Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka23 - czekam na bete i w piątek po odbiorze wyników podjadę do innego gina.. w takim przypadku na pewno przyjmą bez rejestracji
Dostałam skierowanie do szpitala.. ale jak na razie czekam może się myliła.. duphaston też biorę cały czas..10.02.2015 Aniołek [*]
13.07.2016 Julia -
nick nieaktualnyanima wrote:Dziewczyny bylyscie w lidlu po ubranka dla dzieciaczkow?? Ja kupila i sa sliczne
-
nick nieaktualnySylwiaa wrote:Staraczka23 - czekam na bete i w piątek po odbiorze wyników podjadę do innego gina.. w takim przypadku na pewno przyjmą bez rejestracji
Dostałam skierowanie do szpitala.. ale jak na razie czekam może się myliła.. duphaston też biorę cały czas..
oby bylo ok
Szczesliwaa pisala ze o 13 idzie do ginekologa na pilne usg ciekawe jak u niej dalej jestem myslami oby juz żadna z nas nie opuscila wątku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Ja bym przed beta podeszla do innego lekarza niech sprawdzi i jeśli powie to samo to do szpitala niech tam bete robia a duphaston jaka dawka? I zapytam jak sie czujesz tzn cialo bo psychicznie pewbie nie najlepiej
oby bylo ok
Szczesliwaa pisala ze o 13 idzie do ginekologa na pilne usg ciekawe jak u niej dalej jestem myslami oby juz żadna z nas nie opuscila wątku
Duphaston 3 razy po 1 tab. tak samo no-spe
Czuję się, trochę mniej mnie mdli ale za to brzuch bardziej pobolewa mimo tabletek.. W nocy straszenie mnie kuło, aż nie mogłam się ruszać..
Bete wczoraj zrobiłam prywatnie.. Poprawie jutro.. ginka pow. ze ma być dwa razy większa wtedy będzie szansa.. a jak nie to szpital i usunięcie pęcherzyka.... będę szukać ratunku u drugiego lekarza
10.02.2015 Aniołek [*]
13.07.2016 Julia -
Chabase ten mniejszy podobny do naszego nierasowego pupila
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash2/v/t1.0-9/578777_339163152818330_679038540_n.jpg?oh=22b780437d96d80a8b2cdc874bb4d9a0&oe=554C611D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 13:21
chabasse lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo można nawet na ciążowym forum dowiedziec sie nieco o psach hehe
Sylwia kochana ta nospe sama bierzesz czy lekarz zalecil? Ja mialam 2x slabe momenty z bolem ale od zawsze jestem przeciwna braniu tabletek pilam rumianek i przechodzilo
koniecznie daj znac jak wyszla beta i co na to drugi lekarz -
nick nieaktualny
A to moja - też "w typie rasy", bo nierodowodowa. Adoptowana od faceta, który rozmnożył swoje psy (użytek i eksterier) bez pojęcia o hodowlance. Ot, zachciało mu się szczeniaków.
I na mokroWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 13:31
chabasse lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny