Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie też się nie podobają te wszelkie garniturki dla małych chłopców. A najbardziej mnie śmieszy jak rodzice ubierają takiego kilkulatka na wesele albo rozpoczęcie roku szkolnego w garniturek i do tego adidasy haha xD
Chłopców można tak fajnie ubrać to w ciuszki, ktore pózniej można wykorzystać.
My będziemy chrzcić na wiosnę, bo teraz juz za zimno no i mała jest płaczliwym egzemplarzem wiec i my i ona byśmy się umęczyli. Albo kupię ładną sukienkę na wyprzedaży, albo taka typowo do chrztu używaną
Moje dziecię dzisiaj spokojne)
takie dni to ja lubię
Pogoda parszywa dzis, więc wyszłyśmy w chuście na dosłownie kilka minut, żeby psiak zrobił co trzeba
Aa i wczoraj jak spała udało mi się ogarnąć dwa okna xD skończyłam to zawyła syrena hahapaula2013, Kucykowa lubią tę wiadomość
-
Ja mam dziewuszkę, wię na inne rzeczy patrzę, ale też nie lubię takich typowo "ślubnych" sukienek, jakiś ton bufek, zakładek, tiuli itp.
Na razie mam kupiony zestaw "zewnętrzny" czyli spodnie, "kurtko-płaszczyk i kapelusik. Całość z białego polaru, kupione w lumpku za 15zł. Nie wiem jak będzie z rozmiarem, bo planujemy chrzcić w styczniu-lutym, ale za taką cenę to wzięłam, najwyżej nie wykorzystam.
Poza tym marzy mi się biała sukienka z dzianiny, z bolerkiem najchętniej, ale nic takiego nie mogę na razie znaleźć. -
Ja nie lubię jak się dzieci przebiera w mini ciuszki dla dorosłych, a już nienawidzę takich mini kaszkiecików dla chłopców, nie wiem czemu, ale we mnie ta część garderoby budzi jakąś wyjątkową niechęć.
Co do garniturków, to na naszym ślubie młody miał 2 latka i teściowa przywiozła taki dziadowski polyestrowy garniturek dla synka i myślałam, że ją zastrzelę, takie robienie z dziecka dziwoląga i to jeszcze nie pytając nikogo o nic.
Z innej beczki: ma któraś z Was domowy zestaw do hybryd i może polecić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 18:08
-
Anitka201 wrote:My chrzcilismy w komplecie z h&m bawełniane koszulo-body z mucha i czarne spodenki z lampasem. Na to biały misiowy kombinezon tez z h&m. Młodemu było w tym wygodnie bo spodnie są dresowe a body miękkie. Nie chciałam go męczyć w jakimś sztucznym wdzianku które miał by na sobie tylko raz.
-
nick nieaktualny
-
agniesja wrote:Genialny! Ale mi trzeba 68 ;( Ciekawe, czy w sklepie stacjonarnym jest dostępny...
Wiem ze większości stacjonarnych są same body z mucha w cenie 40 zł i wtedy można dokupić jakieś czarne spodenki.agniesja lubi tę wiadomość
-
Dżuls wrote:
Z innej beczki: ma któraś z Was domowy zestaw do hybryd i może polecić?cenowo nie wiem jak to wygląda, bo to prezent
Dżuls lubi tę wiadomość
-
u nas chrzciny były 3 tygodnie temu a malutką ubrałam w zwykłą sukieneczkę i wyglądała pięknie, nie chciałam takiego białego bomboniastej stroju w którym wyglądałaby jak miniatura panny młodej
ale o gustach się nie dyskutuje
jakiś czas temu przewiną się temat takich kostek grających i świecących i coś było nawet polecane, znalazłam taką firmy chicco:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7257f5c2cec.jpg
możecie coś innego polecić? chrzesny prosił o podsunięcie pomysłu na prezent dla Anastazji i myślę o takiej kostcepaula2013 lubi tę wiadomość
-
Anitka201 wrote:La lenka taka biala dzianinowa sukienkę kupowałam swojej chrzesnicy na święta. Tu masz do niej link
http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0356259001.html