Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ładna, ale ja mam wizję innej
Dziś trafiłam na taki sklepik na etsy, cudne te lniane sukieneczki. Ale cena na jeden raz mnie zabija, plus nie ta pora roku. https://www.etsy.com/listing/220210149/baby-girl-baptism-dress-girl-linen-dress?ref=related-2Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 20:53
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
Anitka201 wrote:A kiedy robisz chrzciny? Bo my mamy właśnie rozmiar 68 ale na pewno chce jemu ubrać na święta. Później mogę Ci ten komplet odsprzedać.
Wiem ze większości stacjonarnych są same body z mucha w cenie 40 zł i wtedy można dokupić jakieś czarne spodenki.To nic, poszukam czegoś w sklepie stacjonarnym
-
la_lenka wrote:Ja mam fajną sukieneczkę, ale brak do niej pasujących rajstop i bodziaka (czarne mi trzeba, a to kolor niezbyt popularny w dziecięcych ciuszkach)
Czarne rajstopy widziałam chyba na endoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 21:12
-
U nas też skok, padam na nos, od 15 mała dopiero teraz zasnęła, a tak cały czas marudzenie i płacz, nic nie pasuje, przez chwilę dobrze i się uśmiecha a za chwilkę podkówka i ryk jak by ją ze skóry obdzierali. noszenie na rękach, tulenie i karmienie. Wogóle wydawało mi się, że podczas skoku dziecko je mniej. A moja przed zaśnięciem zjadła 140 plus dokładka 40 - masakra! Ale przynajmniej zasnęła ... Wysterylizuję butelki, przygotuję wodę na noc i spadam do łóżka.
-
aldonaa wrote:La_lenka, ja tez sie naszukalam takiej sukieneczki. I znalazlam
zadnego tiulu, swiecacej organzy i zadnych bufonikow. Z tym, ze mialysmy rozmiar 62.
Teraz Lila wazy gdzies ok 6700 i 68 robia nam sie za malutkie. -
julita wrote:jakiś czas temu przewiną się temat takich kostek grających i świecących i coś było nawet polecane, znalazłam taką firmy chicco:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7257f5c2cec.jpg
możecie coś innego polecić? chrzesny prosił o podsunięcie pomysłu na prezent dla Anastazji i myślę o takiej kostce
Szczerze mówiąc moja mało się interesuje projektorem z karuzelki. Chyba jednak za mało widzi sufit. Zresztą te wzorki takie rozmazane wychodzą. -
julita wrote:możecie coś innego polecić? chrzesny prosił o podsunięcie pomysłu na prezent dla Anastazji i myślę o takiej kostce
Olivia dostała takie coś na Mikołaja i jest wniebowzietaśmieje się do tego konika i uwielbia go słuchać.
http://allegro.pl/fisher-price-interaktywny-konik-morski-przytulanka-i5832479230.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 22:40
julita lubi tę wiadomość
-
aldonaa wrote:Taaaa. Gdyby to takie latwe bylo. Szukalam sukienki i szukalam. Chcialam prostą. I znalazlam, ale użytą rowniez na chrzcie. Nie zastanawialam sie nawet i brałam. Zrobilam zdjecie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba279f0f4574.jpgPokaż zdjęcie na człowieku. Taką mogłabym też kupić, choć ogólnie mam jeszcze inną wizję w głowie.
-
a ja z innej beczki.... poszlam sie dzisiaj troszke opalic zaledwie na 10 min bo co to jest nigdy nic mi nie bylo bo mam ciemna karnacje a dzisiaj fuck po roku chyba sie zadrapie wszystko swedzi, piecze....brawo dla mnie...bo przeciez na krocej nie opłaca sie rozbierac.....
Co do projektora my mamy w karuzeli i mlody uwielbia, wiec chyba kazde dzieciatko inaczej -
aldonaa wrote:Zdjecia ze Chrztu mam na komputerze. Ale znalazlam aukcje z tą sukienką. Nr aukcji :5842231899
Edit. Aaaa. I nasza sukieneczka jest w kolorze ecru .aldonaa lubi tę wiadomość
-
Dżuls wrote:
Ja mlodemu wiele ciuchów kupuje w lumpieczesto trafiają się prawdziwe perełki
paula2013 lubi tę wiadomość
-
A ja wlasnie musze wyczaić jakis lumpek u nas, co warto do niego chodzić- pelno tego i nie wiadomo, który cos warty
ostatnio zaszalałam w h&m i reserved a wiem, ze to bezsensu dla takiego malucha
Trafiłam do reserved z wielkim dzialem kids- niczym osobny sklep i powiem Wam, ze bylam mile zaskoczona jakie cudne maja teraz rzeczy dla maluszkow- cos im sie pozmieniałopaula2013 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny4me tego samego zdania jestem odnośnie ciuszkow , z tym że na fb odkrylam ostatnio grupę sprzedazowa w moim mieście , pomyslalam ze wolę od kogoś odkupić za grosze i moec pewność ze było prane w proszkach i plynach dla dzieci niż czyszczone w chemii albo rzucone hurtem z innymi ciuchami nie wiadomego pochodzenia , chociaż nie mowie nie dla lumpka bo czasami mozna dostać cos fajnego .
A w temacie chrztu , planuje w lutym , biorę na chrzestna kuzynke , jej mama jest moją chrzestna
I cóż , zakochałam się w tym
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/38ae21521d3d.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 07:37
paula2013 lubi tę wiadomość
-
4me wrote:A ja wlasnie musze wyczaić jakis lumpek u nas, co warto do niego chodzić- pelno tego i nie wiadomo, który cos warty
ostatnio zaszalałam w h&m i reserved a wiem, ze to bezsensu dla takiego malucha
Trafiłam do reserved z wielkim dzialem kids- niczym osobny sklep i powiem Wam, ze bylam mile zaskoczona jakie cudne maja teraz rzeczy dla maluszkow- cos im sie pozmieniało
Co do reserved to ostatnio moja mama skorzystała z tej zniżki i kupiła młodemu całą reklamowke ciuchów. Całe szczęście ze brała na 74 i 80. Oni mają jakąś dużą rozmiarówke wiec myślę że do skończenia roku posłużą