Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
powiem Wam, że czytam dalej,bo się pzyzwyczaiłam, no i dobrze wiedzieć,że mamy takie same problemy
poza tym mój mąż lubi śledzic losy LADY i jej superZUZI xD trzeba przyznać, że jej losy sa zawsze "bardzo"
u mnie dziś udało się karmić w ciągu dnia piersią ale i tak dojadła z butli.. no ale chociaż 2h pospała bo od paru dni ani minuty nie chciałą w ciągu dnia
PS. ja też czekam, kiedy skończy się to KP. byle do pół roku, apotem to tylko 1-2 razy dziennie do roku i wolnosc !!!!Anitka201, agatka196 lubią tę wiadomość
-
MadziaRatMed wrote:powiem Wam, że czytam dalej,bo się pzyzwyczaiłam, no i dobrze wiedzieć,że mamy takie same problemy
poza tym mój mąż lubi śledzic losy LADY i jej superZUZI xD trzeba przyznać, że jej losy sa zawsze "bardzo"
moja mama wraz z moim mężem teżMadziaRatMed lubi tę wiadomość
-
Gusiak wrote:A orientujecie się może czy jest taka możliwość, zeby jechać do innej przychodni niż jesteśmy zapisanie i zaszczepić tą konkretną szczepionka?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moka89 wrote:Wydaje mi się, że nie. Musiałabyś mieć kartę szczepień to raz, a dwa że w przychodniach trzeba jakies deklaracje wypisywać do jakiego lekarza chce się chodzić itp. Przynajmniej u mnie tak jest
Tez mi się wydaje, że bez przeniesienia się do danej przychodni może się nie udać, ale będę pytać jak to rozwiązać...
może uda się jednak gdzieś zakupić tą szczepionkę, taka opcja byłaby najlepsza.
-
nick nieaktualnymoka89 wrote:Staraczka wyjęłaś mi to ze ust xD
Ej przestańcie, bo odejdzie i nie będzie się z czego pośmiać
Filmik juz był, bo nie wiem czy przegapilam..
Filmiku nie bylo , widzisz pytalam wczoraj ale pozostało bez echa -
Gusiak wrote:Tez mi się wydaje, że bez przeniesienia się do danej przychodni może się nie udać, ale będę pytać jak to rozwiązać...
może uda się jednak gdzieś zakupić tą szczepionkę, taka opcja byłaby najlepsza. -
Boszeee czytam o tych szczepieniach bo nas czas nad chodzi wielkimi krokami a ja dalej nie wiem co wybrać