Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiarzynka wrote:No mowie,absolutnie roznie zostawia.Przewaznie 40 ale dzis np.60 ml.I jakos Justynka nie jest ekonomiczna jak Roksana.Co nie zje,to nie zje.Za godzine nawet nie ma co podawac."Przyjdzie" po szame dopiero po 3-4 godzinach.Po prostu malo je.
14 mam szczepienie to podpytam.Chcialam wiedziec po prostu czy ktoras ma takiego niejadka.A podaje mlodej Enfamil.
Paula,jak Twoj maz teraz zjedzie to ktorego wyjezdza:)?
A może to kwestia mleka? Mój Enfamilu absolutnie nie chciał i w ogóle on okropnie śmierdzi (i jest chyba najdroższy). Może spróbuj jakieś mleczko Hipp albo Bebilon?Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
lila1983 wrote:Co do tesciowych to moge tylko jedno napisac. Leo ma 3 miesiace a nie dostal od swojej babci niczego. Oj sorry raz dostal buty, ktorych nie zalozy bo po jaki ciort niemowlakowi buty zimowe na kombimezon?? Takoe brzydkie z wlochami bleee e
My dostaliśmy śpiworek do spania, o długości chyba 120cm, ja prawie się mieszczę...
Synek
Kasiarzynka wrote:Ok,to ja mam pytanie.Ile na dobe zjadaja wasze dzieciaczki mm?Moja 5-6x po 60-120 ml.Z czego te 120 to moze raz dziennie,z reguły 90 ml.Justynka jeszcze 5 kg nie ma i martwie sie czy to nie dlatego ze za malo zjada.
-
Nie zdążyliśmy wczoraj, ale dzisiaj dołączamy do prezentacji:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:44
paula2013, la_lenka, Kasiarzynka, Anitka201, chabasse, 4me, Kucykowa, Dżuls, julita, adzia, agatka196, MadziaRatMed, karolcia87, agniesja, kasig, snoopy_etka, Bruma, Gusiak, trix lubią tę wiadomość
Synek
Angelaa wrote:ja myślałam zeby diewczyną pod choinkę kupić coś takiego:
https://www.youtube.com/watch?v=hl9G87ogSLg
co myślicie na ten temat ? -
nick nieaktualnyPaula cos kolo 45zl chyba kosztuje te duze teraz niewiem czy tam jest 850gr czy 500 moze ktoras z dziewczyn ma bebilon i powie
Kasiarzynka to mowie w drugiej nutelce przygotuj druga porcje zeby w razie co gardła nie zdzierala
Lila no taka przewrazliwiona jestem , wyjme ten śpiwór i zobaczę jak będzie , bo wiesz wczoraj na dworzu dlugo bylysmy nie chcialam zeby marzla widocznie przedobrzylam .
Podobnie u mnie , tesc 2x widzial i kupił tylko chusteczki i pampersy , chusteczki bambino po ktorych odparzona dupke miala a pampersy newborn , poszły w kąt.
A rodzice moi ciągle cos,mama nawet z marketu znosi grzechotki
Były mikołajki myslalam tesc moze przyjedzie ogarnelam sie bo przeważnie niedziela jest leniuchowa , nie przyjechal nie dzwonil , za to od rodziców gadżety jakies zabawki grzechotki rajstopki skarpetki , siostra sukieneczke mikołajki .
Wczoraj moja babcia przyjechała do mamy z duzym misiem i dla siostrzeńca grą . Tlukla sie 20km autobusem a ma 76lat , nie była pewna czy bede z córka u mamy a coś dała.
Nie wyliczam kto co daje ale męża rodzina jest z boku , serce boli ale nic nie zrobie -
Z ciekawości sprawdziłam jak wygląda wspominana przez was zyrafa Sophie i stwierdzam że my ją dostaliśmy jakoś na poczatku jak młody się urodził. To była pierwsza maskotka/zabawka jaka się zainteresował
mamy nawet zdjęcie
Kasiarzynka, paula2013, chabasse, Lilla My, Kucykowa, Dżuls, adzia, agatka196, agniesja, kasig, snoopy_etka, Gusiak, trix lubią tę wiadomość
-
Lilla My wrote:Anitka - to chyba jednak nie ta żyrafka, bo Sophie jest rodzajem gryzaczka
Edit o tu jest link do przytulanki:
https://www.mamissima.pl/przytulanki/vulli_-_przytylanka_zyrafa_sophie_sp_pure?gclid=COG7gOeFzMkCFcXTcgodukgA5AWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 11:25
-
nick nieaktualnyMaly dostanie Sophie od moich rodzicow. Drogie to ale u nas dzieci ja uwielbiaja i dlatego nie ma zadnej w spadku
A moj pies ma swoja zyrafe identiko jak sophie o kosztowala pare zl. No ale...
Ja jeszcze kupic od tej Pani fajna przywiesze do gryzienia. Super mi sie podoba
https://m.facebook.com/Gryzole/
-
Ale noc...oka nie zmruzylam ani na minute
Ola miala non stop odruch moro,co chwileSpala z nami w lozku i trzymalam Ja za raczke a i tak byly
Dziwnym trafem hece zaczely sie od soboty kiedy przyjechala Tesciowa.Dziecko nie spalo w ogole w dzien,gdzie spi po 3h a w nocy spala raz 3h,raz 4h i wybudzanie z placzem a dzis te odruchy.Bardzo nerwowa byla i ewidentnie przebodzcowana
Nawet przez sen plakala...
Tesciowa dzis pojechala i cisza spokoj,dziecko sie wycisza.
Miala juz taki piekny rytm dnia i nocy (pobudki co 4-5h).
Jestem zombie,ale pakuje Olke i jedziemy na dwor.
Zero wizyt tej kobiety w najblizszych miesiacach!
Byla u nas jak Olka miala 3 tyg i bylo to samo!
Córcia
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Paula cos kolo 45zl chyba kosztuje te duze teraz niewiem czy tam jest 850gr czy 500 moze ktoras z dziewczyn ma bebilon i powie
Kasiarzynka to mowie w drugiej nutelce przygotuj druga porcje zeby w razie co gardła nie zdzierala
Lila no taka przewrazliwiona jestem , wyjme ten śpiwór i zobaczę jak będzie , bo wiesz wczoraj na dworzu dlugo bylysmy nie chcialam zeby marzla widocznie przedobrzylam .
Podobnie u mnie , tesc 2x widzial i kupił tylko chusteczki i pampersy , chusteczki bambino po ktorych odparzona dupke miala a pampersy newborn , poszły w kąt.
A rodzice moi ciągle cos,mama nawet z marketu znosi grzechotki
Były mikołajki myslalam tesc moze przyjedzie ogarnelam sie bo przeważnie niedziela jest leniuchowa , nie przyjechal nie dzwonil , za to od rodziców gadżety jakies zabawki grzechotki rajstopki skarpetki , siostra sukieneczke mikołajki .
Wczoraj moja babcia przyjechała do mamy z duzym misiem i dla siostrzeńca grą . Tlukla sie 20km autobusem a ma 76lat , nie była pewna czy bede z córka u mamy a coś dała.
Nie wyliczam kto co daje ale męża rodzina jest z boku , serce boli ale nic nie zrobie
Ja tez nie wyliczam ale ona taka podobno zakochana we wnuku, ciagle kazdemu opowiada itp A jak ktos sie pyta co nam.kupic to mowi ale oni wszystko majano ja bym znalazla jeszcze kilka rzeczy ktore by sie przydaly. A jak np dostalismy z pracy meza mate to stwierdzila, ze sie mie wysilili bo kosztowala tylko 120 zl. Na to odpowiedzialam ze oni chociaz pomysleli i cos kupili. Bo to liczy soe gest. Nawet moj syn dostal od wychowqwcy i klasy prezent dla Leona i kartke z zyczeniamy (bylam w szoku).
-
a to moje ryby ,; nie mam nigdy czasu zeby wrzucić fotki jakieś , ale dzisiaj mam labe bo babcie bawią heh:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4f0b2b3b9c5.jpg
paula2013, chabasse, Kasiarzynka, Dżuls, Kucykowa, julita, Anitka201, la_lenka, adzia, diatomka, Lilla My, agatka196, kapturnica, easymum, 4me, MadziaRatMed, karolcia87, kasig, agniesja, Bruma, Gusiak, snoopy_etka, trix, Luna1 lubią tę wiadomość
-
Lila1983 - test jeszcze nie zrobiony, bo nie mogę się z tym ogarnąć, ale nie spodziewam się jakiś super wyników, bo ja i bez ciąży am wysokie cukry niestety
Czy Wy też po spacerze zwozicie na swoich wózkach gówna wszystkich psów sąsiadów? Chodzę wyłącznie chodnikami, a każdy spacer kończę dłubiąc patykiem w oponach. Chyba zacznę tym właścicielom robić zdjęcia i zrobię w bloku autorską galerię zdjęć ludzi, którzy nie sprzątają po swoich psach albo pozwalają im srać gdzie popadnie.trix lubi tę wiadomość
-
chabasse wrote:Dziewczyny.. nie wiem czy to normalne, ale ja jeszcze nie dostałam okresu od porodu. W zasadzie mi to bardzo pasuje
tylko zastanawiam się czy tak powinno być. Było nie było, to już ponad trzy miesiące. A w ogóle to już rok.
chabasse lubi tę wiadomość