X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja jest jakaś bipolarna - śmieje się, gada i nagle, pyk, tak z niczego płacz z zanoszeniem. Poza skokami jest zupełnie inna. Choć teraz czeka nas tak długi skok, że zaczynam się przyzwyczajać, że teraz po prostu będę mieć taką marudę, teraz to to będzie jej stan naturalny :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La lenk a to samo u nas! Dxis tesciowa ja pocalowala w stopke a ta jak sie rozplakala to szok.,to samo od paru dni jak wlacze odkurzacz.,doszlo do tego sie boje odkurzyc chalupe!

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Ja w te skoki nie wierze
    Podejrzewam, ze z wiara nie ma to nic wspólnego :P zapewne sa to teorie powstale w wyniku badań. Nie koniecznie każde dziecko musi sie w to wpasować ale 80% juz pewnie tak.

Wiesz to bardziej pewne i uzasadnione niz czerwona wstazeczka na wózku ;)
    aha i wyciągania kciuka :P hahahah sorry taka szpileczka na lepszy sen ale z sympatia ;D :D

la_lenka, karolcia87, Anitka201 lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • paula2013 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ja to chyba zwariowalam na punkcie małego. ..musiałam dzisiaj zaliczyć wizytę u gina a ze to ponad 100 km ode mnie zabrałam starsza córkę jeszcze na zakupy do galerii z młodym mama została. W tych sklepach myślałam tylko czy zdążę na kąpiel nie wspominając ze interesują mnie tylko dzialy dziecięce. I tak szybko się zawijalam do domu żeby tylko wracać do małego. ...i jak wróciłam od razu kąpiel karmienie i tak mi źle ze od razy zasnął bo się strasznie stesknilam ze mogłabym go nosić cały wieczór
    Rety co się ze mną dzieje???

Kucykowa, Kasiarzynka, agniesja lubią tę wiadomość

atdcpiqvryhgg1eb.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mam inaczej. Cały dzień chodzę i mendzę, że mnie te dzieciaki kiedyś doprowadzą do siwizny, po uśpieniu dwójki padam na pysk, a potem co? Potem odpalam kompa i przeglądam ich zdjęcia :D

Btw, parafrazując (sorry, nie mogę się powstrzymać):
    "9 grudnia 2015 roku skończyła się w Polsce demokracja"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 08:57

paula2013, Anitka201, Kasiarzynka, Czarna_88, easymum lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Btw, Staraczka, co z tym dzieckiem sąsiadki?

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Btw, Staraczka, co z tym dzieckiem sąsiadki?
    Są w szpitalu , ma wstrzasnienie mózgu . Więcej niewiem , widzę na fb statusy tylko , niech to jest ich czas dlatego nie wypytuje .

Dzuls a co tam sie dzieje w polityce ? Bo tak szczerze to nie bardzo sie tym interesuje a ostatnio oglądałam informacje jakiś tydzień temu :D

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Dzuls a co tam sie dzieje w polityce ? Bo tak szczerze to nie bardzo sie tym interesuje a ostatnio oglądałam informacje jakiś tydzień temu :D
    W skrócie: Duda oświadczył, że jest ponad prawem i ma w dupie wyroki TK.

kapturnica, Lilla My, 4me lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    W skrócie: Duda oświadczył, że jest ponad prawem i ma w dupie wyroki TK.
    Zajebiście :|

Dziewczyny, w czym chrzcicie bądź chrzciłyście swoje Maluchy? Możecie polecić coś dla chłopaka? Upatrzyłam sobie fajny zestawik na allegro, ale kurde z bucikami i wysyłką będzie jakieś 250 zł. :/ Wprawdzie kasę na to mamy od teściów, ale i tak mi szkoda.

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    To ja mam inaczej. Cały dzień chodzę i mendzę, że mnie te dzieciaki kiedyś doprowadzą do siwizny, po uśpieniu dwójki padam na pysk, a potem co? Potem odpalam kompa i przeglądam ich zdjęcia :D

Btw, parafrazując (sorry, nie mogę się powstrzymać):
    "9 grudnia 2015 roku skończyła się w Polsce demokracja"

Polubiłam za część pierwszą.

Przy drugiej to się ryczeć chce z bezsilności. Ciekawe co na to ci co głosowali na Dudę (=Kaczyńskiego)i PiS ...

gg64rl68s121551a.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    easymum wrote:
    Polubiłam za część pierwszą.

Przy drugiej to się ryczeć chce z bezsilności. Ciekawe co na to ci co głosowali na Dudę (=Kaczyńskiego)i PiS ...
    hHeh. Nadzieja w tym, że oni są tak pazerni na władzę, że paradoksalnie aż nie będą w stanie rządzić. No i chyba właśnie ludzie tracą resztki złudzeń, że PiS się zmienił. Oby to był ich początek końca.

easymum lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po szczepieniu mały śpi na mnie wazymy 5600 mierzymy 60cm następne szczepienie 27stycznia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 12:58

Dżuls, chabasse, paula2013, easymum lubią tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • ela Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obojętnie co PiS zrobi albo i nie zrobi (bo poza bałaganem nic nie widzę) to będzie wina Tuska.
    Ja chrzciłam w sukience w której sama byłam ochrzczona takiej 40letniej, no ale tym Ci nie pomogłam. 250 zł to też bym nie dała, chłopaków ubrałam w białego welurowego pajaca, ale oni mieli ok miesiąca, a Twój to już rosły facet.

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swoją na wadze ze mną zwazylam , wyszło 6700 :o

paula2013 lubi tę wiadomość

• Wonderland Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chrzciłam w niebieskim koszulobody, granatowych spodenkach i sweterku. Do tego założyłam muchę i było elegancko. Co prawda za ten zestaw i tak zapłaciłam 150-200 zł. Mama mnie skrytykowała, że nie był ubrany na biało, ale miałam to gdzieś, bo mnie się nie podobają te wszystkie białe garniturki i komplety.

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam biały zestaw babcia kupiła czyli prababcia małej, na moje tylko do chrztu sie nadaje, ale ona twierdzi, ze mozna to nosic :D no i w tym bediemy w niedziele chrzcli
    do tego n lumpie kupilam biale futerko za 7zł :D

relgio4pxlxziakh.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to że niby ubranko do chrztu musi być białe? :/ Bo mi też się takie nie podobają a mam upatrzone niebiesko-białe albo granatowo-niebiesko-białe (nie mogę się zdecydować :P).

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My chrzcilismy w komplecie z h&m bawełniane koszulo-body z mucha i czarne spodenki z lampasem. Na to biały misiowy kombinezon tez z h&m. Młodemu było w tym wygodnie bo spodnie są dresowe a body miękkie. Nie chciałam go męczyć w jakimś sztucznym wdzianku które miał by na sobie tylko raz.

• paula2013 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dopiero będziemy robić chrzciny jakoś chyba w marcu. Ale byłam dzisiaj w sklepie i widziałam śliczne garnirurki i tez nie białe ale na pewno pójdę w coś takiego
    A cenowo to tak jak piszecie ponad 200zl

atdcpiqvryhgg1eb.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://olx.pl/dla-dzieci/q-ubranie-na-chrzest/

patrzcie ile jest fajnych i duuuuzo tanszych, ja jakbym miala sama kupic to pewnie bym cos kupila co pozniej mozna ubrac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 15:51

relgio4pxlxziakh.png
‹‹ 2756 2757 2758 2759 2760 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ