Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Doradca był dwa razy...i to ten z certyfikatem (120 zl za wizytę). Technika niby poprawiona i nic lepiej,połyka na początku, potem śpi i trochę pomlaska, z czego jeden przelyk na 20 zassań
ja po karmieniu też nie odciagam już prawie nic... niby czuję, że przed piersi sa pełniejsze,a po karmieniu już nie, ale sama już nie wiem co robić...
-
Mamusie starszych dzieci
Ile wasze maluchy jedzą, moja 2 cyce plus 150 ml mleka i drze sie od kilku dni o jeszcze nie wiem czy to nie za duzo bo na necie przeczytałam ze 2 miesiace to posiłek powinnien byc 120 ml
-
Lady Savage wrote:Mamusie starszych dzieci
Ile wasze maluchy jedzą, moja 2 cyce plus 150 ml mleka i drze sie od kilku dni o jeszcze nie wiem czy to nie za duzo bo na necie przeczytałam ze 2 miesiace to posiłek powinnien byc 120 ml
Lady moja wypija 120ml na raz,średnio
pije co 3-4 godz. -
U mnie dramat z wagą, boję się na nią wejść. Po porodzie odbiło mi na punkcie słodyczy. Co parę dni mam napady, coś tam sobie kupuję i pochłaniam...
Postanowiłam sobie, że jeszcze sobie pofolguję to końca połogu i potem zacznę dietę i ćwiczenia...
Mam już zdjęcia z sesji noworodkowej. Nie mogę się na nie napatrzeć -
nick nieaktualny
-
u mnie waga stoi w miejscu od miesiąca
ciągle mam +5kg do wagi sprzed ciąży
jem tyle co wróbelek, karmię piersią a ta cholera dalej ani drgnie, totalna załamka. Brzuch mi trochę spadł, ale to dlatego że od tygodni nosze pas poporodowy, ale do ideału jeszcze troszkę brakuje
-
Andzia ślicznie wygladacie
Mój mały slodziak dzisiaj w dzień przepsal może razem około 1.5 H i tylko chce na raczkach dzisiaj .... Mam nadzieję ze po kąpieli i kolacji ładnie w koncu zasnie
Kacper uwielbia kąpiel macha rączkami nogami i się uśmiecha
Mi waga też stanęła i mam ciągle 3 kg na plusie.adzia lubi tę wiadomość
-
moka89 wrote:Juz?! Moze po prostu ma gorszy dzień albo skok rozwojowy miedzy 7 a 9 tygodniem?
też tak myślałam, ale gdy krzyczała zauważyłam coś białego na dole, na dziąsłach, myślałam że to mleko, ale drugi raz jak spojrzałam to mówie nie coś mi się wydaje, włożyłam palec do buzi i czuję ;/ mały kieł jej wychodzi -
Staraczka u nas ulewanie i po cycu i po mm. Hmm tak czytam, że Wasze dzieci zjadają 120 ml...mój zjada 150 ml...Może też przez to ulewa.
Co do wagi, u mnie zostały 2 kg do wagi sprzed ciąży i nawet jestem zadowolona z wyglądu ciała. Brzuch prawie płaski ale skóra na nim taka zwiotczała. W sumie nie wiem, kiedy te 17 kg zeszło. Miałam zastój ale to chyba przez to, że bardzo mało jadłam i organizm magazynował. Teraz zaczęłam więcej jeść i z dnia na dzień coraz mniej na liczniku. -
nick nieaktualnyAdzia jakie włoski masz świetne ja bym takiego hardcora nie zrobiła hehe
Albo mi się wydaje albo pościel z allegro masz z baldachimem i całym arsenalem.
Nancy może tak być ze za dużo dajesz a mikus je bo je i żołądek sobie rozpycha, spróbuj zmniejszyć porcjęadzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanulka20 wrote:Staraczka mój też ulewa po mm bo cycka nie daje . mówią że jak przybiera to nie trzeba się tym martwić i niektore dzieci tak maja mój zjada 90-120co dwie trzy godziny
Ja swojej fundowalam takie rzyyganie ze fontanny puszczala 2dni i ciągle przebierać musiałam bo aż smierdzialo, a eksperyment ten był po to żeby kupę zrobiła, a okazało się ze wystarczy zrobić mleko na herbacie -
Staraczka23 wrote:Ja swojej fundowalam takie rzyyganie ze fontanny puszczala 2dni i ciągle przebierać musiałam bo aż smierdzialo, a eksperyment ten był po to żeby kupę zrobiła, a okazało się ze wystarczy zrobić mleko na herbacie
A jak robisz to mleko na herbacie takiej zwykłej rumianku czy dla dzieci ? -
nick nieaktualnyanulka20 wrote:Staraczka jak robisz to mleko na rumianku ?
W dzień tez przepajam ją i robie rano rumianek na 100ml wypija z tego do 30ml wiec jak zostaje 70 to wykorzystuje wieczorem do mleka.
Rumianek mam zwykły, koperkowa mam dla niemowląt od 1 dnia z hippaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 19:45
agniesja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny