Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc

dopadlo mnie mega przezebienie. to bedzie cud jak sie nie zarazi mała lub Tymo .

angela wow! fajnie się patrzy na bliżniaczki.

dzuls wczoraj przywizolam gowno wlasnie. trafilas w sedno problemu.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polecam to krzeselko do karmienia, http://allegro.pl/krzeselko-graco-contempo-fotelik-do-karmienia-gcb-i5714394697.html , mam po synku co prawda w paseczki, ale jest super. a przygode mielismy wtedy z krzeslkiem bo najpierw kupilam za 150zł tandeta jakich mało! pękło jedno przeslo juz przy wyjmowaniu z kartonu! musielismy wywalic kolejne pieniadze i kupilismy to graco włąsnie. super sprawa. cale szczescie to pierwsze tesc naprawil i udalo mi sie sprzedac.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to moja Tosia wczoraj
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e2730120b2e.jpg

Anitka201, la_lenka, paula2013, Dżuls, Lilla My, Kasiarzynka, julita, chabasse, agatka196, easymum, adzia, 4me, karolcia87, kasig, agniesja, Bruma, Gusiak, snoopy_etka, trix, Luna1 lubią tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • paula2013 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie ogladalam innych krzesełek ale to jest fajne co wrzuciłas Diatomka wrzuciłam do ulubionych i na pewno wezme pod uwage.
    Tam jest napisane ze od 6 mca czyli nie musi jeszcze dziecko siedziec zeby uzywac? Bo jest regulowane oparcie

atdcpiqvryhgg1eb.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wsadzalam malego jak mial jakos 4,5 m-ca , oparcie sie odchyla sporo do tylu, w sumie tez calkiem lezec nie moze malenstwo jak je np marchewke zeby sie nie zakrztusilo. jeszcze bardzo polecane, i gdyby teraz nie miala starego krzeslka to napewno bym kupila chicco poly!!!

paula2013 lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prosze link

http://dino.sklep.pl/nowy/krzeselko-chicco-polly-magic-0-201610-taniej-do-30-listopada-p-21493.html

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to są pieniadze ktore warto wydac.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w temacie krzesełka idę w minimalizm - czyli ikeowe i to używane od koleżanki. Tylko tackę muszę dokupić.

Moja dziś ma jakiś problem ze sobą - od rana krzyk, buzia w podkówkę i łezki. Obawiam się, że to może być ten słynny 6-tygodniowy skok, bo brzuszek miękki, nos wyczyszczony, na zęby się nie zapowiada... Już nie mam pomysłu co jej może dokuczać innego :(

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja obstawiam ze u nas bedą zęby do konca miesiąca. ktoś jeszcze wyczekuje?

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dla młodej odkurzę białe krzesełko ikeowe. To będzie czwarte dziecko, które z niego korzysta :P Nie do zdarcia, łątwo umyć, złożyć i nie wali tak pstrokacizną po oczach :P

8pdp47e.png
  • paula2013 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    ja obstawiam ze u nas bedą zęby do konca miesiąca. ktoś jeszcze wyczekuje?

Ja juz wyczekuje i wyczekuje....trzy tyg temu zaczął pchać łapki do buzi i marudzil. ..teraz slini się jak taki mops....ale czy to coś z tego będzie nie mam pojęcia
    A u Was jakie objawy?

atdcpiqvryhgg1eb.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno pchanie piąstek i ślinienie to kolejny etap rozwoju naszych maluchów, niekonie związany z ząbkowaniem :)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    Podobno pchanie piąstek i ślinienie to kolejny etap rozwoju naszych maluchów, niekonie związany z ząbkowaniem :)
    U nas młoda od kilku dni ciągle pcha łapy do buzi i pół dnia spędzamy na wyciąganiu jej kciuka z buzi.

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez cmokanie pięści zwłaszcza wtedy kiedy dydusia nie ma , dydus jest to ok :)

A czy slyszalyscie o czyms takim ze dzieci powinny ssac kciuka chociaz raz dziennie pare minut zeby wyciągnąć kciuki ?
    Dla mnie to paranoja a slyszalam od znajomej ktora wpadla na kawe i jak zwykle chciala czestowac zlotymi radami , ta sama ktora jej glowe skubala ..

• moka89 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja aż cmoka xD ładuje 3 palce na raz i jest zadowolona haha

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula przede wszystkim bardzo widoczne zeby w dziasle! Je po prostu widac, do tego piesci non stop i slina

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:

tak, tak to prawda - jest to jeden z etapów rozwoju :) u mnie to samo, młoda pcha paluchy do buzi na potengę a czasem mam wrażenie że za chwilę włoży całą piąstkę.

Staraczka, heh cóż to za brednie :D żeby kciuki wyciągnąć? a po co kciuki wyviągać?

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ona też nie potrafiła odpowiedzieć , a patrząc na zgryz jej dziecka wole nie pozwalać .

Spójrzcie hehe to o czym pisalysmy w ciągu cudownych 9miesięcy :)

http://blaber.pl/lifestyle/rodzina/przezabawny-komiks-o-zmaganiach-kobiet-w-ciazy/

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paula2013 wrote:
    Koleżanka wczoraj pytala jakie mleko jej daje bo ma kolege ktory kradnie i sprzedal jej duze mleko bebilon za 25zl

A ile normalnie kosztuje ? Bo ja używam NAN zamawiam przez neta bo przy większej ilości taniej wychodzi niż w sklepie[/QUOTE]

Ja bebilon comfort mam 400gram kosztuje 35zl

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    A czy slyszalyscie o czyms takim ze dzieci powinny ssac kciuka chociaz raz dziennie pare minut zeby wyciągnąć kciuki ?
    Dla mnie to paranoja a slyszalam od znajomej ktora wpadla na kawe i jak zwykle chciala czestowac zlotymi radami , ta sama ktora jej glowe skubala ..
    Staraczka, skąd Ty wyciągasz te koleżanki? Zalatuje jakąś znachorką czy szeptuchą :D
    I przede wszystkim co to jest i czemu służy "wyciąganie kciuków" :D :D :D
    Ja jestem zdania, że lepszy smoczek niż kciuk, bo smoka kiedyś zabiorę, a kciuka jej nie odrąbię. Mi ssanie kciuka "zafundowało" cztery aparaty na zęby w tym trzy stałe, więc z chęcią młodej darowałabym te przejścia.

8pdp47e.png
‹‹ 2754 2755 2756 2757 2758 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ