Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do prawidłowego trzymania, odkładania to ja chyba spotkam się z rehabilitantem i zobaczę co on powie. Bo jednak widzę u nas dużo błędów. Nawet na zdjęciu widać, że młody podnosząc główkę podnosi też nóżki. U nas w rodzinie wszyscy wysocy i większość ma właśnie problemy z kręgosłupem..może dzięki większej świadomości w jakimś stopniu syna to ominie
-
Anitka201 wrote:
Elodie Details
Ja mam taki śliniaczek
Poluję na złoty smoczekA ten śpiworek chciałam kupić, czasami w smyk.com są na nie sensowne promocje.
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa pieprze co za czlowieki
Znajoma udostepnila album z sesji , jej zdjęcie bylo 3 a innej kobietki ostatnie , napisalam ze te ostatnie jest cudne a debilka do mnie na priv ze jak mi sie podobają czyjes zdjecia to mam nie komentowac tego u niej , i w ten sposób stracilam znajomą na fb hahahahahahahahahahaha -
paula2013 wrote:Rety ale czaderskie sliniaczki my kochamy wszytsko w czachy
gdzie można taki kupić? I smoczek tez świetny dajcie namiary bo juz zachorowalam na to
marka elodie details -
SweetCherryPie wrote:szczepienie na pneumokoki mamy za darmo ze względu na wady serca Kosmy.
Mogłabys cos wiecej na ten temat powiedziec, jest jakis przepis o tym mówiacy?
i co to za wada serca? Moja ma ubytek przegrody międzyprzesionkowej? czy z taką wadą na darmowe pneumokoki się łapiemy? -
Dziewczyny mam pytanie... juz kiedyś pisałam, że mam straszne bóle w dole pleców to tak jakby na odcinku ledzwiowym kręgosłupa, ale tak bardziej z lewej strony (tak na są na plecach takie dwie 'dziurki' -tzn. Nie wszyscy je mają, ale jak ktoś ma to właśnie tą lewa 'dziurka') kiedyś bolało mnie to okazyjnie co jakiś czas, a teraz niestety ból utrzymuje się coraz bliżej i czasami jest naprawdę nie do zniesienia.... to taki uciskaiacy, tępy ból powiedzcie mi proszę do jakiego lekarza powinnam się z tym zgłosić?
Mówiłam kiedyś o tym interniscie, a nawet kilku i zawsze mialam odpowiedz a to przez szpilki, a to przez tatuaż albo jeszcze jakieś inne bzdury...
I teraz się zastanawiam czy powinnam iść z tym do ortopedy, czy gdzieś może indziej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 13:30
-
Anitka201 wrote:
ja juz od dłuższego czasu choruje na spacerówkę od nich- taka w bialo czarne romby i jak nic na wiosnę kupuje