Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja jest jakaś bipolarna - śmieje się, gada i nagle, pyk, tak z niczego płacz z zanoszeniem. Poza skokami jest zupełnie inna. Choć teraz czeka nas tak długi skok, że zaczynam się przyzwyczajać, że teraz po prostu będę mieć taką marudę, teraz to to będzie jej stan naturalny
-
Staraczka23 wrote:Ja w te skoki nie wierze
zapewne sa to teorie powstale w wyniku badań. Nie koniecznie każde dziecko musi sie w to wpasować ale 80% juz pewnie tak.
Wiesz to bardziej pewne i uzasadnione niz czerwona wstazeczka na wózku
aha i wyciągania kciukahahahah sorry taka szpileczka na lepszy sen ale z sympatia
la_lenka, karolcia87, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co ja to chyba zwariowalam na punkcie małego. ..musiałam dzisiaj zaliczyć wizytę u gina a ze to ponad 100 km ode mnie zabrałam starsza córkę jeszcze na zakupy do galerii z młodym mama została. W tych sklepach myślałam tylko czy zdążę na kąpiel nie wspominając ze interesują mnie tylko dzialy dziecięce. I tak szybko się zawijalam do domu żeby tylko wracać do małego. ...i jak wróciłam od razu kąpiel karmienie i tak mi źle ze od razy zasnął bo się strasznie stesknilam ze mogłabym go nosić cały wieczór
Rety co się ze mną dzieje???Kucykowa, Kasiarzynka, agniesja lubią tę wiadomość
-
To ja mam inaczej. Cały dzień chodzę i mendzę, że mnie te dzieciaki kiedyś doprowadzą do siwizny, po uśpieniu dwójki padam na pysk, a potem co? Potem odpalam kompa i przeglądam ich zdjęcia
Btw, parafrazując (sorry, nie mogę się powstrzymać):
"9 grudnia 2015 roku skończyła się w Polsce demokracja"Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 08:57
paula2013, Anitka201, Kasiarzynka, Czarna_88, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDżuls wrote:Btw, Staraczka, co z tym dzieckiem sąsiadki?
Dzuls a co tam sie dzieje w polityce ? Bo tak szczerze to nie bardzo sie tym interesuje a ostatnio oglądałam informacje jakiś tydzień temu -
Staraczka23 wrote:Dzuls a co tam sie dzieje w polityce ? Bo tak szczerze to nie bardzo sie tym interesuje a ostatnio oglądałam informacje jakiś tydzień temu
kapturnica, Lilla My, 4me lubią tę wiadomość
-
Dżuls wrote:W skrócie: Duda oświadczył, że jest ponad prawem i ma w dupie wyroki TK.
Dziewczyny, w czym chrzcicie bądź chrzciłyście swoje Maluchy? Możecie polecić coś dla chłopaka? Upatrzyłam sobie fajny zestawik na allegro, ale kurde z bucikami i wysyłką będzie jakieś 250 zł.Wprawdzie kasę na to mamy od teściów, ale i tak mi szkoda.
-
Dżuls wrote:To ja mam inaczej. Cały dzień chodzę i mendzę, że mnie te dzieciaki kiedyś doprowadzą do siwizny, po uśpieniu dwójki padam na pysk, a potem co? Potem odpalam kompa i przeglądam ich zdjęcia
Btw, parafrazując (sorry, nie mogę się powstrzymać):
"9 grudnia 2015 roku skończyła się w Polsce demokracja"
Polubiłam za część pierwszą.
Przy drugiej to się ryczeć chce z bezsilności. Ciekawe co na to ci co głosowali na Dudę (=Kaczyńskiego)i PiS ...
-
easymum wrote:Polubiłam za część pierwszą.
Przy drugiej to się ryczeć chce z bezsilności. Ciekawe co na to ci co głosowali na Dudę (=Kaczyńskiego)i PiS ...easymum lubi tę wiadomość
-
Obojętnie co PiS zrobi albo i nie zrobi (bo poza bałaganem nic nie widzę) to będzie wina Tuska.
Ja chrzciłam w sukience w której sama byłam ochrzczona takiej 40letniej, no ale tym Ci nie pomogłam. 250 zł to też bym nie dała, chłopaków ubrałam w białego welurowego pajaca, ale oni mieli ok miesiąca, a Twój to już rosły facet.
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
nick nieaktualny
-
Ja chrzciłam w niebieskim koszulobody, granatowych spodenkach i sweterku. Do tego założyłam muchę i było elegancko. Co prawda za ten zestaw i tak zapłaciłam 150-200 zł. Mama mnie skrytykowała, że nie był ubrany na biało, ale miałam to gdzieś, bo mnie się nie podobają te wszystkie białe garniturki i komplety.
-
My chrzcilismy w komplecie z h&m bawełniane koszulo-body z mucha i czarne spodenki z lampasem. Na to biały misiowy kombinezon tez z h&m. Młodemu było w tym wygodnie bo spodnie są dresowe a body miękkie. Nie chciałam go męczyć w jakimś sztucznym wdzianku które miał by na sobie tylko raz.