Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A to moje cudo
http://static.pokazywarka.pl/i/6192415/378206/p1050619.jpg
la_lenka, adzia, Anitka201, 4me, 4me, paula2013, agatka196, Kucykowa, julita, Gusiak, agniesja, Kasiarzynka, chabasse, easymum, snoopy_etka, kasig, karolcia87, skabarka, trix, Bruma, Luna1 lubią tę wiadomość
-
http://static.pokazywarka.pl/i/6157162/698403/dsc-0084.jpg
A to mójadzia, Anitka201, Dżuls, 4me, paula2013, agatka196, Kucykowa, julita, Gusiak, agniesja, Kasiarzynka, chabasse, easymum, snoopy_etka, kasig, karolcia87, skabarka, trix, Bruma, Luna1 lubią tę wiadomość
-
U nas tez w wigilie no i chyba w wigilie wlasnie sie udalo
.hahahaha i pamiętam jeszcze, ze w pierwszy dzień świąt zrobiłam mojemu mega aferę bo sie strasznie spil u rodziców i nie byl w stanie nic robic a co dopiero dziecka
bylam strasznie zla bo wiedziałam, ze za miesiac w te dni on jedzie na delegacje a za dwa miesiące ja z kolei wiec kolejna szansa bylaby dopiero w marcu! a ze staraliśmy sie od wrzesnia, to mnie to juz wkurzalo
zrobiłam mu neeega afera a tak naprawde jego maluchy juz tam dzialaly
adzia, Anitka201, agatka196 lubią tę wiadomość
-
No to u Nas to był impuls. Albo wóz albo przewóz. Nowe życie, nowy partner, nowe nadzieje na bycie ponownie matką. I pamiętam ten dzień 10 grudnia mój M zapytał czy jestem gotowa na ponowne bycie mamą i czy chcę spędzić z Nim resztę życia. Jakoś w to nie wierzyłam że uda mi się zajść w ciążę bo przecież z byłym mężem też były starania, i nic z tego nie wychodziło.Ale mój Piotrek pamiętam jak dziś powiedział mi jedno zdanie ☺Które do tej pory je wspomina. Cytuję "Pamiętaj kochanie ja nie strzelam ślepakami ☺"No i nie mylił się ☺Bo wystrzelił cudowną córeczkę. ☺ Teraz czyje się spełniona mając przy sobie partnera który Cię kocha, dorastajacego syna który czasami gra mi na nerwach ale i tak go kocham. No i moją Lencie mój wyczekiwany skarb. ☺
Anitka201, Dżuls, 4me, Gusiak lubią tę wiadomość
-
U nas to 15 grudnia powstal nasz Szymonek. Staralismy sie przez dwa lata po monitoringu cyklu okazalo sie ze moje jajeczko nie peka...a wiec trzeba zastrzyk
No i Pan Dr zrobil zastrzyk i trezba bylo sie spieszyc, okazało sie ze moj maz nie zjedzie do domu , wiec wsiadłam w auto i pojechałam do Berlina odwiedzic M
I wlasnie w tirze powstal nasz robaczekAnitka201, Dżuls, adzia, 4me, agatka196, Kasiarzynka, snoopy_etka, karolcia87, trix, Luna1 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 14:25
Anitka201, paula2013, Dżuls, la_lenka, adzia, Gusiak, agniesja, agatka196, Kasiarzynka, chabasse, easymum, snoopy_etka, kasig, skabarka, karolcia87, trix, Bruma, Luna1 lubią tę wiadomość
Córcia
-
Kucykowa, jak ślicznie uchwycony uśmiech. Moja jak tylko próbuję cyknąć fotkę to natychmiast poważnieje, co najwyżej robi taki lekko pobłażliwy uśmieszek. Odkładam komórkę - natychmiast zaczyna się śmiać. Dziecko złośliwe było już na USG i do tej pory jej zostało.
-
Ja mam dokladnie to samo- jak tylko wyciągnę telefon maly jak zachipntoyzowany. Ale tatusiowi raz udalo się cyknąć zdjęcie hicior jesli chodzi o minę małego
P.S. Anitka zwróc uwage na narzutę- chyba znajomaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 14:55
adzia, Anitka201, Gusiak, agniesja, paula2013, agatka196, la_lenka, Kasiarzynka, chabasse, easymum, Dżuls, skabarka, karolcia87, Luna1 lubią tę wiadomość