk !!! Ojjj biegiem zmywacz i lecialam zeby nie wysmarować jej ciuchów :D :D

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Chcialam zaryzykować to mam ...
    Roksana niby spala , mysle pomaluje sobie paznokcie , pazury schna a Roksana co ? Pobudka i ryk !!! Ojjj biegiem zmywacz i lecialam zeby nie wysmarować jej ciuchów :D :D

mam tak z haftowaniem, co robótkę chwycę, to płacz, :P jakby mówiła, mamo jak ci się nudzi to zajmij się mną XD

4me lubi tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    A ja sobie wlasnie czekam pod gabinetem gina bo zakladam dzisiaj spiralę :-D koniec strasu :-D
    Jakiego stresu? Moje libido leży i kwiczy XD

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    mam tak z haftowaniem, co robótkę chwycę, to płacz, :P jakby mówiła, mamo jak ci się nudzi to zajmij się mną XD
    Hahaha cwaniary z nich , jak mam obliczone o ktorej sie obudzi zeby zjadla i wyjsc to spi w najlepsze , przeważnie w biegu mleko robilam a wczoraj juz przygotowałam wcześniej i czekalam az sie obudzi i czekalam i czekałan az wstala 2godziny po czasie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadłam na pomysł żeby wieczorem z koleżanka biegać tylko niewiem czy już mogę

• 4me Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj przy odkurzaczu odplywa w 3 min ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    Staraczka tak patrzę na twój suwaczek, urodziłyśmy w tym samym dniu?! :)
    Tak tak i karolcia87 tez , taka trójka cesarska :D

julita, karolcia87 lubią tę wiadomość

• 4me Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Tak tak i karolcia87 tez , taka trójka cesarska :D
    Staraczka jak Ty po cesarce to chyba troche za szybko -mowi sie, ze trzy miesiące trzeba czekać ale z autopsji nie wiem- tylko ze słyszenia;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam od gina, przepisał mi Azalię antykoncepcję, któraś stosowała? Bierze się od zaraz i jedno opakowanie za drugim. Mam nadzieję, że moje libido nie zrówna się z ziemią :P
    Zapomniałam zapytac ile po cc można ćwiczyć. Macie jeszcze taką wrażliwą skórę na dole brzucha?

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś po wizycie u chirurga, córcia ma pępek obwiazany nitką i kikutek ma za dzień, dwa odpaść. Oby. W czwartek kontrola. Dziurka w pupie jest na szczęście u nas niegroźna :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 18:30

agatka196, 4me, bento, trix lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taką wrażliwą skórę, to pewnie przez to rozciąganie. A masz w tym miejscu rozstępy?

Dziewczyny przełamałam się i dałam się w końcu mężowi zaciągnąć do łóżka i jak ten pierwszy ból minął, nawet zaczęło mi się podobać :D Tęskniłam za pozycją na misjonarza :D Zdecydowanie pomogła mi długa gra wstępna :D Już nie pamiętam kiedy oststnio tak się całowaliśmy :P

bento, Kucykowa, skabarka lubią tę wiadomość

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamusie:)

Dawno nic nie pisałam ale czytałam na bieżąco:) U nas po staremu, mały dalej przeziębiony, dzisiaj dostał dodatkowe leki i niestety skierowanie do chirurga, bo mamy przepuklinę pępkową. Ponoć to nic poważnego i będzie miał zaklejany pępek jakimiś plastrami.
    Dzisiaj też miałam mieć wizytę u ginekologa ale przełożyłam na czwartek. Co do seksu to my też jesteśmy przed ale już wytrzymamy do czwartku i zobaczę czy tam wszystko gra:)

Znowu troszkę waga ruszyła i zostało mi 3 kg do wagi sprzed ciąży.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me jednak odczekam zeby nic sie nie stalo w razie co .
    Moka ja juz normalnie funkcjonuje , nie boli nic i nie dretwieje , w sumie po tygodniu juz smigalam .
    Szczerze to zapomnialam ze cc byla :D

Nancy jak się przepuklina u was pokazała ?
    Mi nie sie pępek roksany nie podoba ...

• bento Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 Mój syn też miał przepuklinę pępkową, była zaklejana plastrami u chirurga i bardzo szybko zniknęła :-)

Jutro przyjdzie do nas leżaczek :-) ile minut taki maluch może w nim sobie poleżeć? 15-30 nie będzie za długo?

W środę idziemy do pediatry, ten trądzik mnie niepokoi. Na tych krosteczkach robią się takie mikro strupki i całe policzki są szorstkie :-(
    Dodatkowo od wczoraj w kupkach pojawiają się zielone kropki, może zjadłam coś nieodpowiedniego... ehhh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:44

sRUqp2.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy trzymam kciuki za Mikusia!

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarbka a jaka spirala? Hormonalna??

Czarna maz choruje od 18 lat na luszczyce i to dosc silna odmiana...a tacie ztwojemu co dolega??

Adzia na moja suszarka dziala

Staraczka ja tez sie tak czuje po cc , ale nie wiesz jak tam w srodku sie goi, jednak pare warstw nam przecieli. Ja mimo zemczuje sie swietnie to cxekam 3 miesiace bo tyle sie goi to czego nie widac.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
‹‹ 2571 2572 2573 2574 2575 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ