Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadziaRatMed wrote:no pare domow nas dzieli, pewnie bedziemy razem na wywiadowki chodzic do szkoly !
Gdybym ja tu kogos takiego poznala to bym sie spotkala ,prawie jak sąsiedzi , zawsze to raźniej , i moze przy zuzi twoje maleństwo by rozwijalo sie ponad wszystkich innych i bys z lady pisala co one potrafią a nasze nie -
Czarna my pierwsze zaszczepilismy normalnie tzn. Krztusec-blonnca-tezec i euvax(czy jak to się tam pisze ;p) ale, że po krztusciu dość długo utrzymywało nam się na nodze takie zgrubienie pod skórą (taka gulka) i po mała była na drugi dzień placzliwa i mega marudna tp zdecydowalam, ze wiecej pelnokomorkowa szczepić nie będę i chce zamienić na DTPa...
Dziś na drugiej wizycie po 4 tygodniach mieliśmy szczepienie na hib, kolejne mamy dopiero kolo 20 grudnia... mniej więcej rozkładany jedno szczepienie na miesiąc i myślę (tzn. Mam taką nadzieję), ze takie rozwiązanie jest bezpieczne. -
Ale jeździcie po tej biednej Lady
Dziewczyny dajcie już spokój... niech tam sobie pisze co chce, to ze tak szybko pozwala dziecku siadać i skakać na kolanach to bardzo źle i nie ma tu się z czego śmiać...
Zamiast robić tu jakieś podsmiehujki to lepiej byście koleżance ładnie wytłumaczyły albo znalazły jakiś artykuł co powinno robić dziecko w wieku Zuzi, a czego absolutnie nie
karolcia87 lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Nie myslalyscie zeby się spotkać moze ?
Gdybym ja tu kogos takiego poznala to bym sie spotkala ,prawie jak sąsiedzi , zawsze to raźniej , i moze przy zuzi twoje maleństwo by rozwijalo sie ponad wszystkich innych i bys z lady pisala co one potrafią a nasze nie -
Gusiak wrote:Ale jeździcie po tej biednej Lady
Dziewczyny dajcie już spokój... niech tam sobie pisze co chce, to ze tak szybko pozwala dziecku siadać i skakać na kolanach to bardzo źle i nie ma tu się z czego śmiać...
Zamiast robić tu jakieś podsmiehujki to lepiej byście koleżance ładnie wytłumaczyły albo znalazły jakiś artykuł co powinno robić dziecko w wieku Zuzi, a czego absolutnie nieJak osiołkowi na miedzy
Anitka201, adzia lubią tę wiadomość
-
Sama widzę co Lady pisze i tez tego nie popieram, ale nie chce się naśmiewac, bo to nie pomoże
Lady ma trudny charakter i jest moim zdaniem jeszcze bardzo infantylna, do tego to Jej pierwsze dziecko, wiec zamiast uważać i czasem hamować zachowania Zuzi to wszystkim się zachwyca i wydaje Jej się, że to dobrze i po prostu dziecko się tak szybko rozwija... wiadomo, ze każda mama cieszy się z rozwoju swojego maleństwa, a ze Lady robi wiele rzeczy nie tak i w ogóle to wydaje mi się, ze to wynika z Jej troszkę nie dojrzałości, nie do informowania i dla dobra Zuzi trzeba Jej to tłumaczyć... chociazby i trylion razy, ale tłumaczyć i powtarzać, bo szkoda maleństwa
Od tyle w temacieDżuls, Kucykowa lubią tę wiadomość
-
To ja dołączam do karmiących tylko piersią, a i chciałam zapewnić, że karmiąc trzecie dziecko nie mam obwisłych piersi☺, rozstępów też nie mam, żeby nie było.
Carolline lubi tę wiadomość
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
No to ją jako stara matka dodam, że tylko spokój może nas uratować, nie sprzeczajmy się, a karmienie pokarmami stałymi nie jest takie proste i za każdym razem mówiła jak z piersią było prosto.
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
nick nieaktualnyPaula jutro muszę isc bo dzisiaj nie przyjmowal , on przyjeżdża z Gdańska chyba .
Lady to chyba pikus
Na fb mam pierwszy obiadek dziecka , marchewke , dziewczyny ktorej wam dalam zdjęcie jak karni piersią , jej córka urodzona pod koniec sierpnia ... -
paula2013 wrote:Od ilu stopni u dziecka temperatura się zaczyna? Maly dzisiaj dwa razy zrobił się gorący i miał 37.5 i po pół godzinie spadła. ..nie wiem czy to jakaś zaczynajaca się infekcja czy o co chodzi
-
Za każdym razem jak przebieram małą w piżamkę i pomyślę "dziś to ma ładny pajacyk", to za parę minut musi taką kupę walnąć, że plecami wyjdzie i wszystko do prania. Za każdym, kurna, razem.
Dżuls, Anitka201, easymum, agatka196, Czarna_88, Wonderland, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A w ogóle zdajecie sobie z tego sprawę, że już za momencik pojawią się wrzesniowki 2016
Jakoś nie dociera do mnie, że ten rok tak szybko minął, że to moje szczęście śpi juz obok mnie
Z poczatku miałam wrażenie, ze ta ciąża tak strasznie mi się dluzy, a teraz z perspektywy czasu stwierdzam ze minęło to bardzo szybko... jeszcze pamiętam moment w którym robiłam test, a przecież to bylo tyle dni temueasymum, Czarna_88, adzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGusiak wrote:A w ogóle zdajecie sobie z tego sprawę, że już za momencik pojawią się wrzesniowki 2016
Jakoś nie dociera do mnie, że ten rok tak szybko minął, że to moje szczęście śpi juz obok mnie
Z poczatku miałam wrażenie, ze ta ciąża tak strasznie mi się dluzy, a teraz z perspektywy czasu stwierdzam ze minęło to bardzo szybko... jeszcze pamiętam moment w którym robiłam test, a przecież to bylo tyle dni temu