Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka23 wrote:Chcialam zaryzykować to mam ...
Roksana niby spala , mysle pomaluje sobie paznokcie , pazury schna a Roksana co ? Pobudka i ryk !!! Ojjj biegiem zmywacz i lecialam zeby nie wysmarować jej ciuchówpolecam przyspieszacz schnięcia lakieru SECHE VITE 10 min i lakier na paznokciach suchy i do tego paznokcie wyglądają jak hybrydowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 20:13
-
Staraczka23 wrote:Wpadłam na pomysł żeby wieczorem z koleżanka biegać tylko niewiem czy już mogę
.
Ja mam jutro wizytę u gina. Jeśli będzie wszystko ok to jeszcze w tym tygodniu idę biegać -
Agniesja - nie mam żadnego rozstępu na brzuchu, po prostu mam taką wrażliwą skórę, tak jakby czucia nie było w tym miejscu jak na reszcie ciała
Staraczka - ja też normalnie funkcjonuję, chodzi mi tylko o jakies ćwiczenia na brzuch itp -
diatomka wrote:4 me ryzykowne posuniecie. Ja czekam do szczepien. Jedyna rozrywka u nas to spacery;) ale prxezyje , lepsze to niz chore dziecko.
kurcze ostatniego czego bym chciała to wyladowac z takim maleństwem w szpitalu
-
nick nieaktualnyMoka dzis tez bylam u gina i przypisal mi Limatic i tez chcialam zapytac czy ktoras z Was je zazywa
W ogole podczas badania naglemlekarz zbladl, zawolal polozna wyjal pensete, ktora miala z 20 cm dlugosci jakas rurke cos jak wziernik i caly czas przykladal gaziki. Okazalo sie ostatecznie, ze nadzial sie na nadzerke i nie mogl zatamowac krwawienia...mi to zawsze cos sie porzytrafi.
Od przyszlego tyg. Moge zaczac cwiczyc, mam sie nie forsowac, ale moge juz troszke powiginac -
Ja też Moka mam taką wrażliwą skórę, szczególnie jak smaruję balsamem lub przycisnę gumką od spodni, tylko że ja mam pełno rozstępów i wydawało mi się, że w tym jest problem.
Dziewczyny, które tak jak ja walczą z rozstępami pociążowymi, czym je smarujecie? -
Dziewczyny - czy można mieszać pokarm z kilku odciągań? Ja dzisiaj pierwszy raz używałam laktatora i po karmieniu udało mi się ściągnąć 30ml. Chętnie dodałabym coś jeszcze jutro rano, żeby była chociaż jedna malutka porcja, ale nie wiem, czy można to potem zmiksowaćSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualny
-
Lilla My wrote:Dziewczyny - czy można mieszać pokarm z kilku odciągań? Ja dzisiaj pierwszy raz używałam laktatora i po karmieniu udało mi się ściągnąć 30ml. Chętnie dodałabym coś jeszcze jutro rano, żeby była chociaż jedna malutka porcja, ale nie wiem, czy można to potem zmiksować
Lilla My lubi tę wiadomość
-
skabarka wrote:luzik, to nie moja pierwsza i na pewno nie ostatnia
nic nie daje 100% gwarancji, ale i tak wolę to niż tabsy, gumki czy pseudo refleks męża ;p
"Pseudo refleks męża"skabarka, Anitka201, Lady Savage lubią tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualny
-
Moje dziecko ma plan podwojenie wagi urodzeniowej przed skończeniem 2 miesiąca. Co godzinę dziś wieczorem woła jeść, i nie, że tylko pociamka, całego cycka ściąga. Zostało jej tylko 700g, myślę że przy tym tempie jedzenia ma duże szanse swój cel osiągnąć
Chirurg dziś powiedział, że jest klucha. Ciekawe co by teraz w szpitalu stwierdzili z tymi ich hipotroficznymi prognozami. :p