Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Nie czuj się wykluczona
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/67216_838930476140039_3527195622171581865_n.jpg?oh=2e7768f70c8a0e20fd4656a205566398&oe=5555BF35
kocur Mietek (chwilowo przerażony odkurzaczem)
Sigma lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Sylwia kochana ta nospe sama bierzesz czy lekarz zalecil? Ja mialam 2x slabe momenty z bolem ale od zawsze jestem przeciwna braniu tabletek pilam rumianek i przechodzilo
koniecznie daj znac jak wyszla beta i co na to drugi lekarz
no-spe lekarka kazała brać10.02.2015 Aniołek [*]
13.07.2016 Julia -
Ursa wrote:SweetCherryPie ślczna mordeczka
I widac jaka szczęśliwa. Chodziliście z nią na jakieś fizjoterapeutyczne zajęcia? Czy poprawa stanu bioder wynikała z ogólnej poprawy kondycji?
Nie chodziliśmy na żadną terapię. Po prostu nie traktowaliśmy jej jak kaleki, jak dziewczyna z domu tymczasowego, która ją nosiła wszędzie na rękach. Mieszkaliśmy wtedy w starej kamienicy na 4 piętrze i musiała się wspinać. Początkowo jedno półpiętro, a z czasem leciała na pełnym spidzie wszystkie piętraNadal potrafi zrobić fikołka w miejscu(nie wiem jak ona to robi, stoi sobie normalnie i nagle ląduje na plecach machając nogami jak żuczek), ale na szczęście jest już o wiele lepiej.
-
No to pięknie, SweetCherryPie
Cieszę się, że tak jej się poprawiło.
To skoro wklejacie foteczki to i ja się pochwalę moją czworonożną rodzinką. Oprócz Tysonka z poprzedniego foto, mam jeszcze Casi- owczarka szkockiego collie z fundacji i dwie suczki samoyeda.
Dżuls jakie słodke kokotki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 13:57
chabasse, SweetCherryPie, czarnaruda, Carolline, Luna1 lubią tę wiadomość
-
A to moje słoneczko:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/556bd6252327.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2f138e00edf.jpg
Też w typie rasy jak widać, bo kłapouchy nawet jestSzczerze przyznam że od zawsze miał kolczatkę i nie wyobrażam sobie jej nie mieć. Może byłam niedoinformowana, ale on potrafił tak mocno ciągnąć i z kolczatką, że masakra. Kiedyś spacerując po wysokiej trawie za nr2
spotkaliśmy kota dosłownie metr od jego nosa
tak za nim ruszył, że przeciągnął mnie z 2-3 metry na kolanach i dziur w szyi nie miał za to ja potargane spodnie i rozwalone kolana.
Niestety słoneczko zdechło 5lat temu ;( jeszcze zanim za mąż wyszłam. Oboje z mężem marzymy o psie, ale ustaliliśmy że najpierw dzieci a potem pies. Tak jest łatwiej, bo psy różnie reagują na dzieci...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 14:06
chabasse, agniesja, Carolline, Luna1 lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Dżuls wrote:A to moi arcymistrzowie lenistwa. Oczywiście gdzie najlepiej się wykłaczać? W jedynym miejscu, które powinno pozostać wolne od kłaków, czyli w łóżku dziecka.
ona rozumie co się do niej mówi bo dosłownie wykonuje rozkazy :-)pozycja "na królika" jest zarezerwowana przed kominek (grzeje się)
Dżuls lubi tę wiadomość