Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
la_lenka wrote:Ja w temacie krzesełka idę w minimalizm - czyli ikeowe i to używane od koleżanki. Tylko tackę muszę dokupić.
Moja dziś ma jakiś problem ze sobą - od rana krzyk, buzia w podkówkę i łezki. Obawiam się, że to może być ten słynny 6-tygodniowy skok, bo brzuszek miękki, nos wyczyszczony, na zęby się nie zapowiada... Już nie mam pomysłu co jej może dokuczać innego
-
nick nieaktualnyDzuls hahaha to tylko znajoma
Przegladalam sobie jak w moim miescie cenią sie nianie i na co trafilam . Czy musi być tak biednie w tym kraju żeby dziecko szukalo pracy ?
Serce mi pęka
Po ciąży jestem bardzo wrażliwa i już nawet byle co doprowadza mnie do łez .
Buzke tej dziewczynki zamazalam .
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b319683b69e2.jpg -
nick nieaktualny
-
MadziaRatMed wrote:wtf? ale to jakis zart tak?? no to sie zapowiada super poczatek roku...
http://omatkowariatko.pl/skok-rozwojowy-2/Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 19:41
MadziaRatMed lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny posala ktoras o zębach po ciąży ?
na mnie chyba czas , przed chwila mambe jadlam i jak mnie zabolalo z tyłu cala gorna szuflada taki prąd dziwny promieniujacy na cały bok . To już drugi raz od czasu porodu kiedy mnie bolą zęby a jak u was ? -
Staraczka23 wrote:Ja w te skoki nie wierze
Przez ostatnie tygodnie mała była aniołeczek, sama leżała na materacu, gadała do misiów, gugała do światła. A od poniedziałku co chwila jest ueee. Teraz nawet przez sen pojękuje, już nie mówiąc o tym, że się przebudza i latam do niej co paręnaście minut, żeby pogłaskać po łebku, bo inaczej nie będzie spać. -
La Lenka u mnie identycznie nawet do WC idzie zemna bo jak tylko zostaje sama to jest uee.Spanie w ciągu dnia to 15 minutowe drzemki. Dobrze że rodzice mieszkają w jednym bloku bo jak chcę choć trochę ogarnąć mieszkanie to transportuje ja do rodziców i sprzątam bo tak to bym była bezradna. Tak ta moja niunia mnie terroryzuje. ☺
-
nick nieaktualnyLenka chyba masz racje a jak jest nie jej dzien to zawsze na cos zwale
Chyba smoczka jej schowam , dzisiaj co rusz go wypycha z buzi , plakala dalam smoczka wypchala i zaraz sie cieszyla jak by ze mna w kulki leciała
Noce są bez smoczka i czasami w dzien do spania jej daje , jak przysnie to wypluwa -
Ja wierze w te skokoi. Ewidentnie co jakis czas ktos podmienia mi hrzeczne i ulozone dziecko!? Teraz wlasnie skonczyla 12 tydz i pd soboty tragedia!
La lenka u nas podobnie sie teraz dzieje. Mala terrorystka. Przekraczam prog pokoju u juz poplakuje. Wsysycy sa zli wlacznie z tata. Aczkolwiek i na moj widok zdarza jej sie podkowke zrobic.